Τωρα πια δεν εχει κανενα προβλημα εχθες το παρεδωσα.Και πηρα και την αδεια του Γιωργου για ν'ανεβασω φωτογραφιες απο το πιανο στην κατασταση που βρισκοταν.
Εκεινο που μου εκανε εντυπωση ηταν τα πληκτρα -εχουν φορετο πλαστικο καλυμμα -σε αντιθεση με τα αλλα rhodes τα μεταγενεστερα που εχουν μονο την πανω και την μπροστινη πλευρα .
Το πιο σημαντικο ηταν ομως τα τσοχινα hammer tips -δηλαδη οι αποληξεις των σφυριων -οπου στα μεταγενεστερα απο το 1971-2 και μετα ειναι απο neopren .Αυτο σημαινει μακροζωια και καλυτερο κτυπημα στην χορδη.Αυτος ειναι ενας απο τους λογους που η τοτε εταιρεια τα αλλαξε απο τσοχα σε neopren.Aυτο εκανα και εγω και το πιανο παιζει τελεια .Βεβαια για να παιξει εγιναν και οι απαραιτητες αναζωογονητικες εργασιες( τσοχες sustain ,ευθυγραμμιση πληκτρων ,καθαρισμος πιανου ,μαγνητων,τσοχες pedestal ,τσοχες balance rail κλπ.Για καθε απορια η ενημερωση εδω ειμαστε .Αυτη την περιοδο φτιαχνω και ενα suitecase 73 markII με τον stereo ενισχυτη,vibrato κλπ
Aυτο το οργανο ειναι το καλυτερο απο ηχο -σε συγκριση με αλλα του ιδιου μοντελου -απο αυτα που εχω φτιαξει μεχρι σημερα.Το οργανο ειναι προσ πωληση απο πελατη (δεν ειναι δικο μου )
Αυτα για τωρα .