Amplitube και Cubase ?

gkbigblue

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλησπερα σε ολους σας..

Μια απορια εχω να θεσω.Εδω και λιγες εβδομαδες χρησιμοποιω αντι για ενισχυτη το amplitube metal γιατι εχει καποιους πολυ ωραιους ηχους και πολυ καλα εφε..το θεμα ειναι αν μπορω να ηχογραφισω ενα κομματι στο cubase αλλα ο ηχος να φευγει απο το ampltube αλλα οχι κατευθειαν απο την κιθαρα.(εδω να αναφερω οτι η κιθαρα ειναι συνδεδεμενη στην καρτα ηχου του υπολογιστη).οταν εκανα την πρωτη προσπαθεια το asio4all σαν να κολλαγε και δεν ειχα αποτελεσμα...μηπως με καποια ρυθμιση του cubase ή του asio4all μπορω να λυσω το προβλημα?Μηπως κανω καποιο λαθος?Γιατι το θεμα μου ειναι να ηχογραφησω με τους ηχους του amplitube. ;)

ευχαριστω ολους τους ενδιαφερομενους!

ευχαριστω πολυ για το βιντεο αλλα πρεπει να πω οτι αφτα τα ξερω ;D

το θεμα μου ειναι αν μπορω να ηχογραφησω στο cubase αλλα τον ηχο το cubase να τοβ περνει μεσω του προγραμματος οχι απο την καρτα..ελπιζω τωρα να εγινα κατανοητος.  ;)

δεν ειμαι 100% σίγουρος, αλλά αν ανοιξεις το mixer kai βαλεις το εφε σου στο καναλι input στα αριστερα σου(αντι να το βαλεις στο track που ηχογραφείς), τότε ο ήχος σου θα ηχογραφείται μαζι με το εφε.. give it a try

ψαχνω εδω και αρκετη ωρα αλλα δεν βρηκα τιποτα..ειμαι πρωταρης στο cubase.μηπως μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος?  :-\

χμμ τωρα δυσκολεψαν τα πραγματα..βασικα αν σας καταλαβαινω..υπ οψην οτι το amplitube δεν το ανοιω σαν vst αλλα σαν προγραμμα..αυτο για το μονιτορ που μου ειπες να φανταστω οτι ειναι για το cubase?

το ανοίγεις στα insert και ανοίγεις το monitor του καναλιού

cubase.JPG

gkbigblue είπε:
..υπ οψην οτι το amplitube δεν το ανοιγω σαν vst αλλα σαν προγραμμα......
Μα αν το εχεις ανοιξει ξεχωριστα ,δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση να ακουστει μεσα στο cubase, αν καταλαβα καλα.

οκ τα καταφερα και σας υπερευχαριστω..απλα χρειαζοταν να ανοιξω το amplitube μεσα απο το cubase και αυτο..δεν χρειαστηκε καν monitor...και παλι ευχαριστο παρα πολυ!!  :)

Το προβλημα υπηρχε γιατι τα ανοιγε ξεχωριστα.

Τελος καλο,ολα καλα. 8)

μια αποριουλα παιδια μπορω να χρησιμοποιησω το amplitube μεταλ κανονικα οχι vst (για εξασκση) αλλα σε ηλεκτροακουστικη κιθαρα?(απλα μην καψω καμια κιθαρα..)εννοω θα μπορω να χρησιμοποιω effects (distortion,delay,flanger ktl...)?

gkbigblue είπε:
(απλα μην καψω καμια κιθαρα..)εννοω θα μπορω να χρησιμοποιω effects (distortion,delay,flanger ktl...)?
Mα είναι ερώτηση αυτή? Εάν έχεις κίνδυνο να κάψεις την ηλεκτρική γιατί να μην κάψεις και την ακουστική?...και μικρόφωνο μπορείς να βάλεις...πειραματίσου φίλε μου δεν καίς τίποτα...amplitube μεταλ με ηλεκτροακουστικη...αξίζει τον κόπο!

α οκ απλα επειδη δεν ειχα ιδεα ρωταγα...χαζες ερωτησεις... :D

ευχαριστω πολυ.... :)

Trending...

Νέα θέματα

Back