Αναβάθμιση pedalboard Hx stomp

valeysrv

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλησπέρα σε όλους. Το θέμα έχει ως εξής, χρησιμοποιώ analog pedals με κύριο apm sim το Asc1 της walrus. Τα pedals είναι βασικά drive,compressor, eq και το Halo της Keeley. Επειδή χρειάζομαι extra fx σκεφτόμουν το Hx stomp σαν μια λύση, έχοντας ακούσει ότι τα fx του είναι αξιοπρεπέστατο. Δεν ξέρω όμως όσον αφορά τα preamp του και τα amp sim. Η βασική ερώτηση είναι αν χρειάζομαι και το Asc1 μαζί με το Hx stomp? Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει τα δύο μαζί και γνωρίζει θα βοηθούσε.
Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα σε όλους. Το θέμα έχει ως εξής, χρησιμοποιώ analog pedals με κύριο apm sim το Asc1 της walrus. Τα pedals είναι βασικά drive,compressor, eq και το Halo της Keeley. Επειδή χρειάζομαι extra fx σκεφτόμουν το Hx stomp σαν μια λύση, έχοντας ακούσει ότι τα fx του είναι αξιοπρεπέστατο. Δεν ξέρω όμως όσον αφορά τα preamp του και τα amp sim. Η βασική ερώτηση είναι αν χρειάζομαι και το Asc1 μαζί με το Hx stomp? Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει τα δύο μαζί και γνωρίζει θα βοηθούσε.
Ευχαριστώ πολύ!
Χρησιμοποιώ το hx stomp με το preamp mothership του tsakalis. Μόνο καλά λόγια έχω να πω. Νομίζω όμως ότι το asc1 δεν έχει fx loop με ότι συνεπάγεται αυτό...

asc1 δεν έχει fx loop με ότι συνεπάγεται αυτό...
Γιατί να έχει fx loop? Το fx loop χρειάζεται μεταξύ preamp και power amp και ο μόνος λόγος που υπάρχει είναι γιατί δεν μπορείς να βάλεις τα εφέ μετά το power amp που είναι το ιδανικό.

Όταν χρησιμοποιείς amp sim δεν έχεις τέτοια προβλήματα, απλά βάζεις τα εφέ που θα έβαζες στο fx loop μετά το amp sim πετάλι.

Επειδή χρειάζομαι extra fx
Ποιά και πόσα ταυτόχρονα fx χρειάζεσαι; Χρειάζεσαι amp sim? Χρειάζεσαι βρωμιά; Αν χρειάζεσαι μόνο time based fx, υπάρχουν διάφορες λύσεις. Αν θες όλα τα παραπάνω συν ένα εργαλείο που από μόνο του είναι jam tool, το HX Stomp είναι μια χαρά.

Καλησπέρα, έχω το HX Effects, οπότε μεταφέρω την εμπειρία μου που λογικά δουλεύει και το Stomp.

Μέσα από το μενου μπορείς να βάλεις ένα μπλοκ που θα είναι το effects loop, εκεί μπορείς να βάλεις το preamp σου. Οπότε λογικα μπορείς να το έχεις on όποτε θες χώρις απαραίτητα να έχεις ενεργοποιημένo κάποιο block ενισχυτή.

Το παραπάνω θα πρέπει να στο επιβεβαιώσει και κάποιος που έχει το Stomp.

Κάτι τελευταίο, αν τελικά το πάρεις θα σε ταλαιπωρήσει λίγο να ρυθμίσεις τα level του fx loop, έχει επιλογές για level και για line/instrument., οπότε θα σου πάρει λίγη ώρα και πειραματισμό να βρεις την ιδανική ρύθμιση.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back