- Πόντοι
- 16
Ελεος ρε παιδιά πλάκα κάνω 
Για να πω την αλήθεια πολύ λίγο το σκέφτομαι καθότι τα 50 watt του μου φαίνονται πάρα πολλά. . . Η πρώτη πρόταση-συμβουλή που πήρα από εδώ όμως (εκτός απο το να μην αγοράσω τον valveking) είναι αυτή:
ανάγνωσης των σελίδων ασ τα πηδήξουμε.. αν και τα έχω πράγματι διαβάσει όλα τα λινκς που είχες ποστάρει από το πρώτο σου ποστ σε αυτό το θρεντ (που δεν απευθυνόταν καν σε εμένα) πού αναφέρονταν στον αυτόν που δεν πρέπει να λες το όνομά του
και έχω δει τις γνώμες των πιο έμπειρων από εδώ και άπο άλλα φόρουμ για τον εν λόγω ενισχυτή, που δεν είναι η καλύτερη. Τεσπα ας μην γεμίζουμε άσκοπα σελίδες και χαλάμε το θρεντ...ας μείνουμε εντός θέματος

Για να πω την αλήθεια πολύ λίγο το σκέφτομαι καθότι τα 50 watt του μου φαίνονται πάρα πολλά. . . Η πρώτη πρόταση-συμβουλή που πήρα από εδώ όμως (εκτός απο το να μην αγοράσω τον valveking) είναι αυτή:
Ρώτησα μήπως είναι καλύτερα να δω έναν windsor studio, έναν λανευ ή κάτι άλλο και να το boostαρω... Δεν πηρα απάντηση οπότε μοιραία στράφηκα προς τον valveking .. Σίγουρα δεν περιμένω mesa boogie με αυτά τα λεφτά αλλά απλώς κάτι καλύτερο από το combo που έχω τώρα που όπως είπα και πιο πάνω δεν με ικανοποιεί καθόλου ούτε στα καθαρά ούτε στα low gain-blues του, ούτε τα features(fx loop ηχείο κλπκλπ). Υπέθεσα λοιπόν ότι μπορώ να βρώ κάτι καλύτερο από αυτόν τον ενισχυτή.. Τα υπονοούμενα περίbloody_sunday είπε:σε τόσο χαμηλή κατηγορία τιμής στους λαμπάτους (κάτω των 500 ευρώ δλδ, άντε και λίγο παραπάνω), το μόνο που μπορούν να σου προσφέρουν σχετικά με τιμιότητα είναι ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΝΑΛΙ, πάνω στο οποίο θα προσθέσεις πετάλια της αρεσκείας σου.