Αν σας ελεγα...

warwickplayer

Μέλος
Πόντοι
36
Αν σας ελεγα οτι τον Δεκεμβριο ερχεται ελλαδα ενας απ τους μεγαλυτερους ισως ο μεγαλυτερος Jazz κιθαριστας εν ζωη για εμφανιση σε γνωστο θεατρο της Αθηνας....

ΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ?

Να του πεις να το ξανασκεφτει γιατι μεχρι τον Δεκεμβριο χλωμο να υπαρχει και το θεατρο και η Αθηνα και η Ελλαδα  ;D

Σε αυτόν να ζήσει μέχρι το Δεκέμβρη. Η ζωή είναι μικρή ποτέ δε ξέρεις.*

Σ εσένα...

warwickplayer είπε:
ΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ?
Καλά ρε, το έκανες που το έκανες bold δεν το έγραφες και σωστά; Έλεος...

Βάλε plugin ορθογραφίας στον browser σου... (για τον firefox υπάρχει)

*Να βάλω κανένα spoiler? :)

6262008102815AM_misspelling-it-still-matters-alot-demotivational-poster.jpg

Βάλε το plugin. Όχι τίποτα, αλλά γεμίζουμε με offtopic για την ορθογραφία σου.

Ρε παιδια ελευθερα...Καθολου δεν μ απασχολει....

Εχει καποιος υποψην για ποιον αναφερομαι?

PAT METHENY στο ΠΑΛΛΑΣ ! ;D wow!  (χωρις Gong---ισως με thong... αλλα και αυτο, συμπερασματικα, δεν ειναι εμπεριστατωμενη πληροφορια και δεν μπορω να το τεκμηριωσω ορθολογιστικα, εξωλογιστικα ουτε και φορολογικα)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
December είπε:
PAT METHENY στο ΠΑΛΛΑΣ ! ;D wow!
Αιτσυ!!!Κε δαιν με νιαζουν ουτε ωρθογραφειες ουτε τοιποωα!!!

Pat Metheny και τα μυαλα στο blender!!!

Θα γούσταρα πολύ να κάνει tour με μεγάλη ορχήστρα για να μπορεί να παίζει και τέτοιες κομματάρες...

...αλλά και πάλι τρέχοντας με βλέπω να πηγαίνω (πρώτη θέση δίπλα στον marathon.. ;D)

Mακροΐσκιωτε, πίστεψέ με, σπέρνει ακόμη και σε τρίο ή και σόλο (οι δυο φορές που τον έχω δει μέχρι στιγμής). Μη τον χάσετε. Τελεία και γκ@$#λα.

Εγω το ηξερα αλλα δεν το ελεγα για να προλαβω πρωτη μουρη στο καβουρι

Is True...

http://patmetheny.com/tours.cfm

Bέβαια αυτό θα κάνει μεγάλο κακό στο Νoiz...γιατί πολλοί "κιθαρίστες" θα ξεγραφτούν και θα γραφτούν στο forum "πλέκω με βελονάκι..." ;D

longshadow είπε:
Θα γούσταρα πολύ να κάνει tour με μεγάλη ορχήστρα για να μπορεί να παίζει και τέτοιες κομματάρες...
Που τέτοια τύχη...το Secret Stories (κατ εμέ είναι από τα έργα της 10ετίας...). Ελπίζω κάποια μέρη του ότι βγαίνουν και με το τρίο...Bέβαια μάλλον θα έχει μαζί του την Picasso και όσοι δεν την έχουν δεί-ακούσει live, θα καταλάβουν (?) πόσο μεγάλη luthier είναι η Μanzer...

..αλλά και πάλι τρέχοντας με βλέπω να πηγαίνω (πρώτη θέση δίπλα στον marathon.. )
Ντάξ...θα πάμε...αλλά στο Παλλάς με τη χειρότερη ακουστική στην Ελλάδα? Δεν σέβονται τον μουσικό? ???

marathon είπε:
Bέβαια αυτό θα κάνει μεγάλο κακό στο Νoiz...γιατί πολλοί "κιθαρίστες" θα ξεγραφτούν και θα γραφτούν στο forum "πλέκω με βελονάκι..." ;D
Δεν είδα να σε αποτρέψει εσένα μπρε.

Και μη μου αρχίσεις πάλι τα περι "εγώ σαχλοφωνίστας κλπ".

Σκέψου να το λεγε κανείς πιτσιρικάς "Τώρα που θα ρθουν και δειτε τους Extrabubula Annihilation, το μόνο ξύλινο μπράτσο που θα πιάνετε, θα ναι η τσάπα για το μποστάνι της γιαγιάς σας", τι θα κουγε........

Αλλά από την άλλη, μου φαίνεται ότι μόνο εγώ σε παίρνω στα σοβαρά.

marathon είπε:
Ντάξ...θα πάμε...αλλά στο Παλλάς με τη χειρότερη ακουστική στην Ελλάδα? Δεν σέβονται τον μουσικό? ???
Από το να τον στέλνανε σε κανα Ολυμπιακό ακίνητο....

SlenderSmash είπε:
Από το να τον στέλνανε σε κανα Ολυμπιακό ακίνητο....
Ατυχώς στην Ελλάδα, δεν έχουμε κατάλληλους κλειστούς χώρους. Ακόμα και το Μέγαρο δεν μου αρέσει (ηχητικά)...Χάθηκε ο Λυκαβηττός?

Έχει ξαναπαίξει εκεί και ήταν καταπληκτικά

Δεν είδα να σε αποτρέψει εσένα μπρε.
Δεν έχεις δεί τα κεντήματά μου ;) ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back