- Πόντοι
- 2,148
Θα γινει κλαμα....
Και ιδιως εδω που το comf numb το εχουν εικόνισμα
Και ιδιως εδω που το comf numb το εχουν εικόνισμα
Βασικα ειπε οτι το σολο δεν ηταν ποτε μονοκοπανιάΟΚ δεν είπε κάτι υποτιμητικό για τον Gilmour. Το αντίθετο εξέφρασε...
Δεν είπε κάτι καινούριο.Βασικα ειπε οτι το σολο δεν ηταν ποτε μονοκοπανιά
Ε, ναι...Βασικα ειπε οτι το σολο δεν ηταν ποτε μονοκοπανιά
Το "να το βγάλουν" οι στρατιές - αν δεν κάνω λάθος, δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα - σημαίνει "να το μιμηθούν νότα-προς-νότα", έτσι δεν είναι;Κάθονται μετα στρατιες γκιλμουρικων φανς να ξεσκιστουν να το βγαλουν...
Δε λεω
Σε καλο θα τους βγει
Το νοτα νοτα, οταν δεν το παρακανεις, εχει πραγματα να σου δωσει, δεν το κανεις γι'αυτο που γραφεις.Το "να το βγάλουν" οι στρατιές - αν δεν κάνω λάθος, δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα - σημαίνει "να το μιμηθούν νότα-προς-νότα", έτσι δεν είναι;
Όχι να το συνθέσουν.
Σε τι καλό θα τους βγει; Ότι θα αποδείξουν (στον εαυτό τους, κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται) ότι είναι κατώτεροι του κιθαρίστα των Pink Floyd; Σιγά τη διαπίστωση.
εμένα το λες?Το "να το βγάλουν" οι στρατιές - αν δεν κάνω λάθος, δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα - σημαίνει "να το μιμηθούν νότα-προς-νότα", έτσι δεν είναι;
Όχι να το συνθέσουν.
Σε τι καλό θα τους βγει; Ότι θα αποδείξουν (στον εαυτό τους, κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται) ότι είναι κατώτεροι του κιθαρίστα των Pink Floyd; Σιγά τη διαπίστωση.
Όχι βρε αδερφέ... μία γενική σκέψη μου είναι, την έχω εδώ και δεκαετίες όταν ακούω ότι "έβγαλα το ένα" ή "έβγαλα το άλλο" - με έναν ανερμάτιστο τρόπο να υπάρχει η υπόνοια ότι αφού το έβγαλα, κάτι έκανα (και καλά). Εντάξει, μόλις χηρέψει η θέση του Γκίλμουρ θα σε ειδοποιήσουμε ρε φίλε....εμένα το λες?
το υπονόησα πρώτος.
Δεν ρωτάς καλύτερα κάποιον, πχ, Κλασικό πιανίστα να σου πει "σε τι καλό θα του βγει" να μάθει να παίζει νότα προς νότα το Χ έργο του Ψ συνθέτη?Το "να το βγάλουν" οι στρατιές σημαίνει "να το μιμηθούν νότα-προς-νότα", έτσι δεν είναι; Όχι να το συνθέσουν.
Σε τι καλό θα τους βγει;
Η συντριπτική πλειονότητα των μουσικών αυτου του πλανήτη και ανεξαρτήτως μουσικού είδους, έτσι ακριβώς μαθαίνουν να παίζουν μουσική, προσπαθώντας να βγάλουν νότα προς νότα συνθέσεις τρίτων.
Πάντως όλοι αυτοί οι "μεγάλοι" (Clapton, Gilmour, J. Beck, Van Allen, Hendrix e.t.c. e.t.c..) έγιναν "icons" βγάζοντας και παίζοντας στα νιάτα τους σόλα άλλων και φυσικά επηρεάστηκαν από το στυλ αυτών αλλά σιγά σιγά καταστάλαξαν-βρήκαν το δικό τους στυλ.
Σε άλλους φαίνεται περισσότερο η επιρροή τους (SRV) και σε άλλους (Gilmour) λιγότερο..