το πείραμα που έκανε με τη διαφορά analog vs in the box μίξης.musictech είπε:τι εννοεις...μεταξυ των δυο μεθοδων???
τα εχω καταλάβει όλα αυτά που θες να πείς , ξέρω πολύ καλά προς τα που οδεύει η επιχειρηματολογία σου. Η απάντηση μου είναι οτι διαβάζω reviews και καλύπτομαι.bloody_sunday είπε:Mα τι ΣΧΕΣΗ μπορεί να έχει το πώς... σολάρει (??? ?!!?) με την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σου εμπειρία από τον ήχο του, την αίσθησή του, το πόσο άνετο είναι, το πόσο αξιόπιστο και καλοφτιαγμένο ή μη, το αν θα αντέξει σε κακομεταχείριση, στα συνθς τα καλά/άσχημα μενού, αν είναι ευδιάκριτη η οθόνη κλπ κλπ κλπ.; Πάλι τα στοιχειωδώς αυτονόητα επαναλαμβάνω! Στο βρόντο γράφω...
Επ' αυτού ήθελα να πω, ότι το Internet σίγουρα αποτελεί μία πάρα πολύ καλή πήγη άντλησης γνώσεων, αλλά είναι επικίνδυνο την οποιαδήποτε πληροφορία να την παίρνουμε ως face value. Το internet, περισσότερο από κάθε άλλη μορφή πληροφόρησης αποτελεί ένα ναρκοπέδιο και υπάρχουν αρκετά sites με ατελής ή εντελώς άκυρη πληροφόρηση ή αλλιώς παραπληροφόρηση. Η σταχυολόγηση γνώσεων γίνεται με πολύ διάβασμα, με διασταύρωση πληροφοριών από άλλες πηγές και γνώσεις κ.λ.π.kilon είπε:Για μένα το internet είναι το Α και Ω όταν αγοράζω ένα προιόν εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον.
ακριβώς ότι κάνω και εγώ, ένα μηνα ψάξιμο γερό μέχρι το κόκκαλο.OurDarkness είπε:Το μόνο όργανο που αγόρασα χωρίς να έχω τετ-α-τετ εμπειρία είναι το Eventide H-8000FW. Όμως σε αυτή την περίπτωση (μιά που ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να έχω ιδία άποψη σε κάποιο μαγαζί) έκανα ΟΛΟ το homework που έπρεπε.![]()
Τι να χαρίσω... Θα σου αγοράσω καινούριο! :-*musictech είπε:ourdarkness εχω γενεθλια στις 14-4 .....πραγματικα με συγκινει η σκεψη σου να μου το χαρισεις τοτε...αντε εστω το μισο....φτανει κ για τους 2...
Το Voyager κοστίζει πέριξ τις 3000 ευρώ για πολλούς και διάφορους λόγους, κυριότερος από τους οποίους είναι ότι είναι Moog (με οτιδήποτε συνεπάγεται αυτό).weberdcoe είπε:Τώρα για την διαφορά Moog Voyager - Prophet 08...
Προσωπικά με προβληματίζει το ότι το Prophet έχει 500 δυνατότητες, είναι πολυφωνικό κλπ., και κάνει 2000 Ευρώ. Το Moog είναι μονοφωνικό και κάνει 3000... Γιατί;; Μήπως το Prophet είναι κατώτερο ηχητικά;
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα απολύτως νόημα να συγκρίνουμε ένα MS2000 με ένα Serge Modular π.χ. Ούτε καν με ένα SCI Pro-One...Δουλεύοντας τόσο καιρό το MS, δεν είναι η μέρα απο την νύχτα απο ένα αναλογικό...
Ενα CS-80 δεν κοστίζει τόσο ΟΥΤΕ μετά από πλήρες service και σε άγοψη κοσμητική κατάσταση.Δεν θα έδινα ΠΟΤΕ 15000 Ευρώ να πάρω ένα CS-80 σήμερα...
Καμμία έκοδση του Voyager δεν έχει ηχητικές διαφορές με το Old School. Επίσης ούτε το Performer ούτε το Little Phatty είναι "ψηφιακά". Είναι αναλογικά.Θα έπαιρνα κάτι σύχρονο, ένα Voyager ή Prophet 08, ή το Moog Voyager old School, που για κάποιους φανατικούς, έχει διαφορές στον ήχο απο τα "ψηφιακά" Performer-Little Phatty...
OurDarkness είπε:Ενα CS-80 δεν κοστίζει τόσο ΟΥΤΕ μετά από πλήρες service και σε άγοψη κοσμητική κατάσταση.
Δίκιο έχεις, αλλά μην είσαι και τόσο σίγουρος...Μακάρι να είχα τον σύνδεσμο του Ebay...
Επίσης ούτε το Performer ούτε το Little Phatty είναι "ψηφιακά". Είναι αναλογικά.
Εντάξει, εννοείται... το "ψηφιακά" είναι σε εισαγωγικά...
![]()
Σε πρώτη φάση συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, προτείνω όμως και να τσεκάρει και κάτι πιο φτηνό και all-around ο φίλος. Το Voyager είναι μονοφωνικό, αναλογικό*, πανάκριβο και γενικά μάλλον όχι ιδανική επιλογή σαν πρώτο synth!neeq είπε:Είναι το καλυτερο μοντελο μιας απο τις καλυτερες εταιρείες, δεν εχουμε να σου πουμε και πολλάΔυσκολα θα το μετανοιωσεις.