Anathema clips

Σπουδαίο σχήμα. Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που ξέγραψαν τις σάπιες ρίζες τους και το γύρισαν στο μελό "φοιτητικού" τύπου (προκτο)ροκ.

Προσέβαλες θανάσιμα ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα.  Πρέπει να μονομαχήσουμε στα μαρμαρένια αλώνια. Δεν μας χωράει και τους δυο το Νoiz. There can be only one.

Όταν θέλουν, φτιάχνουν αριστουργήματα αυτά τα παλικάρια. Πότε άραγε θα ξαναβγάλουν καμιά δισκάρα σαν το Alternative 4 ή έστω το Eternity; ::)

Πάντως και το a natural disaster είναι πολύ όμορφος δίσκος. Τον είχα για κακό δίσκο μόλις τον είχα ακούσει και τώρα τελευταία που τον ξαναέβαλα, μου άλλαξε την γνώμη.

Βεβαια δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με ΤΟΝ δίσκαρο που είπες(αλτερνατιβ φορ).

kwstas79 είπε:
Σπουδαίο σχήμα. Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που ξέγραψαν τις σάπιες ρίζες τους και το γύρισαν στο μελό "φοιτητικού" τύπου (προκτο)ροκ.
Ευλογημένη η ώρα, μετά τις αηδίες που παίζανε ;D ;D ;D (πέραν της πλάκας πάντως, τα παλιά τους τα βαριέμαι απίστευτα. Όπως και το alternative. Αλλά Eternity, Judgement και A Natural Disaster είναι μεγάλες δισκάρες!!!)

Γιαυτό τελευταία έρχονται συχνά στο ελλάντα, για να τους απολαμβάνετε πακέτο μαζί με πυξ-λαξοειδή κατασκευάσματα.

Μόλις ξαναπροσέβαλες ένα από τα αγαπημένα μου σχήματα >:(...Κωστή δεν τα λες καλά >:(...Φοιτητικό μελό πυξλαξοειδές δεν παίζουνε εννοείται....είναι αιώνες μπροστά ΚΑΙ ετσι το γκρουπ...Θα μαλώσουμε...

ή μάλλον θα παλέψουμε >:(...Φέρε τον Darren White στα αλώνια και εμείς θα είμαστε οι:

bloody, forensick, menelaos και εγώ!!! 8).....θα αναγκαστείτε να πείτε και οι δύο μαζί το Looking Outside Inside...!!!

kwstas79 είπε:
Γιαυτό τελευταία έρχονται συχνά στο ελλάντα, για να τους απολαμβάνετε πακέτο μαζί με πυξ-λαξοειδή κατασκευάσματα.
ΝΑΙ ΡΕ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ?!?!?1?!? :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D

(είσαι να κάνουμε τρελλό εικονικό πλακωμό να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι; ;D ;D)

Το ..συνήθειο anathema το έχω κόψει πλέον,πολύυυ κατάθλιψη βρε παιδί μου..

Το silent enigma όμως βαράει ακόμα και τώρα που έχω γίνει πράσινος απο την πολλή jazz  ;D ;D !!!

pastelius είπε:
πολύυυ κατάθλιψη βρε παιδί μου..
Δε συμφωνώ.......... Λυπητερό ναι, μελαγχολικό ναι, νοσταλγικό ναι..... καταθλιπτικό όμως όχι (τουλάχιστον στα album που πρότεινα παραπάνω). ;)

images

εεε....εντάξει ρε παιδί μου και εσύ τώρα....ωωωω. ::) ;D

τέλος πάντων αλλά είναι μουσικάρες!!!! ;D 8)

Ε, ακριβώς μουσικάρες δεν είναι αλλά οι συνθέσεις τους είναι πολύ καλές. Και θαυμάσια παιδιά. Και επειδή έχουμε γνωριστεί και ξέρω δυο-τρία πράγματα, πολλά από τα τραγούδια τους είναι πάρα πολύ φορτισμένα συναισθηματικά, και κρύβουν διάφορα κάτω από την επιφάνειά τους.

To Natural Disaster δεν με είχε τρελάνει αλλά ήταν καλό (και φλερτάρει με το μουσικό παρελθόν τους στο "Pulled Under at 2000 meters per second" ). Πάντως, είναι αλήθεια ότι το γυροφέρνουν στο καταθλιπτικό, για αυτό και δεν τους ακούω πολύ τώρα τελευταία. Αλλά τα κομμάτια τους είναι πάντα στο ρεπερτόριο σε ακουστική και ηλεκτρική.

(kwstika79, αν τα κορνφλέικς σου αύριο πρωί είναι λίγο απαίσια, μην ανησυχήσεις. Ποντικοφάρμακο θα είναι. Αν δεν πετύχει σειρά έχουν τηγανόψωμα με παραθείο και φραπέ με αντιψυκτικό. Πού θα μου πας; )

Όσοι το γυρνάνε από doom σε πυξ-λαξ αξίζουν τον αιώνιο χλευασμό μου, όπως και οι οπαδοί τους (emo και λοιποί).

Blood-ούκο δεν με πιάνει τίποτα, ρώτα και την (μέλλουσα) πεθερά μου.

Όσο για σένανε Μενέλαε, εσύ δεν πατάς σε μπυροποσίες, θα σκάσεις μύτη σε τσαμπουκά; Τσου ρε.

Κανένας δεν θα σκάσει μύτη στον τσαμπουκά μας. This is between you and me. Εκτός αν θέλουν να είναι μάρτυρες στην μονομαχία. Έστω.

Με βρίσκω στη μάχη να πολεμώ στο πλευρό του κώστα! Πείτε μέρος και ώρα ΤΩΡΑ!

kwstas79 είπε:
Όσο για σένανε Μενέλαε, εσύ δεν πατάς σε μπυροποσίες, θα σκάσεις μύτη σε τσαμπουκά; Τσου ρε.
Δεν κατάλαβα αγορίνα μου; Αμφισβητείς τη δυνατότητά μου να σου κάνω τη μούρη κιμα?!?!?!?!?!?!? ΆΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

(δεν πιστεύω να παρεξηγηθεί κανείς ε;; :D)

Trending...

Νέα θέματα

Back