Αναζήτηση Καλού Προγράμματος

ρε συ γούελκαμ αλλα ραίτ ιν γκρικ γιατί μπλαιντόθικα να ριντάρο το πρότζεκτ σου :wink:

ρε συ γούελκαμ αλλα ραίτ ιν γκρικ γιατί μπλαιντόθικα να ριντάρο το πρότζεκτ σου :wink:
καλα δεν ντρεπεσαι να με κοροιδευεις;;;

καλα δεν ντρεπεσαι να με κοροιδευεις;;;
Ρε αλήτη!!!! πάλι εδώ?????? δεν σου είπα να πας να παίξεις μπάλα έξω?????? :lol:

Για ηχογράφηση εγώ βρίσκω πολύ πρακτικό το sonar και ως κάρτα ήχου χρησιμοποιώ πρόχειρα το guitar port μέχρι νεωτέρας.....

Μιλάς για μπάντα ή για solo project; Θέλεις να περιέχει ζωντανά τύμπανα ή midi; Περιέχει φωνητικά ή όχι; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν θες. Από demo σε demo υπάρχει διαφορά...

εχει φωνητικα και για ντραμς θα βαλω από το φρουιτ λουπσ. για την παρτη μου νταμακι μωρε. κανα αλλο προγραμμα με καλα ντραμς?

Για ντραμς (και πολλά άλλα midi) το reason είναι άριστη all round λύση. Πρέπει όμως το sequencer σου να διαθέτει rewire. Τώρα, για το ποιο θα είναι αυτό το sequencer, περί ορέξεως... Εννοώ ότι ο καθένας θα σου πει τη δική του πρόταση και άποψη. Δώσε βάση και διάλεξε.

Για κάρτα ήχου καλό είναι να βάλεις κάτι με 2 in - 2 out και midi in/out. Ψάξε την tascam us-122 ή την Audiophile 2496.

Καλή συνέχεια...

Πρόκειται να πάρω ένα laptop και δεν ξέρω τι κάρτα ήχου να διαλέξω! Σκέφτομαι την Audigy 2 της Creative!! Μέχρι στιγμής όμως δουλεύω με αυτήν του υπολογιστή χωρίς να έχει κάτι ιδιαίτερο, και τα αποτέλεσματα είναι μια χαρά.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πρόκειται να πάρω ένα laptop και δεν ξέρω τι κάρτα ήχου να διαλέξω! Σκέφτομαι την Audigy 2 της Creative!! Μέχρι στιγμής όμως δουλεύω με αυτήν του υπολογιστή χωρίς να έχει κάτι ιδιαίτερο' date=' και τα αποτέλεσματα είναι μια χαρά.[/quote']
Συγνώμη βρε nathanjordison αλλά δεν θα σου απαντήσουν και πολλοί σαυτό το θέμα.. :roll: καλύτερα να κάνεις post αλλού την ερώτησή σου και να σου πω μια γνώμη αν ενδιαφέρεσαι ακόμα. Εγώ λαπτοπ έχω.

Εδώ η συζήτηση ήταν για εύρεση προγράμματος.. που τελικά θα βρέθηκε απ'οτι φαίνεται.

Trending...

Νέα θέματα

Back