- Πόντοι
- 343
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
marathon για σένα τα λέει αυτά;D ;D ;DCostas Siachamis είπε:....αγεωγράφητοι....γέροντες....καχύποπτοι..κσυλοκόποι...
marathon για σένα τα λέει αυτά;D ;D ;DCostas Siachamis είπε:....αγεωγράφητοι....γέροντες....καχύποπτοι..κσυλοκόποι...
+1000pericles είπε:Το Rhodes και το Hammond ειναι μια φιλοσοφια μονα τους .
Όχι τίποτα, αλλά για να μην λέει (ο Costas) ότι τον κατηγορούν που είναι συνέχεια σε αγοροπωλησίες ;D@SIACHAMIS εσυ απιστε Θωμα το πουλησες στην Κυπρο και τωρα απότι εχω καταλαβει σε γαργαλαει η τσεπη σου ;D.
Costas να ευκαιρία που ψάχνεις για όργανοΕλα λοιπον αμεσα να ακουσεις το suitcase με τον stereo ενισχυτη πριν φυγει 8)
Μείνε ήσυχος. Όταν σε χρειαστώ θα σε ενοχλήσω.@ΜANΩΛΗΣ :Εσυ φιλε ποτε θα μου φερεις το δικο σου ;;;; ;D
Περαστικά.Ο λαιμός μου με γαργαλάει και έχω ίωση. 8)
Πως το είπες αυτό; :Τούρκος το πήρε για μια ταβέρνα..(δεν κάνω πλάκα).
Πιό απ'όλα, το τσίου; ;D ;D ;Dpericles είπε:...που μου σφυριξε ενα πουλακι, ;D ;D ;D ;D
Μπα το εμαθα απο εγκυρο κιθαριστα του forum. ;DΟνομα και μη χωριο και δεν το αποκαλυπτω παρα μετα απο μεγαλη αμοιβη. ;D ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Πιό απ'όλα, το τσίου; ;D ;D ;D
youtube.com/watch?v=6mumG5C_jWs
Και το είχα υποψιαστεί ότι κάτι τέτοιο παίζει και με μεγάλη αμοιβή βεβαίως βεβαίως...Να δεις που είναι αυτός ο κσυλοκόπος από την λίμνη αυτή πως την λένε... μαζί με τον άλλον που το παίζει φίλως με το μούσι ο πως τον λένε...pericles είπε:Μπα το εμαθα απο εγκυρο κιθαριστα του forum. ;DΟνομα και μη χωριο και δεν το αποκαλυπτω παρα μετα απο μεγαλη αμοιβη. ;D ;D
Εντελώς off the record.1. Αυτά τα χρήματα το 1987 (πριν 25 χρόνια) είχαν διαφορετική αξία.Waterfall-K είπε:"Not long after the product line came to an end, the Rhodes brand name was sold to Roland by Fender in 1987 for $20,000."
Αυτο ειναι που λεμε "Μπιρ Παρά".
Φυσικα. Αλλα και παλι μου φαινονται τραγικα λιγα. To 1987 αγοραζες ενα Emulator III με 15.000$.Μανώλης Χναράκης είπε:1. Αυτά τα χρήματα το 1987 (πριν 25 χρόνια) είχαν διαφορετική αξία.
Αυτο ελειπε να αγορασει και το εργοστασιο με 20.000$2. Απ'ότι θυμάμαι, με αυτά τα χρήματα αγόρασε μόνο το brand name (logo), δεν αγόρασε ούτε εξοπλισμό ούτε κανένα εργοστάσιο.
Μη ξεχνας τον Corea, απιστευτος στο Rhodes. 8)marathon είπε:Ένας από τους λόγους που αγαπώ το Rhodes από πάντα, είναι αυτός ο κύριος...Ο αμέσως επόμενος λέγεται Max Middleton
Δεν τον ξεχνώ...αλλά τον Duke είχα τη τύχη να τον δώ live στα 80's μαζί με τον Clarke...και ο MIddleton έπαιζε στο "καταραμένο" Blow by Blow. :'(..Waterfall-K είπε:Μη ξεχνας τον Corea, απιστευτος στο Rhodes. 8)
Γιατί το άκουσα γύρω στα 75-76...και με έπεισε ότι δεν θα γίνω ποτέ επαγγελματίας μουσικός...Waterfall-K είπε:Γιατι "καταραμενο" το αλμπουμ?
Μάλλον δεν το έπιασες. Brand name (logo), δικαίωμα χρήσης του ονόματός του, αέρα αγόρασε από κάποιον που ήταν πρακτικά "πεθαμένος". Από την άλλη, ήξεραν που το πουλούσαν και είχαν τους λόγους τους. Τίποτα δεν έγινε τυχαία.Waterfall-K είπε:Φυσικα. Αλλα και παλι μου φαινονται τραγικα λιγα. To 1987 αγοραζες ενα Emulator III με 15.000$.
Και ενα Fairlight CMI III κοστιζε περιπου 80.000$! Το ιστορικο Rhodes brand name κοστιζε λιγο πιο πανω απο ενα sampler? :
Εάν αγόραζες εσύ για παράδειγμα το όποιο brand name, εάν σου το πουλούσαν βέβαια, δεν θα τους σύμφερε, διότι πολύ απλά δεν έχεις κάτι να τους προσφέρεις. Για παράδειγμα εργοστάσιο που να κατασκευάσεις κάτι και να βάλεις πάνω το επίσημο πρώην logo τους και να δώσεις μία συνέχεια - παραμονή - επιμήκυνση του ονόματος. Τόσο απλά.Τι κριμα που δεν το πηρα χαμπαρι τοτε να το αγορασω εγω.... ;D ;D
Αυτός που το αγόρασε είχε ήδη και εργοστάσια και πάνω απ'όλα το know how αλλά και άλλα πράγματα...Αυτο ελειπε να αγορασει και το εργοστασιο με 20.000$
Σαν ποσό ίσως, το ξέρω αλλά... όπως το δει κανείς.Ακομα και για το brand name μονο τα λεφτα ειναι τραγικα λιγα.
Αυτή είναι η μία πλευρά, και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή είναι η συναισθηματική πλευρά του χρήστη. Η άλλη πλευρά είναι η καθαρά εμπορική πλευρά. Άλλωστε όταν πουλάς κάτι, ξέρεις πάρα πολύ καλά γιατί το πουλάς, έχεις τους λόγους σου. Από την άλλη και οι δύο πλευρές παίρνουν τα π.χ. εμπορικά - επενδυτικά ρίσκα τους.Shame on you Roland!! που εκμεταλλευεσαι τις μικρες-πτωχες πλην τιμιες μουσικες εταιρειες! > >
;D ;D ;D ;D ;D ;DΕιπαμε Μανωλη δεν αποκαλυπτω ονοματα και προσωπα παρα μονον οταν δω το χρημα στο λογαριασμο μου. ;D ;D ;D ;D ;D ;D