κάντο APERG για να ταιριάζει και στη χώρα μας!Neurotic είπε:Να προσθέσω και το AMPERG απο πάνω... ;D
Offtopic:if_it_is είπε:-και μάλλον φορμάικα σε κοκκινάκι για να περάσει και το WAF (Wife Acceptance Factor).
μα αυτο ειναι η δουλεια του "επαγγελματια" να μπορει να αφουγκραστει τις αναγκες του πελατη του - φυσικα και δεν τον κατηγορουμε για κατι προς θεου - αλλα μια τοση δα προσοχη σε τετοια θεματα πιστευω αξιζει εφοσον αναλαμβανει να φερει σε περας τετοιου ειδους εργασιεςNeurotic είπε:Για το θέμα τώρα...Προσωπικά δεν με νοιάζει αν γράφει σωστά τα ονόματα των εταιριών ή όχι!Ίσως το κάνει και για σαμποτάζ... ;D
Πάντως και από αυτά που είδα και από αυτά που έγραψες, ο τύπος αυτό που κάνει...Το κάνει πολύ καλά!
Θενκ γιου! όχι σ ένα μανάβικο της γειτωνιάς το είχαν με μια σοκολάτα δώρο!messalion είπε:καλοταξιδη και απο εμενα και καλοριζικη η customia ;D
ωραιο κουρδιστηρι ρε - απο το μοναστηρακι το πηρες ??
Σένιος είσαι κι εσύ! Διακρίνω το ανεμιστίρι (Ventilator)!! : πως είναι αυτό το beast?? ??? Το έχεις συγκρίνει με το lex?? πήρα πρόσφατα το lex και με έχει πωρώσει αλλά δεν είχα τη δυνατότητα να τ ακούσω και τα 2 μαζί... :εγω εχω αυτην την οποια την ειχα αγορασει απο συμφορουμιτη ο οποιος να ναι καλα το παιδι ειχε βαλει ροδακια,μου χει λυσει τα χερια μιας την παω βολτα χαλαρα οταν την κλεινω
http://www.thomann.de/gr/rockcase_rc_23020a_effekt_pedalcase.htm
Δεν έχει τροφοδοσία. με 1 spot τρέχω τα περισσότερα και το έχω βάλει σε πολύμπριζο κάτω απ το board μαζί με τους υπόλοιπους μετασχηματιστές!Πολύ ωραία θήκη! Έχει και τροφοδοσία?
Αν ξαναμιλήσεις με τον μάστορα πες του να αλλάξει το FENTER σε FENDER!!
http://www.powercase.gr/PhotoGallery/%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%A7%CE%A5%CE%A4%CE%95%CE%A3%CE%9C%CF%80%CE%91%CE%A3%CE%A3%CE%9F%CE%A5-%CE%9F%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%9D%CE%91.html
Μάλιστα! Εγώ λόγω μεγέθους κυρίως δεν το πήρα.. βέβαια δεν με χάλασε που γλύτωσα και ένα 100άρι παίρνοντας το αρκετά μικρότερο Lex..gpiad είπε:offtopic
το ακριβοπληρωσα η αληθεια ειναι αλλα ειναι πολυ καλο,δυστυχως η μονη συγκριση που εκανα ηταν με αυτο της BOSS το οποιο δεν με επεισε,το μονο μειον για μενα ειναι το μεγεθος του αργοτερα ειδα οτι ειχει βγαλει και η tech21 αλλα δεν ειχε κυκλοφορησει οταν πηρα το ventilator..