Αμερικανιδες λυσαρες?Ιαπωνεζες μασερ?Κορεατισες καλονες?Γερμανιδε

solega είπε:
βαλτε οτι νομιζετε ρε παιδια κανενα προβλημα.σιγα μη κατσω μεσημεριατικα να μαλωνω για τις κιθαρες της Γαλλιας.
Δεν είπε κανείς ότι μαλώνουμε, αλλά να μαθαίνουμε και κάτι... ;)

Μπορεί να σε ρωτήσει κανένας...

τι να με ρωτησει???

εμενα αν με ρωτουσαν αν προτιμω αμερικανικη κιθαρα απο γιαπωνεζικη η Γερμανικη απο Κορεατικη θα ελεγα τι προτιμω.

Οχι οτι ο μεγαλυτερος κατασκευαστης στο κοσμο ειναι Γαλλος! Δε τον αμφισβητω τον ανθρωπο ουτε τις αξιοζηλευτες γνωσεις σας μα αλλο ηταν το ερωτημα απο την αρχη.

Τελοσπαντων ας σβηστει-με ξενερωσατε.

solega είπε:
Οχι οτι ο μεγαλυτερος κατασκευαστης στο κοσμο ειναι Γαλλος!
δεν είπες αυτό...

Ε δε νομιζω πια πως η Γαλλια διαθετει και τοσο διαδεδομενη οργανοποιεια στο κοσμο....μη τρελαθουμε κ ολας!
και θα επαναλάβω

Όταν μιλάμε για οργανοποιεία μιλάμε για ακουστικά όργανα...τα ηλεκτρικά είναι CNC...

Εντάξει, αν το ψάξουμε σε βάθος θα πρέπει το παληκάρι να βάλει 30 επιλογές, έβαλε αυτές που νόμιζε πιο βασικές (χώρες που κατασκευάζουν τις πιο γνωστές μάρκες) και περίμενε απαντήσεις και αποτελέσματα.

Σωστή παρέμβαση είναι ο διαχωρισμός των ανατολικών χωρών Κορέα, Κίνα, Ινδονησία.

εγινε φιλε σε ευχαριστω πολυ για τη πληροφορια θα το εχω υποψιν μου την επομενη φορα. In fact σας ευχαριστω που μου λυσατε τις αποριες μου.Τωρα πια μπορω αφοβα να απανταω οταν παιζω μια Japan Strato Και μετα μια American και με ρωταν πια ειναι καλυτερη πως ο καλυτερος κατασκευαστης ακουστικων οργανων ειναι Γαλλος και οταν μιλάμε για οργανοποιεία μιλάμε για ακουστικά όργανα...τα ηλεκτρικά είναι CNC. Μονο που θα βγω εκτος θεματος στην εκθεση.

solega είπε:
Μονο που θα βγω εκτος θεματος στην εκθεση.
Αν δείς το θέμα σου από την αρχή, θα δείς ότι μόνος σου ήσουν εκτός θέματος

οταν παιζω μια Japan Strato Και μετα μια American και με ρωταν πια ειναι καλυτερη
Η καλύτερη (πάντα) είναι αυτή που σου ακούγεται και σου κάθεται εσένα. Εκτός έαν προσδίδουμε υπερφυσικές δυνάμεις στις χώρες κατασκευής ή στα λογότυπα.

Έτσι κι αλλιώς ξέρουμε, ότι οι μαύρες κιθάρες παίζουν καλύτερα metal από τις κίτρινες...

marathon είπε:
Αν δείς το θέμα σου από την αρχή, θα δείς ότι μόνος σου ήσουν εκτός θέματος
εγινε δε θα το ξανακανω  :-\

με συγχωρειτε ετσι? θα τηρησω σιγη ασυρματου απο εδω και περα.

solega είπε:
εγινε δε θα το ξανακανω  :-\
Μην είσαι γκρινιάρης και παραπονιάρης...πλάκα κάνουμε εδώ μέσα....

VAGTANPLAN είπε:
Αν και δε γουσταρω την Αμερικη γι αυτο που ειναι .....οι κιθαρες της μ αρεσουν και τις προτιμω παντα !
+1!!!!!

αλλα και ελληνικα οργανα υπαρχουν, σεβαστα. κριμα να μην υπαρχει κι αυτη η επιλογη.

Δεν γουσταρω τους αμερικανους αλλα γουσταρω τις ηλεκτρικες κιθαρες τους.

Περασαν κι αλλες απ τα χερια μου καλες και πολυ καλες.

Μαλλον ψυχολογικο μου προβλημα ειναι η προτιμηση στις αμερικανες  ;D

Αλλα δεν μου παει ηλ.κιθαρα απο Κορεα ρε παιδι μου, ειναι σαν να παρω μπουζουκι απο Νορβηγια καπως  :o ;D

κατ εμε το θεμα δεν ειναι για παιδικη χαρα.να πω οτι ειμαι κατοχος μιας Schecter Hellraiser 2008(την εχω πειράξει ελαφρα 89-89 18v) η οποια ειναι Made in Korea και τη θεωρω απλα κορυφη και εχω παιξει με πολλα και ακριβα μοντελα.Επειτα που μετακομισε ενα μερος της παραγωγης στην Ινδονησια εχω παιξει με αρκετες και δεν ξερω αλλα μου αφηναν άλλη εντυπωση απο τη δικια μου και τις άλλες Schecter απο Κορεα που εχω παιξει.Ειχαν καποια θεματακια στο λαιμο αλλα και στο ξυλο του λαιμου και γενικα δεν σου αφηναν την ιδια αισθηση με τις Κορεατικες.Οι κινεζικες παλι δεν ειχαν κατι κακο αν και δεν εχω παιξει πολλες.

Παντως οσο αφορα τις κινεζικες κιθάρες εχω μια walden D710 ce και δεν εχω κανενα παραπονο κατασκευαστικα η κατι που να ζηλευω απο άλλες σε αυτη τη κατηγορια.

Το ουσιαστικό ερώτημα είναι, πως θα προσδιοριστεί γεωγραφικά η οργανοποιΐα στα ηλεκτρικά όργανα στα επόμενα 5, 10, 15 χρόνια.

Πολλοί "μικροί" ή boutique Αμερικάνοι κατασκευαστές δηλώνουν με κάθε ευκαιρία πόσο δύσκολο τους είναι να φτιάχνουν αξιόλογα όργανα στην USA, σε τιμές που να τους επιτρέπουν να έχουν ένα αξιοπρεπές market penetration (και όχι απλώς να βγάζουν τα έξοδα).

Χωρίς σημαντική απήχηση σε σοβαρό αριθμό παικτών, οι δυνατότητές τους να προτείνουν και κάτι πιο πρωτοποριακό και πιθανά αξιόλογο, περιορίζονται επίσης.

Μιας και αναφέρουμε χώρες, να μην ξεχάσουμε τη Φινλανδία, που εκτός από τον μπουτικά Ruokangas έχει και την πρωτοποριακή Flaxwood. ;)

cigaret13 είπε:
Το μάμησες ρε Ritchie..... ::) :-X
Κάτι ξέρεις εσύ.

Καλά που δεν έβαλες και τον αριθμό στο τέλος. ;)

mauromouris είπε:
Στηρίζω Έλληνες οργανοποιούς...ποιό το πρόβλημα;  ??? ::)
Πονηρούλη..... :D ;D ;D ;D
Κάτι ξέρεις εσύ.

Καλά που δεν έβαλες και τον αριθμό στο τέλος. ;)
    :D :D :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back