:'( :'(Χθές βράδυ,ψιλοαραχτός στο σαλόνι,βλέποντας τηλεόραση.Κάποια στιγμή ένας
ανατριχιαστικός θόρυβος απο το σημείο που είναι οι βάσεις για τις κιθάρες μου....
Η γυναίκα κι ο γυιός με βλέπουν κοκκαλωμένοι να προχωρώ προς το σημείο....
Παιδιά,....απίστευτο....τι να πώ...η κλασσική μου , μια alahmpra τριών χρόνων...
ξεκόλλησε ο καβαλλάρης σκίζοντας κομμάτι απο το καπάκι,μαζί του ξεκόλλησε
η καρδιά μου...είμαι τόσο θυμωμένος και στεναχωρημένος ταυτόχρονα....
Πριν μου πείτε τίποτε,σας προκαταλαμβάνω ότι άσχετα πόσο κουλός είμαι σαν
κιθαρίστας,ένα κούρδισμα ξέρω να το κάνω,(δηλαδή αποκλείουμε να ήταν κουρδισμένη
ούτε τόνο επάνω,για να πούμε ότι αύξησα την τάνυση),επίσης αν και δεν την
αγγίζω καθημερινά,στη χειρότερη έπαιζα και έκανα εξάσκηση με αυτή δυο με τρείς
φορές την εβδομάδα.Επίσης θερμοκρασία και υγρασίες είναι οκ στο χώρο,δέν ήταν κοντά
σε πηγή θερμότητος,υγρασίας κ.α......
Γνωρίζω ότι δεν πρόκειται για κάποιο όργανο μοναδικό,αλλά τότε έδωσα 600 ευρώ,για
να έχω αν μη τι άλλο κάτι απλά αξιόπιστο και δοκιμασμένο.....περιμένω τις γνώμες σας,
ενώ με μουτζώνω που δεν πήρα μια γιαπωνέζα ή έστω οποιαδήποτε άλλη και πίστεψα τότε
ότι το όνομα αυτό είναι εγγύηση...σας έχει τύχει αυτό ρε παιδιά , με οτιδήποτε άλλο
έγχορδο ??? δεν είναι απαράδεκτο ??? συγγνώμη για την ασυνταξία και τη φλυαρία,αλλά
είμαι ακόμα παρμένος.... :'( :'(
ανατριχιαστικός θόρυβος απο το σημείο που είναι οι βάσεις για τις κιθάρες μου....
Η γυναίκα κι ο γυιός με βλέπουν κοκκαλωμένοι να προχωρώ προς το σημείο....
Παιδιά,....απίστευτο....τι να πώ...η κλασσική μου , μια alahmpra τριών χρόνων...
ξεκόλλησε ο καβαλλάρης σκίζοντας κομμάτι απο το καπάκι,μαζί του ξεκόλλησε
η καρδιά μου...είμαι τόσο θυμωμένος και στεναχωρημένος ταυτόχρονα....
Πριν μου πείτε τίποτε,σας προκαταλαμβάνω ότι άσχετα πόσο κουλός είμαι σαν
κιθαρίστας,ένα κούρδισμα ξέρω να το κάνω,(δηλαδή αποκλείουμε να ήταν κουρδισμένη
ούτε τόνο επάνω,για να πούμε ότι αύξησα την τάνυση),επίσης αν και δεν την
αγγίζω καθημερινά,στη χειρότερη έπαιζα και έκανα εξάσκηση με αυτή δυο με τρείς
φορές την εβδομάδα.Επίσης θερμοκρασία και υγρασίες είναι οκ στο χώρο,δέν ήταν κοντά
σε πηγή θερμότητος,υγρασίας κ.α......
Γνωρίζω ότι δεν πρόκειται για κάποιο όργανο μοναδικό,αλλά τότε έδωσα 600 ευρώ,για
να έχω αν μη τι άλλο κάτι απλά αξιόπιστο και δοκιμασμένο.....περιμένω τις γνώμες σας,
ενώ με μουτζώνω που δεν πήρα μια γιαπωνέζα ή έστω οποιαδήποτε άλλη και πίστεψα τότε
ότι το όνομα αυτό είναι εγγύηση...σας έχει τύχει αυτό ρε παιδιά , με οτιδήποτε άλλο
έγχορδο ??? δεν είναι απαράδεκτο ??? συγγνώμη για την ασυνταξία και τη φλυαρία,αλλά
είμαι ακόμα παρμένος.... :'( :'(