Παντως και εγω με gibson παιζω,αλλα δεν εχω αφαιρεσει ποτε τους μαγνητες,οποτε δεν ξερω αν γραφουν τιποτα στο πισω μερος.Το μονο που ξερω ειναι οτι βγαινουν ειτε με silver,gold covers ειτε χωρις pickupcovers.Δεν βρισκω λογο να ανυσηχεις ειδικα αν θα ειναι του κουτιου,τωρα αν ειναι μεταχειρισμενος ειναι αλλο θεμα για το οποιο κιολας αν θες την γνωμη μου δεν χρειαζεται να προβληματιζεσαι ;Dyannis37 είπε:Hello
Is there anybody in there?
Just nod if you can hear me.
Is there anyone home?
ειπα μπας και εχει βγαλει κανεις απ την δική του και υπάρχει κατι που βγαζει ματι.dmilo είπε:Δράττομαι της ευκαιρίας (δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά, φίλε yannis37): Πριν ποστάρετε κάτι, pls ψάξτε λιγάκι στο internet...![]()
off topicdmilo είπε:Πληκτρολογείς στο Google:"How to identify Gibson pickups".
Ακολουθείς τις οδηγίες.
http://www.ehow.com/how_5034764_identify-gibson-pickups.html
Δράττομαι της ευκαιρίας (δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά, φίλε yannis37): Πριν ποστάρετε κάτι, pls ψάξτε λιγάκι στο internet...![]()
Πες τα χρυσόστομε...ε αμάν πια με με αυτές τις υποδείξεις...αφού δεν υπαρχή φίλε dmilo σαν θεματακι άστο το ρημάδι να καταχωρηθεί και αυτό!tanS είπε:off topic
Αμά το κάνουν search στο ίντερνετ και δεν ανοίγεται συζήτηση εδώ , τότε και εμείς που διαβάαζουμε κανένα θεματάκι , δεν θα μαθαίνουμε καινούργια πράγματα, φιλικά ! =]=]=]=]