Όχι για φωτογραφία μου φαίνεται αλλά με πολύ ανεβασμένο το clarity και του contrast. (3 δευτερόλεπτα δουλειά photoshop)blue είπε:δε μου φαίνεται για φωτογραφία αυτό. Μάλλον είναι γραφικά.
Και σε μένα αυτή την εντύπωση δίνει.geodimitri είπε:Παρ' όλ' αυτά νομίζω ότι στο headstock γράφει Gibson.
Και εγώ όσο κοιτάω τον ενισχυτή κάτι τέτοιο νομίζωblue είπε:δε μου φαίνεται για φωτογραφία αυτό. Μάλλον είναι γραφικά.
γραφικο ειναι αρχηγε ,τετοιο ενισχυτη δεν εχει βγαλει ποτε η ΦεντερRayDTutto είπε:Δεν είναι γραφικό. Κοιτάξτε το χαλί και τον τοίχο και θα καταλάβετε γιατί δεν είναι.
Όσο για την κιθάρα, κάτι τέτοια σώματα έχω δει στη Warmoth.
Ίσα ίσα. Το χαλί, οι τοίχοι, τα νερά των ξύλων στην καμπίνα του ενισχυτή και -ιδίως- οι σκιές κάτω από τα ράφια της δεντρο-βιβλιοθήκης είναι too good to be true. Αυτό παραπέμπει σε ρεαλιστικό 3d illustration.RayDTutto είπε:Δεν είναι γραφικό. Κοιτάξτε το χαλί και τον τοίχο και θα καταλάβετε γιατί δεν είναι.
Όσο για την κιθάρα, κάτι τέτοια σώματα έχω δει στη Warmoth.
Μάλλον κάποιος τρελός διακοσμητής έκανε render το σχεδιό του.
Η συζήτηΞη έλαβε τέλος ,άπαξ και μίλησε ο ξΣυλέμπορας ;D ;D ;DSuperfunk είπε:γραφικο ειναι αρχηγε ,τετοιο ενισχυτη δεν εχει βγαλει ποτε η Φεντερ![]()