- Πόντοι
- 36
Δεν αγαπάτε ρε, γι' αυτό και δεν εμπιστεύεστε. Με αγάπη μέχρι και ενισχυτή αποκτάς.
;D
;D
Superfunk είπε:Φυσικα το να σου πουλησει...ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή ΑΓΓΛΟΣ χωρις εξασφαλιση (δηλ. να του στειλεις τα λεφτα ) απο ΑΠΟΣΤΑΣΗ ενισχυτη ειναι ολιγον......αδυνατο...οποτε ΑΝ βρεις ενισχυτη εκτος ebay θα πρεπει να του στειλεις τα λεφτα μπροστα.
Για αυτο αλλωστε υπαρχει το ebay & τo paypal για να αξασφαλιζονται και οι ΔΥΟ πλευρες (αγοραστης-πωλητης)
Τωρα απο την αλλη μας ρωτας εδω και 3 σελιδες να σου απαντησουμε συγκεκριμενα σε ενα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ σεναριο με δεκαδες ΕΙΚΑΣΙΕΣ...και μου σου ξου του...
OfftopicΔεν αγαπάτε ρε, γι' αυτό και δεν εμπιστεύεστε. Με αγάπη μέχρι και ενισχυτή αποκτάς.
;D
Απλα ξερεις... στο πισω μερος του μυαλου (what??) υπαρχει αυτη η μικρη σκεψη οτι :Ενταξει καλη τιμη ειναι στο 1000ρικο ο συγκεκριμενος ενισχυτης... Προσωπικα απο το να εμπλεκα σε ολη αυτην την ιστορια , θα τον επαιρνα απο ελλαδα , η απο τομαν... Ενω υπαρχει στις αγγελειες σε νορμαλ τιμη νομιζω εισαι καλλυμενος...
Καλα πεισε εσυ τον μεσο Γερμανο πωλητη που σε θεωρει (μια και εισαι Ελληνας) κατι μεταξυ τρωγλοδυτη,λοπωδυτη,μπαταξη και απατεωνα που ζεις με τα δικα του λεφτα οτι εισαι....και ανθρωπΑς και θα του πληρωνεις τον ενισχυτη με δοσεις και τα λεμε... ;DΚαι μεσα απο κατι τετοια 'ΑΠΛΑ' πραγματα σαν καχυποπτος ανθρωπος βλεπω οτι ακομα και στις μερες μας υπαρχει ανθρωπια .
χα χα...Superfunk είπε:Καλα πεισε εσυ τον μεσο Γερμανο πωλητη που σε θεωρει (μια και εισαι Ελληνας) κατι μεταξυ τρωγλοδυτη,λοπωδυτη,μπαταξη και απατεωνα που ζεις με τα δικα του λεφτα οτι εισαι....και ανθρωπΑς και θα του πληρωνεις τον ενισχυτη με δοσεις και τα λεμε... ;D
+ 1000000Superfunk είπε:Καλα πεισε εσυ τον μεσο Γερμανο πωλητη που σε θεωρει (μια και εισαι Ελληνας) κατι μεταξυ τρωγλοδυτη,λοπωδυτη,μπαταξη και απατεωνα που ζεις με τα δικα του λεφτα οτι εισαι....και ανθρωπΑς και θα του πληρωνεις τον ενισχυτη με δοσεις και τα λεμε... ;D
1. Ξερω οτι στην Ελλαδα οσοι τον εχουν στην κατοχη τους ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ!!!Ritchie77 είπε:Χωρις κακη προθεση δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο ανοιξες το θρεντ.
Για να πεισεις καποιον Ελληνα να στον πουλησει στην τιμη που θελεις η για να ψαξουμε εμεις να στον βρουμε στας Ευρωπας? αν παντως ηθελες ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τον ενισχυτη τωρα θα τον ειχες στην κατοχη σου
οταν καποιος στην Ελλαδα αγοραζει κατι 2000 ε και το πουλαει 1000 και ο ξενος το παιρνει 1500 και το δινει 750 δε σημαινει οτι οι Ελληνες το δινουν στη "δικη τους τιμη".Dark Oblivion είπε:2. Ξερω οτι αυτοι που τον δινουν ειναι 'στις δικες τους τιμες' ... και μαγκια τους.
Υπαρχει καινουριος ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και κανει και 2000 ευρω?Ritchie77 είπε:οταν καποιος στην Ελλαδα αγοραζει κατι 2000 ε και το πουλαει 1000 και ο ξενος το παιρνει 1500 και το δινει 750 δε σημαινει οτι οι Ελληνες το δινουν στη "δικη τους τιμη".
Σε ευχαριστω για την συμβουλη και ουσιαστικα αυτος ειναι ο μονος λογος που δεν εχω παρει ακομα απεξω... αλλα το σκεφτομαι και το ψαχνω.theStratWithin είπε:Εγω να κανω μια μικρη παρεμβαση στο θρεντ για να πω οτι αν τον παρεις τελικα απο εξωτερικο να ψαχτείς με την ασφαλιση στη μεταφορα του..Μια φορά μόνο εχω παρει ενισχυτη απο εξωτερικο (Αγγλια) και μου ηρθε χτυπημένος (παρα το μπανταρισμα που του εκανε ο πωλητης με προστατευτικο υλικο) κ ηθελε επιδιορθωση.
Εγω απο ebay τον ειχα παρει κ μου'ρθε χτυπημενος. Τον ειχα ασφαλισει αλλα τοτες ειχα λ7 -() και δεν ασχοληθηκα -/), εδωσα 70 ευρω κ τον επιδιορθωσα (εμεινε μονο το φαγωμενο απο το χτυπημα ξυλο) αλλα δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτη η πολιτικη του ebay που λες.Dark Oblivion είπε:Αληθεια... αυτο αραγε θα μπορουσε να συμβει και απο αγορα - μεταφορα του ebay?
Τουλαχηστον το ebay σου λεει 'σου επιστρεφουμε τα λεφτα' αν δεν ερθει το προιον οπως πρεπει η δεν ερθει καθολου...
Δεν διαβαζεις τι γραφω αλλα δεν πειραζει...εχεις κι εσυ τον καημο σου...καλη τυχη παντως σε ολαDark Oblivion είπε:Υπαρχει καινουριος ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και κανει και 2000 ευρω?
Που???
http://www.ebay.com/itm/Peavey-6505-Plus-Head-/171357576762?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27e5b51e3atheStratWithin είπε:Εγω απο ebay τον ειχα παρει κ μου'ρθε χτυπημενος. Τον ειχα ασφαλισει αλλα τοτες ειχα λ7 -() και δεν ασχοληθηκα -/), εδωσα 70 ευρω κ τον επιδιορθωσα (εμεινε μονο το φαγωμενο απο το χτυπημα ξυλο) αλλα δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτη η πολιτικη του ebay που λες.
Δεν διαβαζεις τι γραφω αλλα δεν πειραζει...εχεις κι εσυ τον καημο σου...καλη τυχη παντως σε ολα
Τουλάχιστον μέχρι και μεθαύριο 8) οι αγορές από UK δε βαρύνονται με φόρους και τελωνεία.leon7pap είπε:Υπαρχει περιπτωση- τροπος να παρω ενισχυτη head απο gumtree και να γλυτωσω φορους και τελωνεια και να πληρωσω μονο μεταφορικα?
Είσαι σίγουρος?leon7pap είπε:Υπαρχει περιπτωση- τροπος να παρω ενισχυτη head απο gumtree και να γλυτωσω φορους και τελωνεια και να πληρωσω μονο μεταφορικα?
Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Το Gumtree είναι απλά ένα site αγγελιών. Δε σε προστατεύει από κανέναν απατεώνα κλπ κλπ. Γι 'αυτό και οι ίδιοι συμβουλεύουν " That’s why we say meet people face to face in a safe place to exchange money and items. Also, take your time when you meet."leon7pap είπε:Γιατι;Δεν ειναι αξιοπιστο;