Λοιπόν αν και ξέρω ότι έχει συζητηθεί αρκετά..Προσωπικά δεν έχω καταφέρει να καταλήξω κάπου οπότε είπα να ζητήσω εκ νέου μία βοήθεια!
Αρχικά...Budget max. 300ευρώ(+κανα ψιλό ακόμα)!
Δεύτερον...Η χρήση θα γίνει κατα κύριο λόγο στο σπίτι!
Ο ενισχυτής που έχω και θα συνδεθεί είναι ο Eden Nemesis NA320!Η σύνδεση θα γίνει στα 8Ohm/200Watt με την προοπτική κάποια στιγμή να μπορώ να προσθέσω μία ακόμα σε παράλληλη σύνδεση!
Το σκεπτικό μου μέχρι στιγμής είναι να πάρω μία 1Χ12 και συγκεκριμένα αυτή που μου έχει κάνει ιδιαίτερο κλικ είναι η παρακάτω
http://www.gallien-krueger.com/products_neo_series.html
(αναφέρομαι στην Neo 112ΙΙ)
Απο κει και πέρα σκέφτομαι ότι επίσης καλή επιλογή θα ήταν μία 2Χ10, τόσο για το σπίτι όσο και για καμια πρόβα!Το πρόβλημα είναι ότι απ' όσες έχω κοιτάξει μέχρι στιγμής(εκτός από μία Warwick WCA211 αν δεν κάνω λάθος η οποία δεν κυκλοφορεί πλεον) σχεδόν όλες σε αυτή την τιμή βγαίνουν στα 200Watt/8Ohm!Οπότε εδώ μπαίνει το ερώτημα...Να κινηθώ για κάποια από αυτές(άλλωστε στο σπίτι δεν νομίζω να έχω πρόβλημα) και αργότερα(αν είναι να την μεταφέρω σε καμια πρόβα ή κανα liveακι) να αναβαθμίσω τα μεγάφωνα ή να μην το πολυσκέφτομαι;Και όταν λέω να τα αναβαθμίσω κυρίως απο άποψη ισχύος!
Παρακαλώ μην προτείνετε άλλο μέγεθος και αριθμό μεγαφώνων!Δεν με παίρνει για κάτι άλλο!Κυρίως απο άποψη χώρου!
Επίσης κατα προτίμηση αν έχει bass reflex, να είναι στο μπροστά μέρος!
Κάποιες που μου έκαναν ένα click και θα ήθελα και την γνώμη σας είναι οι εξής:
Gallien Krueger 210MBX
Gallien Krueger 210MBE
TC Electronic BC210(το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι rear-ported)
Ampeg SVT-210AV
Έχει ακούσει/δοκιμάσει κανένας σας καμία από τις παραπάνω;
Αρχικά...Budget max. 300ευρώ(+κανα ψιλό ακόμα)!
Δεύτερον...Η χρήση θα γίνει κατα κύριο λόγο στο σπίτι!
Ο ενισχυτής που έχω και θα συνδεθεί είναι ο Eden Nemesis NA320!Η σύνδεση θα γίνει στα 8Ohm/200Watt με την προοπτική κάποια στιγμή να μπορώ να προσθέσω μία ακόμα σε παράλληλη σύνδεση!
Το σκεπτικό μου μέχρι στιγμής είναι να πάρω μία 1Χ12 και συγκεκριμένα αυτή που μου έχει κάνει ιδιαίτερο κλικ είναι η παρακάτω
http://www.gallien-krueger.com/products_neo_series.html
(αναφέρομαι στην Neo 112ΙΙ)
Απο κει και πέρα σκέφτομαι ότι επίσης καλή επιλογή θα ήταν μία 2Χ10, τόσο για το σπίτι όσο και για καμια πρόβα!Το πρόβλημα είναι ότι απ' όσες έχω κοιτάξει μέχρι στιγμής(εκτός από μία Warwick WCA211 αν δεν κάνω λάθος η οποία δεν κυκλοφορεί πλεον) σχεδόν όλες σε αυτή την τιμή βγαίνουν στα 200Watt/8Ohm!Οπότε εδώ μπαίνει το ερώτημα...Να κινηθώ για κάποια από αυτές(άλλωστε στο σπίτι δεν νομίζω να έχω πρόβλημα) και αργότερα(αν είναι να την μεταφέρω σε καμια πρόβα ή κανα liveακι) να αναβαθμίσω τα μεγάφωνα ή να μην το πολυσκέφτομαι;Και όταν λέω να τα αναβαθμίσω κυρίως απο άποψη ισχύος!
Παρακαλώ μην προτείνετε άλλο μέγεθος και αριθμό μεγαφώνων!Δεν με παίρνει για κάτι άλλο!Κυρίως απο άποψη χώρου!
Επίσης κατα προτίμηση αν έχει bass reflex, να είναι στο μπροστά μέρος!
Κάποιες που μου έκαναν ένα click και θα ήθελα και την γνώμη σας είναι οι εξής:
Gallien Krueger 210MBX
Gallien Krueger 210MBE
TC Electronic BC210(το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι rear-ported)
Ampeg SVT-210AV
Έχει ακούσει/δοκιμάσει κανένας σας καμία από τις παραπάνω;