- Πόντοι
- 38
E;marathon είπε:Ατυχώς στην Ελλάδα, δεν έχουμε κατάλληλους κλειστούς χώρους. Ακόμα και το Μέγαρο δεν μου αρέσει (ηχητικά)
E;marathon είπε:Ατυχώς στην Ελλάδα, δεν έχουμε κατάλληλους κλειστούς χώρους. Ακόμα και το Μέγαρο δεν μου αρέσει (ηχητικά)
Όχι αλλά θα τη τσεκάρω με τη πρώτη ευκαιρία...thanksnotlrac είπε:Μαραθον δεν ξερω αν εχεις παει στη Στεγη Γραμματων και ΤΕχνων.
Σαφέστατα.nikoskor41274 είπε:Μα είναι δυνατόν να ακους jazzιες και να μη καπνίζεις-πίνεις;
+1nikoskor41274 είπε:Εγώ πάντως εχώ χάσει live jazz λογο Παλλάς και Μέγαρο. >![]()
Λυκαβηττός... Θέατρο Πέτρας...οpen space ρε παιδί μου...πως να το κάνουμε...δεν το ξέρουμε το κλειστόEvilnye είπε:Για πέστε ρε παιδιά τις προϋποθέσεις για ένα σωστό χώρο;
+10000000000000000000000000000 ;Dmarathon είπε:Λυκαβηττός... Θέατρο Πέτρας...οpen space ρε παιδί μου...πως να το κάνουμε...δεν το ξέρουμε το κλειστό![]()
όχι, για το κοινωνικό κομμάτι της μουσικής. Άλλο το θεατρο, άλλο ο κινηματογράφος και άλλο η συναυλία. Αν θέλω πολυθρόνα και ησυχία προτιμώ να δω το dvd.marathon είπε:Για το κάπνισμα και εσύ?
+1000000000000000 επίσης!!!blue είπε:όχι, για το κοινωνικό κομμάτι της μουσικής. Άλλο το θεατρο, άλλο ο κινηματογράφος και άλλο η συναυλία. Αν θέλω πολυθρόνα και ησυχία προτιμώ να δω το dvd.
Βρίσκω εξαιρετικό χώρο το θέατρο της ρεματιάς στο Χαλάνδρι και από μεγαλύτερους αυτά που είπες, Λυκαβηττό, Πέτρας, Βράχων (λιγότερο) κλπ. Οι αριθμημένες θέσεις και οι περιορισμοί δε χωράνε σε ζωντανή μουσική και ειδικά σε μουσικές του δρόμου.
Πως φαίνεται...ότι δεν έχεις πάει στο Royal Albert Hall... ;D ;Dnikoskor41274 είπε:...κα στην τελική δεν μπορώ να ακούω groova και swing feel και να κάθομαι λές και βλέπω σινεμά Αγγελόπουλο.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηλικίας...τα καλύτερα live σε αυτή τη χώρα (από πλευρά ήχου), τα έχουμε δεί σε εξωτερικούς χώρουςΔεν υπάρχει περίπτωση (ειδικά για μας που μεγαλώσαμε έτσι) να υπάρχει καλύτερος χώρος για cool συναυλίες από τα ανοιχτά θεατράκια (πέτρινα και μη) το καλοκαίρι.
μα αυτό θα πάθουμε στο Παλλάς με τον Μetheny...θα πάμε εν γνώσει μας να φάμε ξύλο... :-\blue είπε:δεν θα είχα πρόβλημα και να ήταν κάποιος από πάνω μου και να με δέρνει ;D
Δεν ξέρω για το Albert Hall αλλα ξέρω οτι ο miles ήταν με τι τσιγαράκλα του στη σκήνη με το ένα χέρι έπαιζε τρομπέτα και με το αλλο το τσιγαρο. ;Dmarathon είπε:Πως φαίνεται...ότι δεν έχεις πάει στο Royal Albert Hall... ;D ;D
...στο Λυκαβηττό...nikoskor41274 είπε:Δεν ξέρω για το Albert Hall αλλα ξέρω οτι ο miles ήταν με τι τσιγαράκλα του στη σκήνη με το ένα χέρι έπαιζε τρομπέτα και με το αλλο το τσιγαρο. ;D