Αυτό μετά το τσαμπουκά, σεξ και βία στα σχολεία, αυγανισμός και ομοσκυλοφοβία στην τρίτη ηλικία οεο.dkall είπε:Εγω λεω να αφησετε τα μιση και να πιασετε το .......
Αααα και κανονιστε και καμμια μπυροποσια , αντε να το στανταρουμε ανα διμηνο .
Ναι ρε σεις! Θέλω να έχω τη χαρά να σας στήσω πάλι ;D ;D ;D ΧΑΡΧΑΡΧΑΡdkall είπε:Εγω λεω να αφησετε τα μιση και να πιασετε το .......
Αααα και κανονιστε και καμμια μπυροποσια , αντε να το στανταρουμε ανα διμηνο .
μαζί με PORCUPINE TREE και RADIOHEAD ενώ πιο μακριά υπάρχουν οι TOOL & οι PAIN OF SALVATION...-art- είπε:"Oι Anathema ειναι οι απογονοι και συνεχιστες του εργου των Pink Floyd"
ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!!!!!!! Ούτε κι εγώ ξέρω πόσες φορές το έχω ακούσει.....................-art- είπε:One Last Goodbye
α) Όντωςbloody_sunday είπε:...το οποίο δεν είναι ερωτική εξομολόγηση βέβαια (όπως δείχνει), ούτε ερωτικός αποχωρισμός...
Καλά, οι συνεχιστές των Pink Floyd εννοείται ότι δεν είναι, αλλά δανείζονται αρκετά στοιχεία από αυτούς. Έχω ακούσει και φίλους να τους κατηγορούν ότι είναι κακέκτυπά τους, το οποίο όμως επίσης δεν συμβαίνει.
Kαλα...η παρθενογένεση εχει σταματήσει εδω και πάρα πολύ καιρό....αλλα οχι κακέκτυπα...ειναι λιγο υπερβολικό....bloody_sunday είπε:Καλά, οι συνεχιστές των Pink Floyd εννοείται ότι δεν είναι, αλλά δανείζονται αρκετά στοιχεία από αυτούς. Έχω ακούσει και φίλους να τους κατηγορούν ότι είναι κακέκτυπά τους, το οποίο όμως επίσης δεν συμβαίνει.
!!!bloody_sunday είπε:Είναι από τα συγκροτήματα που αποδίδουν καλύτερα και πιο ατμοσφαιρικά σε κλειστό χώρο. Επίσης, ήχαν πραγματικά ΧΑΛΙΑ ήχο, και πρόσεξα πολλά πράγματα που συνέβαιναν στο σετ τους που μου είπαν καθαρά ότι το είχαν καταλάβει και οι ίδιοι, και που βεβαίως δεν ήταν δικό τους λάθος.
Απόδειξη το ότι το μόνο σημείο που ο ήχος τους έγινε της προκοπής ήταν στα... τελευταία 2 λεπτά του "Comfortably Numb", δλδ στο τέλος της εμφάνισής τους. Να μην επεκταθώ γιατί θα μας πάρει σελίδες...
Μία ο ένας που χάρηκε όταν οι os mutantes εγκατέλειψαν το tropicalia, μία ο άλλος που συγκρίνει αναίσχηντα anathema με iced earth.... πάει, δε θα πάει καλά η μέρα σήμερα. Κάποιος φόνος θα γίνειstarscream είπε:Ήταν τόσο χλιαροί στο φετινό rockwave (μήπως έφταιγε και ότι βγήκαν ντάλα μεσημέρι σε ανοιχτό χώρο που παραλίγο να μου αρέσουν περισσότερο οι iced earth που ακολούθησαν...
Και πάνω που έλεγα τσάμπα το πέταξα το άκυρο, δεν αρπάχτηκε κανείς... ;D ;D ;Dmenelaos είπε:Μία ο ένας που χάρηκε όταν οι os mutantes εγκατέλειψαν το tropicalia, μία ο άλλος που συγκρίνει αναίσχηντα anathema με iced earth.... πάει, δε θα πάει καλά η μέρα σήμερα. Κάποιος φόνος θα γίνει
Ναι...συμφωνω απολυτα μαζι σου....φετος ολες οι εμφανισεις τους ειναι επιεικως μετριες....bloody_sunday είπε:"Xάλια" για απαιτητικά και έμπειρα αυτιά, art...