- Πόντοι
- 198
Terry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D
Χμμμ... πάλι ο άτιμος ο τομαροκρούστης μου απέσπασε την προσοχή ;D
απόλυτα λογικό ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Terry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D
Χμμμ... πάλι ο άτιμος ο τομαροκρούστης μου απέσπασε την προσοχή ;D
Επανέρχομαι για να αυτοπαρατεθώ καθώς το παραπάνω θα βοηθήσει πολλούς που θέλουν να βελτιωθούν.Να υπάρχει ένας μπούσουλας χαμηλών συχνοτήτων.Stoner Jackass είπε:Ξέχασα:Όποιος δεν βαριέται ας κάνει στο τέλος μια σούμα με σειρά προτεραιότητας ακουσμάτων βασισμένη στο πόση ''σάλτσα'' έβαζε ο κάθε οργανοπαίκτης.
Είναι δύσκολο να γίνει αυτό.. Τι είναι σάλτσα; Είναι κακό (υπερβολή); Είναι καλό (στολίδι);Stoner Jackass είπε:Ξέχασα:Όποιος δεν βαριέται ας κάνει στο τέλος μια σούμα με σειρά προτεραιότητας ακουσμάτων βασισμένη στο πόση ''σάλτσα'' έβαζε ο κάθε οργανοπαίκτης.
Σάλτσα με την έννοια της πολυπλοκότητας των γεμισμάτων (ή αγγλιστί fills).Έχεις πολύ δίκιο,η σάλτσα δεν είναι πάντα καλή...πρέπει να διαισθάνεσαι πότε κολλάει με το ύφος του κομματιού και επίσης καλό είναι να ακούς τι κάνει ο μπαγκετοφόρος....μην του πνίγεις το ταμπούρο ή παραμελείς το σκάσιμο με την μπότα για να κάνεις το κομάτι σου.Απλά επειδή δεν έχω ούτε τρελή ταχύτητα ούτε τεχνική θα 'θελα σταδιακά να τα αποκτήσω αυτά.After_Hours είπε:Είναι δύσκολο να γίνει αυτό.. Τι είναι σάλτσα; Είναι κακό (υπερβολή); Είναι καλό (στολίδι);
One man's μπόλικη σάλτσα is another man's ξεροφαγία. Εσύ θα κρίνεις![]()