Αν σας χαρίζαν μια κιθάρα, ποιά θα διαλέγατε;

ThisIsSparta

Μέλος
Πόντοι
28
Αυτό που λέει ο τίτλος..ας υποθέσουμε οτι μπορείτε να διαλέξετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κιθάρα θέλετε και να την έχετε δικιά σας. Όχι για να την πουλήσετε για να βγάλετε λεφτά και να πάρετε άλλη, αλλά για να την έχετε για πάντα δικιά σας να παίζετε.

Ποιά θα ήταν αυτή;

Διευκρίνιση: δεν γίνεται να διαλέξετε συγκεκριμένη κιθάρα αλλά μόνο μοντέλο, δηλαδή όχι την συγκεκριμένη κιθάρα που έπαιξε ο Hendrix στο Woodstock αλλά πχ. Fender του 1968 άσπρη

Κατσε λιγο να σκεφτω...

Την καλυτερη κιθαρα για εμενα που ΔΕΝ θα μπορω να πουλησω...

Ποια ειναι η καλυτερη κιθαρα?

Φυσικα η telecaster.

Απο τη στιγμη που δεν μπορω να την πουλησω δεν χρειαζεται να παρω 50s που δεν μου αρεσουν οσο οι late 60s...και ειδικα οι 66αρες (μια και εχω γεννηθει το 1966  ;D) με το Transition Logo & τα double line Kluson.

Εχω ηδη μια 66αρα με rosewood fretboard σε blond χρωμα (ash)...σχετικα ελαφρια (7.2 lbs)....

fender-Telecaster-1966-Blonde-original.jpg

ε να μην παρω και μια ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ 1966αρα με round lam maple fretboard παλι σε blond ash?παρακαλω να φροντισεις να εχει ΠΑΧΥ μπρατσο (λιγες εχουν)

original.jpg

57_zpsmply68tl.jpg

Μια 1957 Les Paul Custom νομίζω είναι η μόνη που θα ήθελα, με χοντρό μπράτσο και έβενο, όχι σαν τις τωρινές!

Θέλει σκέψη το θέμα, αλλά πιθανότατα...

diva_8.jpg

Εκτός αν έβρισκα κανένα betra άταστο 5άρι.

Δεν πειράζει που μου χαρίζουν μπάσσο εμένα, ε;  ;D

BillTrantos είπε:
Λογικά αυτή.

17898_RR_Polka_Dot_V_Black_White_GMW159_a.jpg
αυτη ειναι η πολκα του Ραντυ Ροαντς...πριν κατι χρονια βγηκε επανεκδοση (ρεπλικα την ονομαζανε,εννοειται ποιοτικη ρεπλικα) για το Zakk wydle...

Θα επέλεγα μια les paul custom σε cream χρώμα Ζαν αυτή του Randy Rhoads...Λογικά 70's θα ήταν αν δε με απατά η μνήμη μου

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Superfunk είπε:
Kαι οι τωρινες VOS εχουν χοντρό μπράτσο και έβενο
Μέχρι τα 5 χιλιάρικα που βλέπω εδώ έχουν richlite

https://www.musicstore.de/en_OE/EUR/Gibson-Les-Paul-Custom-Electric-Guita-r-Ebony-/art-GIT0000749-002;pgid=_3kgcQQ7igVSRpJG3BECudl50000X2r7Wvmg

https://www.musicstore.de/en_OE/EUR/Gibson-Les-Paul-Custom-EB-CH-Ebony/art-GIT0010699-000;pgid=_3kgcQQ7igVSRpJG3BECudl50000X2r7Wvmg

Στα 6400 ευρώ!!!!! βρήκα και έβενο

https://www.musicstore.de/en_OE/EUR/Gibson-1968-Les-Paul-Custom-Reissue-VOS-EB-Ebony-050118/art-GIT0035402-000;pgid=_3kgcQQ7igVSRpJG3BECudl50000X2r7Wvmg

Καλύτερα να πάρω του '57, πιο φθηνή θα μου βγεί  ;D

Ω ναι! Καλά, όχι ότι έπαιξα και με καμία για να ξέρω, αλλά έτσι λένε  ;D

vonserke είπε:
Ω ναι! Καλά, όχι ότι έπαιξα και με καμία για να ξέρω, αλλά έτσι λένε  ;D
στην θεση σου θα επαιρνα την Orville by gibson lpc-57b με εβενο ταστιερα,fret edge binding,nitro βαψιμο,made in Japan κ εαν θυμαια καλα εχει τους 57 μαγνητες...σου μενουν κ τα ρεστα απο την αυθεντικη  ;D

στην θεση σου θα επαιρνα την Orville by gibson lpc-57b με εβενο ταστιερα,fret edge binding,nitro βαψιμο,made in Japan κ εαν θυμαμαι καλα εχει τους 57 μαγνητες...σου μενουν κ τα ρεστα απο την αυθεντικη  ;D

που κ που εμφανιζονται στο ebay,η τελευταια φορα ηταν τον Αυγουστο που μας περασε ,αλλα τοτε η Ελλας εξερευνουσε (οπως κ τωρα) τον θαυμαστο κοσμο των cc... ;D

photo uploading

Thanks αλλά από LP custom έχω ήδη δύο, μια Edwards και μια Greco! Η ορίτζιναλ του 57 μόνο μου λείπει!

IMG_20150926_162106_zpsciopfccd.jpg

vonserke είπε:
Thanks αλλά από LP custom έχω ήδη δύο, μια Edwards και μια Greco! Η ορίτζιναλ του 57 μόνο μου λείπει!
α οκ τοτε... ;D

(εγω εχω μια orville K series κ μια Gibson custom 88) 8)

η Greco τι λεει?ευχαριστημενος?

scofield είπε:
η 57 εχει το ροπαλο μανικι? ;D
οι original εχουν γενικα  λεπτοτερο απο τα θηρια που εχουν οι VOS

Καλύτερα να πάρω του '57, πιο φθηνή θα μου βγεί
δεν θα το ελεγα  ;D

παντως εχουν πουληθει κανα δυο 68αρες (οι καλυτερες Custom που φτιαχνει η Gibson σημερα) γυρω στα 2200 στο ΝΟΙΖ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back