- Πόντοι
- 1,058
Οι φίλοι μου κρατάνε μούτρα. Ο γάτος μου με αποφεύγει. Έχω την εντύπωση ότι κι ο ενισχυτής μου κάνει νερά. Αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Έρχεται η στιγμή που ένας ορκισμένος στρατοκαστεράκιας αποκτά μια tele. 
Παραθέτω τις πρώτες φωτογραφίες από την καινούρια μου american special telecaster η οποία είναι μερικών ωρών:
Εδώ, μαζί με τις ξαδέρφες της:
Μόνη της:
Για ποιότητα κατασκευής δεν έχω να πω κάτι αν και δεν είμαι και εξπέρ. Η κιθάρα μου φαίνεται τέλεια.
Σε μια γρήγορη ηχητική δοκιμή που έκανα, έμεινα με ανοιχτό το στόμα
Original Telecaster ήχος με όλη της τη γλύκα + τσαμπουκαλεμένη διάθεση, υποθέτω λόγω texas specials. Η κιθάρα είναι σεταρισμένη εξαιρετικά μπορώ να πω. Αφού έριξα ελάχιστες πενιές με τις 9άρες χορδές που είχε πάνω, έβαλα κατευθείαν 10άρες. Το action είναι ιδανικό για διατονικό πέξιμο και ανετότατα σηκώματα. Δε θα άλλαζα τίποτα. Το μπράτσο είναι απίστευτα βολικό και μου δίνει την εντύπωση ότι φτιάχτηκε ειδικά στα μέτρα μου.
Αυτά προς το παρόν. Φυσικά επίκεινται κλιπς σύντομα. Επίσης δεκτές ερωτήσεις καθώς και αιτήματα για περαιτέρω φωτογράφιση.

Παραθέτω τις πρώτες φωτογραφίες από την καινούρια μου american special telecaster η οποία είναι μερικών ωρών:
Εδώ, μαζί με τις ξαδέρφες της:

Μόνη της:

Για ποιότητα κατασκευής δεν έχω να πω κάτι αν και δεν είμαι και εξπέρ. Η κιθάρα μου φαίνεται τέλεια.
Σε μια γρήγορη ηχητική δοκιμή που έκανα, έμεινα με ανοιχτό το στόμα

Αυτά προς το παρόν. Φυσικά επίκεινται κλιπς σύντομα. Επίσης δεκτές ερωτήσεις καθώς και αιτήματα για περαιτέρω φωτογράφιση.