δεν το γνωριζα,Thanx.Superfunk είπε:οι original εχουν γενικα λεπτοτερο απο τα θηρια που εχουν οι VOS

δεν το γνωριζα,Thanx.Superfunk είπε:οι original εχουν γενικα λεπτοτερο απο τα θηρια που εχουν οι VOS
μια χαρα ακουγεται...εχω διαβασει καλα λογια για τις Grecovonserke είπε:Τίμιο όργανο! Χοντρό μανίκι (δε το λές και ρόπαλο), δεν έχει έβενο σαν την Edwards αλλά έχει ένα ωραίο σκούρο rosewood fretboard και long tennon! Είναι του '87 EGC 68-60 στα 4.5 κιλά!
Την έχω καμια 3ετία και δεν σκέφτομαι να τη δώσω! Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να τα πουλάς αυτά τα όργανα, τα παλιά MIJ, γιατί αυτή είναι η μαγεία τους, να κοστίζουν λίγα και να αξίζουν πολλά!scofield είπε:μια χαρα ακουγεται...εχω διαβασει καλα λογια για τις Greco
ωραιος,φανταζομαι θα ναι keeper.![]()
cigaret13 είπε:Πώλησή της και αγορά μιας Fender strat am elite και μιας Gibson les paul custom
Fotis, you are breaking the rules son.Όχι για να την πουλήσετε για να βγάλετε λεφτά και να πάρετε άλλη,
Fotis, you are making the rules son. ;D ;D ;DΜε τα ρέστα θα έβρισκα να πάρω μιά άλλη γυναίκα ...... :![]()
![]()
συμφωνω.vonserke είπε:Την έχω καμια 3ετία και δεν σκέφτομαι να τη δώσω! Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να τα πουλάς αυτά τα όργανα, τα παλιά MIJ, γιατί αυτή είναι η μαγεία τους, να κοστίζουν λίγα και να αξίζουν πολλά!