- Πόντοι
- 2,368
Αυτα πες τα στο Αουντιχωστα που με κοροϊδευει.... ;DΣε λίγο θα αρχίσεις να παίζεις και τα Blues
Δεν παίζω με ερασιτέχνες νιούμπηδες... ;Daudiokostas είπε:Νομίζω ότι μια μουσική συνεύρεση με τον Κυναίγειρο επιβάλλεται πλέον ..............
Hammond ειναι!Μέχρι που έβαλες τα πλήκτρα ............... Κάντο hammond τουλάχιστον βρε χριστιανέ μου.
ε,μην ξεχνιομαστε και τελειως..Με το που έβαλες όμως και την lounge-πάμε-Λάκη-στη-πισίνα-με-τα-πιπίνια-για-ποτό-με-ομπρελίτσα κιθάρα με έχασες τον (και καλά) σκληροπυρηνικό.
τετοιο ηχο θελει το ιδιωμα,μπολικη μαφλα/πετσετα/πορτοφολι....Meters δεν εχεις ακουσει ρε παππου? ;DΟ ήχος των ντραμς ήταν καλύτερος στο προηγούμενό σου (εδώ έχουν κάτι στεγνό/στουντιακό)
ολα τα σφαζω,ολα τα μαχαιρωνω.... ;DΤο πολύ καλό μπάσο που χεις αναρωτιέμαι αν πρέπει να αναπροσδιοριστείς ως προς το όργανο.
Έχεις δίκιο. Όταν το ξανάκουσα το κατάλαβα ότι έγραψα κοτσάνα.Superfunk είπε:Hammond ειναι!
Applied Acoustics Systems - Lounge Lizard ?Superfunk είπε:Και wurlitzer ηλεκτρικο πιανακι....βεβαιως βεβαιως...
Tι ωραίο που είναι ρε συ...τώρα τελευταία έχω αρχίσει να το εκτιμώ..."βρωμάει" 80s!!!Superfunk είπε:ΦΑΝΑΤΙΚΑ!
Το μπάσο, και εδώ και σε όλα τα κομμάτια σου που έχω ακούσει, είναι πάρα πολύ καλό. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το πιο δυνατό σημείο της μουσικής σου.audiokostas είπε:Το πολύ καλό μπάσο που χεις αναρωτιέμαι αν πρέπει να αναπροσδιοριστείς ως προς το όργανο.