Χαχα! με τίποτα Δεν!OurDarkness είπε:Δεν.Παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το Virtual synth Micro Korg?
Χαχα! με τίποτα Δεν!OurDarkness είπε:Δεν.Παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το Virtual synth Micro Korg?
Πω ρε φιλε ! ανατριχιασα μονο που το διαβασα !vangelisorfas είπε:Μόλις είχε τελειώσει το live και ένα σκούντημα ήταν αρκετό για να φύγει από το 2ο επίπεδο της βάσης μου, να σκάσει πάνω στο ολοκαίνουριο YAMAHA MM6 μου που ήταν από κάτω, και μετά στο πάτωμα κάνοντας έναν ανατριχιαστικό γκντουπ...
The best monophonic synth ήταν και είναι (κατά γενική ομολογία) το Minimoog D. Άντε χάριν τεχνολογίας να πούμε ότι είναι το Minimoog Voyager αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα έπονται του ιερού τέρατος...dimmis είπε:file toneless theoris oti einai magiko na ftiahnis enan ixo kai na min mporis na ton apothikeysis ??? ama einai etsei tote me 400~600 euro xtipiste ena KORG SIGMA
kai ade gia the best monophonic sinth den nomizis?
Δε νομίζω, στην πραγματικότητα το Voyager είναι πολύ πιο ευέλικτο από το Prophet 08, ειδικά με τα VX-351 και CP-251.σε αντίθεση με το Moog που κατά βάση είναι όργανο σχεδιασμένο κάποιες δεκαετίες πίσω.
Λίγο δύσκολο αυτό αν ο φίλος δεν είναι από Θεσσαλονίκη ή δεν έχει κάποιον γνωστό που να έχει και τα δύο. Στον Λιόλιο, λογικά πρέπει να υπάρχουν, και αν προτείθεται να δώσει τόσα χρήματα τότε σίγουρα μία βόλτα απο κει θα ξεκαθάριζε λίγο το τοπίο. Προσωπικά είχα την τύχη να δοκιμάσω το Voyager στην Διεθνή Έκθεση σε ένα line array σύστημα και δεν είχα καμμία απολύτως αμφιβολία. Υπήρχε και ένα DSI Polyevolver ακριβώς κάτω από το Moog αλλά εγώ ήμουν αλλού..Πρέπει να τα ακούσεις, δεν γίνεται να δώσεις τόσα λεφτά χωρίς να ξέρεις τι παίρνεις τελικά και ποιό σου ταιριάζει καλύτερα.
Βασικά για να ξέρεις τι παίζει θα σου πω οτι εγώ ήμουν ο τύπος που έκανε demo στα synth του Λιολιου μιας και ασχολούμαι με electronic music. Διαλέγαμε τα όργανα από εκθέσεις στο εξωτερικο Namm Show, Musikmesse κλπ... και τα φέρναμε στην Ελλάδα έστηνα και τα Aray και όλα τα σχετικά. Τώρα πια δεν δουλεύω στον Λιολιο αλλα μάλον μπορώ να σου δώσω καποιες πληροφορίες ;DOurDarkness είπε:Δε νομίζω, στην πραγματικότητα το Voyager είναι πολύ πιο ευέλικτο από το Prophet 08, ειδικά με τα VX-351 και CP-251.σε αντίθεση με το Moog που κατά βάση είναι όργανο σχεδιασμένο κάποιες δεκαετίες πίσω.
Λίγο δύσκολο αυτό αν ο φίλος δεν είναι από Θεσσαλονίκη ή δεν έχει κάποιον γνωστό που να έχει και τα δύο. Στον Λιόλιο, λογικά πρέπει να υπάρχουν, και αν προτείθεται να δώσει τόσα χρήματα τότε σίγουρα μία βόλτα απο κει θα ξεκαθάριζε λίγο το τοπίο. Προσωπικά είχα την τύχη να δοκιμάσω το Voyager στην Διεθνή Έκθεση σε ένα line array σύστημα και δεν είχα καμμία απολύτως αμφιβολία. Υπήρχε και ένα DSI Polyevolver ακριβώς κάτω από το Moog αλλά εγώ ήμουν αλλού..Πρέπει να τα ακούσεις, δεν γίνεται να δώσεις τόσα λεφτά χωρίς να ξέρεις τι παίρνεις τελικά και ποιό σου ταιριάζει καλύτερα.Πάντως ο Dave Smith δεν είναι τυχαίος, π.χ. το Don't Go των Yazoo έχει γίνει μόνο με SCI Pro One
![]()
Ο Ντίνος είσαι;;Βασικά για να ξέρεις τι παίζει θα σου πω οτι εγώ ήμουν ο τύπος που έκανε demo στα synth του Λιολιου
Πολύ σωστο σε βρίσκω κοσμάkosmasepsilon είπε:moog & prophet, και τα 2 ενδυκνεινται για αμεσο control του ηχου. δες και ποιο interface σε βολευει περισσοτερο. δεν θα σου προτεινα να πας σε little phatty, καθως χρειαζεται να πατας καποια κουμπακια ωστε να αλλαζεις παραμετρους. αφου καταλαβα πως εχεις να ξοδεψεις, θα σου προτεινα να δοκιμασεις voyager & prophet 08. ναι μεν το voyager ειναι μονοφωνικο, αλλα καταφερνεις να φτιαξεις τετοιους ηχους, που δεν χρειαζεται πανω απο μια νοτα για να 'γεμισει' το θεμα σου! με το prophet 08 ομως μπορεις να παιζεις συγχορδιες, αλλα και να σολαρεις ταυτοχρονα, διοτι εχει split function
ακουσα καποια κομματια του stockhausen, χρησιμοποιει πολλους ηχους που μου θυμιζουνε moog. σιγουρα μπορεις να φτιαξεις παρομοιους ηχους και με το prophet ομως, και με 1000 ευρω λιγοτερο!!
και τα 2 ειναι μηχανηματα που δεν θα μετανιωσεις να αγορασεις..
επομενη αγορα μου, btw, prophet 08!!! ας περισσεψουνε πρωτα καποια φραγκα![]()
Ναι φίλε ο Ντίνος είμαι.Ο Ντίνος είσαι;;Βασικά για να ξέρεις τι παίζει θα σου πω οτι εγώ ήμουν ο τύπος που έκανε demo στα synth του Λιολιου
Βασικά φίλε μου θα έλεγα οτι το utube δεν είναι και ότι καλύτερο για να κρίνεις πιο όργανο είναι πιο Fat μιας και τα δύο μπορούν να γίνουν τόσο Fat που αν τα monitor σου μιλούσαν σίγουρα θα παραπονιόντουσαν ;D Βέβαια μπορείς να πάρεις μια μικρή ιδέα.Μάλλον κλίνω προς το prophet. Το άκουσα και στο utube και μου άρεσε πολύ. Μοιάζει πιο phatty από το moog αι η πολυφωνία είναι σημαντικό στοιχείο. Λές ότι κάνει και split. Multitibrality 2 ή παραπάνω?