Αναζητώ απεγνωσμένα παρέα για να τζαμάρουμε μαζί..!

Nio Godsent

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Γειαααααααααά! Είμαι ο Νιόνιος απ΄ το Αιγάλεω το σίτυ.

Και μόνο η ιδέα να υπάρχει ένας ντράμμερ και ένας μπασίστας στο χώρο, που μου κρατάνε ρυθμό.. σε κομμάτια όπως αυτά των Nirvana, AC/DC, Metallica, Sabbath, Placebo, Clash, Offspring, White Stripes κ.α. κ.α. παίζει και να με συγκινεί. Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα αν βγάζαμε ένα τέλειο κομμάτι, να έκλαιγα μετά. Σοβαρά.

Δεν είμαι μουσικός, δεν ξέρω από μουσική, πέρα από το να την εξερευνώ και να την λατρεύω δεν ασχολούμε με νότες μέχρι στιγμής. Ό,τι γνωρίζω στη κιθάρα είναι από τη πράξη. Κάτι σαν μετανάστης που ζει στην Ελλάδα 15 έτη, μιλάει "μια χαρούλα" Ελληνικά αλλά δεν έμαθε ποτέ γραφή και γραμματική. Τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι. Ακούω πραγματικά πολλά μουσικά Genre αναλογικής και ηλεκτρονικής μουσικής. Σίγουρα όμως έχω μια αδυναμία στην Grunge, στην Alternative και στη Metal..

Δεν θεωρώ πως παίζω καλή κιθάρα, θεωρώ όμως πως μιμούμαι αρκετά καλά μερικά pop / rock κομμάτια σαν των παραπάνω μπαντών.. Λ.χ. είδα το μέλος John Goumis να παίζει στο Metal Zone το Master of Pups και ομολογώ πως δεν είμαι σε τόσο καλό επίπεδο. Δεν αξίζει καν να το παίξω ακόμα με τα original bpm. Δεν ακούγομαι καλά, μπαίνω σε full effort mode και τα κάνω όλα μαντάρα μέχρι να έρθουν τα Power chord, τα οποία παραδόξως τα πάω καλύτερα. Το Memory Remains όμως ή το Enter Sandman το παίζω πολύ καλύτερα. Φαντασιόνομαι να παίζουμε κομμάτια όπως : Hells Bells, Lounge Act, Stay Away, I hate myself for loving you, Seven Nation Army, Whole Lotta Rosie, Creep etc. Αισθάνομαι πάντως σαν Nirvana Guitar Player καθώς μάλλον το είδος αυτό συγχωρεί, και να σας πω περνάω καλύτερα να παίζω ενώ κυλιέμαι στο πάτωμα.. πιθανότατα είναι και η αγαπημένη μου μπάντα, αν αναλογιστούμε πως τους ακούω ασταμάτητα από τότε που γεννήθηκα..

Για να μην τα πολυλογώ, αν βρω παρέα, στάνταρ θα βρω κίνητρο να εξασκηθώ παραπάνω. Η παρέα όμως καλό είναι σαν κίνητρο να θέλει να περάσει πάνω απ΄ όλα καλά ή να "αράξει", παρά να κάνει σοβαρή μπάντα.. Μακάρι να εξελισσόμουν σε τέτοιο μέλος, αλλά για την ώρα φοβάμαι πως θα σας απογοητεύσω..

Με βάφτισαν Διονύση απ΄ τον παππού μου, δεν είμαι πια Χριστιανός και δεν χωνεύω τον τραμπούκο τον παππού μου, και όλοι με φωνάζουν πια Νίο. Είμαι 35, δείχνω και συμπεριφέρομαι βαριά 27, είμαι εξαρτημένος από τη μουσική (24/7 listener) και μακάρι να με κάνετε παρεά μετά-μουσικής ούτως ώστε να σκαπουλάρω τα 50€υρα για ψυχολόγους..

Είτε inbox αν είστε introverts, είτε εδώ.. αν ενδιαφέρεστε μου λέτε! Φαντάζομαι θα έρθω με τη κιθάρα και τον ενισχυτή μου στον χώρο του ντράμμερ.. εκτός αν έχετε από αυτά τα πλαστικά τα πόρταμπλ ντραμς όπου σε αυτή τη περίπτωση το σπίτι μου είναι ανοικτό, αν και όχι τόσο ευρύχωρο..!

Υ.Γ.: Αν κάποιοι θέλετε να παίξετε μπουζούκια μεταξύ σας, τιμή μου να χρησιμοποιήσετε το θέμα μου για να τα βρείτε! Απλά εμένα μη με μπλέξετε με τις ντερτοδουλειές σας.

Άτομα να παίζετε μαζί θα βρεις εδώ στο φόρουμ με υπομονή συμμετέχοντας για κάποιο καιρό να γνωριστείς και να γνωρίσεις, άμα θες επιτόπου ραντεβού στα τυφλά καλύτερα να ανεβάσεις αγγελία

Καλωσήρθες

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα