Βασικά εννοώ μέχρι και μετάλλικα. Μετάλλικα μετάλλικα όμωςlongshadow είπε:το "αρκετο" ειναι κατι το τελειως υποκειμενικο.....επειδη ομως καταλαβαινω οτι εννοεις απο metallica και πανω(αυτους εχω βαλει εγω σαν "ηχητικο συνορο") και επειδη σ'αυτα τα λεφτα ειναι αδυνατον να παρεις κατι τετοιο...τοτε κατι ισως σε solid state??...![]()
Welldone φίλε μου,ndnikola είπε:Καλημέρα!
Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας.
Είμαι πλέον κάτοχος ενός alden λαμπάτου!(θενξ zappa)
Από ήχο και τιμή σκίζουν!
Ελπίζω να μπορέσω σύντομα να ανεβάσω κλιπ.
Φιλικά,
Και μεταχειρισμένο δεν με πειραζει αν ειναι ουτε η μεταπώληση με ενδιαφέρειMaow είπε:Βασικά εννοώ μέχρι και μετάλλικα. Μετάλλικα μετάλλικα όμως
ΠΡάγματι κάτι σαν αυτό αλλά πιο φτηνό... Ο solid state που έχω τώρα πάνω κάτω καλύπτει αυτό το φάσμα αλλά είναι των 105 ευρώ, δεν με ικανοποιούν τα καθαρά του ούτε τα low gain του ούτε τα features... Και έλεγα για λαμπάτο./.
ΥΓ λίγα βαττ ...Για σπίτι μήπως είναι καλύτερα ένα απλό λαμπάτο combo (laney lc15 vc15 peavey windsor κλπ κλπ) και να το boostάρω?
Παιρνεις αλλον 100βατ λαμπα κομπο με 500 ευρω? Με 600? Με 700?Αδερφια ο επαγγελματιας και ο "ψαγμενος" δεν θα παρει Valveking,αλλα για τον χομπιστα(το 80% τουλαχιστον των παιδιων που ασχολουνται με την μουσικη) ο valveking ειναι μια χαρα! Ειπαμε 500 ευρω!! 100 βατ λαμπα κομπο!!bloody_sunday είπε:...η απάτη των 500 ευρώ period (κατ'εμέ και σύμφωνα με αρκετούς άλλους επίσης)... ένα απλό search στο φόρουμ θα βγάλει τα άπλυτά του στη φόρα...
bloody_sunday είπε:Κάνε ένα ψαξιματάκι κάνοντας κλικ πάνω δεξιά στο μεγενθυντικό φακούλι για να σου βγάλει την σύνθετη αναζήτηση, πάντα βγάζει καλύτερα αποτελέσματα από την απλή. Έχω παίξει αρκετά μαζί του και υπάρχουν ποστς με αρκετό σχολιασμό.
http://www.noiz.gr/index.php?topic=11104.msg145608#msg145608
http://www.noiz.gr/index.php?topic=6679.msg87820#msg87820
http://www.noiz.gr/index.php?topic=3466.0
http://www.noiz.gr/index.php?topic=7452.0
http://www.noiz.gr/index.php?topic=6171.0
... κι άλλα. Πλήρης απογοήτευση για εμένα. Ρηχός, πλήρως ανεπαρκής ήχος σε καθαρά και βρώμικα.
Πόσες φορές θα το θίξουμε επιτέλους στο φόρουμ το ζήτημα "λίγα βατ σε λαμπάτο = ό,τι πρέπει για ηχογράφηση και για μικρό με μεσαίο live, και σε μεγάλο ακόμη και τα θηρία τα παίρνουμε με μικρόφωνα"; Τα λαμπάτα βατ ΔΕΝ πωλούνται με το κιλό σε τιμή "πάρε κόσμε"!!! Κι όσοι δεν έχουν καταλάβει ότι πρέπει να τον "ανοίξεις" κάπως για να "αναπνεύσει", μάλλον δεν θυμούνται ότι όταν το vol πάει πάνω από τις 11 -12 η ώρα σε πολλά βατ συνήθως γίνεται... σεισμός...
μα τι να τα κανει 100 watt λαμπα ο "χομπιστας" (η και ο επαγγελματιας)?? ??? ???? να γκρεμισει το σπιτι του γειτονα?Αδερφια ο επαγγελματιας και ο "ψαγμενος" δεν θα παρει Valveking,αλλα για τον χομπιστα(το 80% τουλαχιστον των παιδιων που ασχολουνται με την μουσικη) ο valveking ειναι μια χαρα! Ειπαμε 500 ευρω!! 100 βατ λαμπα κομπο!!
Τον αγόρασα τελικά αλλά είναι μάπα... :-[ :-\bloody_sunday είπε:Mε αφορμή κι άλλο πολύ πρόσφατο ποστ σκέφτηκα την αξία όσων γράφουμε... μου αρέσει που μερικοί (δεν εννοώ ειδικά εσένα Maow αλλά μιλάω γενικά) μπαίνουν σε ένα φόρουμ μουσικής τεχνολογίας, ρωτάνε, ξαναρωτάνε, διαβάζουν σελίδες επί σελίδων (ή πολλές φορές ούτε κι αυτές γιατί το search είναι είδος πολυτελείας) και μετά... πάνε και κάνουν αυτό που θα έκαναν στην αρχή σαν να μην έγινε τίποτα. Ίσως μάλιστα ξανάρθουν και ποστάρουν αγανακτισμένοι και με την λάθος επιλογή που έκαναν...
Και που είναι το παράξενο; Έχεις κάτι στο μυαλό σου, διαβάζεις 10 πράγματα σε ένα forum, αλλά δεν πείθεσαι (για τον Α ή Β λόγο) και κάνεις την αρχική σου επιλογή. Μπορεί να αποδειχτεί λάθος, ΟΚ, συμβαίνει.bloody_sunday είπε:Mε αφορμή κι άλλο πολύ πρόσφατο ποστ σκέφτηκα την αξία όσων γράφουμε... μου αρέσει που μερικοί (δεν εννοώ ειδικά εσένα Maow αλλά μιλάω γενικά) μπαίνουν σε ένα φόρουμ μουσικής τεχνολογίας, ρωτάνε, ξαναρωτάνε, διαβάζουν σελίδες επί σελίδων (ή πολλές φορές ούτε κι αυτές γιατί το search είναι είδος πολυτελείας) και μετά... πάνε και κάνουν αυτό που θα έκαναν στην αρχή σαν να μην έγινε τίποτα. Ίσως μάλιστα ξανάρθουν και ποστάρουν αγανακτισμένοι και με την λάθος επιλογή που έκαναν...
Kάτσε να καταλάβω: διάβασες, όπως λες, 10 αρνητικές γνώμες και 3-4 θετικές στο φόρουμ, ξεφύλλισες κατεβατά επί κατεβατών, πήγες και τον άκουσες, και μετά πήγες σπίτι και διαπίστωσες ότι είναι... μάπα;;;;;;!!!::!:Maow είπε:Τον αγόρασα τελικά αλλά είναι μάπα... :-[ :-\Mε αφορμή κι άλλο πολύ πρόσφατο ποστ σκέφτηκα την αξία όσων γράφουμε... μου αρέσει που μερικοί (δεν εννοώ ειδικά εσένα Maow αλλά μιλάω γενικά) μπαίνουν σε ένα φόρουμ μουσικής τεχνολογίας, ρωτάνε, ξαναρωτάνε, διαβάζουν σελίδες επί σελίδων (ή πολλές φορές ούτε κι αυτές γιατί το search είναι είδος πολυτελείας) και μετά... πάνε και κάνουν αυτό που θα έκαναν στην αρχή σαν να μην έγινε τίποτα. Ίσως μάλιστα ξανάρθουν και ποστάρουν αγανακτισμένοι και με την λάθος επιλογή που έκαναν...
;D ;D Ρε bloody sunday γνώμες ρωτάω αλλά πές μου σε αυτό το θρέντ ποιό άλλο όνομα μικρού(καλα σχετικο ειναι αυτο) combo με καλά γκάζια.. ή έστω άλλες προτάσεις για αυτό που θέλω εκτός από τον valveking ακουστηκαν...
A, όοοοοοχι. Κανένας δεν είπε ότι το Νόιζ είναι "holy bible". Kαι βέβαια πρέπει να υπάρχει κριτικό πνεύμα σε όσα διαβάζει κάποιος, αλλά εννοώ άτομα που ΔΕΝ τα διαβάζουν καν. Απλά περνάει το μάτι τους από πάνω καθώς σερφάρουν στο ίντερνετ, σαν να ξεφυλλίζουν ένα περσινό περιοδικό λάιφ στάιλ την ώρα που περιμένουν στον οδοντίατρο.Και που είναι το παράξενο; Έχεις κάτι στο μυαλό σου, διαβάζεις 10 πράγματα σε ένα forum, αλλά δεν πείθεσαι (για τον Α ή Β λόγο) και κάνεις την αρχική σου επιλογή. Μπορεί να αποδειχτεί λάθος, ΟΚ, συμβαίνει.Mε αφορμή κι άλλο πολύ πρόσφατο ποστ σκέφτηκα την αξία όσων γράφουμε... μου αρέσει που μερικοί (δεν εννοώ ειδικά εσένα Maow αλλά μιλάω γενικά) μπαίνουν σε ένα φόρουμ μουσικής τεχνολογίας, ρωτάνε, ξαναρωτάνε, διαβάζουν σελίδες επί σελίδων (ή πολλές φορές ούτε κι αυτές γιατί το search είναι είδος πολυτελείας) και μετά... πάνε και κάνουν αυτό που θα έκαναν στην αρχή σαν να μην έγινε τίποτα. Ίσως μάλιστα ξανάρθουν και ποστάρουν αγανακτισμένοι και με την λάθος επιλογή που έκαναν...
Κανένα noiz δεν είναι το holy bible, και καλά κάνει ο κόσμος και κρατάει μια επιφύλαξη σε ότι διαβάζει.
Maow είπε:Τον αγόρασα τελικά αλλά είναι μάπα... :-[ :-\Mε αφορμή κι άλλο πολύ πρόσφατο ποστ σκέφτηκα την αξία όσων γράφουμε... μου αρέσει που μερικοί (δεν εννοώ ειδικά εσένα Maow αλλά μιλάω γενικά) μπαίνουν σε ένα φόρουμ μουσικής τεχνολογίας, ρωτάνε, ξαναρωτάνε, διαβάζουν σελίδες επί σελίδων (ή πολλές φορές ούτε κι αυτές γιατί το search είναι είδος πολυτελείας) και μετά... πάνε και κάνουν αυτό που θα έκαναν στην αρχή σαν να μην έγινε τίποτα. Ίσως μάλιστα ξανάρθουν και ποστάρουν αγανακτισμένοι και με την λάθος επιλογή που έκαναν...
;D ;D Ρε bloody sunday γνώμες ρωτάω αλλά πές μου σε αυτό το θρέντ ποιό άλλο όνομα μικρού(καλα σχετικο ειναι αυτο) combo με καλά γκάζια.. ή έστω άλλες προτάσεις για αυτό που θέλω εκτός από τον valveking ακουστηκαν...