Αναγνωρίζετε αυτή την κιθάρα;

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
ChrisRea-TheRoadToHellAndBackavi_00.jpg

ChrisRea-TheRoadToHellAndBackavi-1.jpg

Αν σας βοηθάει, είναι του Chris Rea.

Με Duesenberg μοιάζει, αλλά μάλλον δεν είναι...

της εχω ξαναδει τις κιθαρες αυτες και φαινονται ενδιαφερουσες..ειχε καποιος καμια εμπειρια?

έχει κάνει αρκετές φορές review το περιοδικό Guitarist... ;)

πάντως φαίνονται Τανκ  :o ρε παιδί μου! :D

γενικα εχουν παιξει απο chris rea μεχρι iggy pop.ειδικα η torino ειναι πανεμορφη.

Οι πρώτες είχαν βγει στα 50s - 60s στην Ιταλία, και δεν είχαν ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτές είναι reissues με βελτιώσεις στον σχεδιασμό, o oποίος είναι Βρετανικός και η κατασκευή Κορεάτικη. Δανείζονται πολλά στοιχεία που είχαν "δανειστεί" τα original σχέδια από κιθάρες Supro, Ηagstrom, Hopf, Τeisco κλπ. Συνδυάζουν περίεργα υλικά (δημοφιλή τότε), πχ. πλεξιγκλάς με ξύλο. Η καθεμιά έχει κάτι το ιδιόμορφο (πέρα από το design και τα κιτς παλιομοδίτικα χρώματα), πχ piezo + humbuckers, 6 περίεργους split τοποθετημένους μαγνήτες (η Imola) κλπ.

Νομίζω ότι ο διανομέας είναι αρκετά δραστήριος, εγώ τουλάχιστον τις βλέπω παντού εδώ. Aν και ο ήχος της Mondial δεν με εμπνέει και μου φαίνεται κάπως "λίγος" (εξαίρεση η Imola - πραγματική αποκάλυψη!), το σίγουρο είναι πως με μικρό κόστος θα ξεχωρίζετε από το πλήθος και θα κάνετε εύκολα customizing (εκτός από τα ιδιόμορφα σχέδια όπως της Imola - άντε να βρεις τέτοιους μαγνήτες αν θες να τους αλλάξεις).

imola_standard_electric_guitar.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχει παίξει κανεις με αυτές τις κιθάρες; Αν είναι φτηνες αλλλά έχουν ωραίο ήχο αξίζει να ψάξει κανείς.

kultura είπε:
Έχει παίξει κανεις με αυτές τις κιθάρες; Αν είναι φτηνες αλλλά έχουν ωραίο ήχο αξίζει να ψάξει κανείς.
Γράψτε λάθος, πήγαινε για αλλού... :-[ :-[ :-[

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αρε elavd με έσωσες..ξες πόσο καιρο ψάχνω με τη κιθάρα παίζει ο goran bregovic?

Οταν είδα τις φωτο νόμιζα ότι ήταν αυτός!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back