Αναθεωρησεων Τοπικ

fenderiarhs είπε:
-Νομιζα οτι η κλασσικη μουσικη ειναι η "σοβαρη" μουσικη. Τωρα λεω οτι ειναι η μουσικη που διδασκει καθε μη σοβαρος ανθρωπος στην Ελλαδα  :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
Thanks ^_-
LOL!

Nikolas είπε:
Thanks ^_-

LOL!

Mη τρομαζεις, θα δεις σε λιγο οτι εισαι απο τους λιγους που αποτελουν την εξαιρεση στο παραπανω.

Nikolas είπε:
Thanks ^_-

LOL!
Σαφως και υπαρχουν και οι εξαιρεσεις (και νομιζω απ οτι εχω δει απ τα γραπτα σου οτι δεν εισαι.......Ελληνοτραφης οποτε αυτοματως αλλαζουν τα πραγματα ;D ;D ;D ;D) ομως εφ οσον εισαι του χωρου νομιζω οτι θα συμφωνησεις για τα εγχωρια προιοντα.

Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα... Ε, φανταστικέ Νικόλα; ;D

elavd είπε:
Αν δε τα πεις, θα τα πω εγώ...;D
Τζάμπα θα παει Ηλία μου, έχω δρόμο μέχρι...ξέρεις... ;D 8)

Αρχικά νόμιζα ότι αυτό που ήθελα ήταν πολλές καλές κιθάρες. Μετά νόμιζα ότι ήθελα πολλά καλά εφέ. Μετά νόμιζα ότι ήθελα πολλούς καλούς λαμπάτους+καμπίνες.

Επιτέλους κατάλαβα ότι αυτό που θέλω είναι απλά να παίζω μουσική ασταμάτητα, είτε είναι κιθάρα, μπάσο, ντραμς, φωνητικά (έστω και φάλτσα). Να παίζω οτιδήποτε: metal, rock, Κολπλέυς, δημοτικά, ντιριντάχτα. Δε με νοιάζει αν θα παίξω με strat, tele, lp, sg. Δε με νοιάζει αν θα είναι vintage ή μοντέρνο. Δεν με ενδιαφέρει η χρηματική αξία μιας κιθάρας.

Αν με εμπνέει να εκφραστώ με οποιονδήποτε τρόπο είναι ανεκτίμητη.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σημειώστε το κρεσέντο του κυρίου παρακαλώ πάρα πολύ...

Επαναθέσπιση της "ατάκας" τώρα! ;D

Εγώ έχω ανακαλύψει ότι θα ήθελα πολύ να γίνω ΜΟΥΣΙΚΟΣ, και όχι απλά ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back