Ως εκ' τούτου δεν θα προσμετρηθούν στα τελικά αποτελέσματα...αυτα που λες ειναι ΑΚΥΡΑ.
..Wow! ολα αυτα που γραφεις σε αυτο το topic ειναι υπερβολικα,χωρις να δινεις καμια συγκεκριμενη απαντηση η να αιτιολογεις kατι.. πραγματικα δεν περιμενα τετοια σταση απο καποιον modulator :roll: :roll:Και ποιος σου είπε μάστορα ότι το δικό σου PC είναι καλύτερο από το άλλο; Σε ξεγέλασαν και εσένα με τις βλακείες τους οι έλληνες δημοσιογράφοι. Την επόμενη φορά πάρε Intel. :wink:
καποιο αλλο προβλημα θα υπαρχει..θα μας πεις λοιπν ακριβως τι εχεις συνδεδεμενο στο pc' date='τι motherboard εχεις,καρτα ηχου κ.τ.λ....??[/quote']
Νομίζω ότι το πρόβλημα έχει λυθεί:
Η λύση ήταν παρ'όλα αυτά πολύ-πολύ απλή και μου την έδωσε ο Ghen.Σε υπολογιστές με δύο πυρήνες απλά επιλέγεις MULTI PROCESSING ON.Έτσι αυτόματα η ισχύς του επεξεργαστή διπλασιάζεται.
..Wow! ολα αυτα που γραφεις σε αυτο το topic ειναι υπερβολικα' date='χωρις να δινεις καμια συγκεκριμενη απαντηση η να αιτιολογεις kατι.. πραγματικα δεν περιμενα τετοια σταση απο καποιον modulator :roll: :roll:![]()
[/quote']
Δεν αναιρώ τίποτε από αυτά που είπα. Λυπάμαι αν είμαι ο πρώτος που σας φέρνει τα νέα, αλλά η μυθολογία για την ανωτερότητα των AMD καλιεργήθηκε από ανόητους 17χρονους "δημοσιογράφους" του ελληνικού περιοδικού τύπου, αφού βεβαίως είχε προηγουμένως καλλιεργηθεί από portals όπως το annandtech κλπ.
Αυτό δε σημαίνει ότι είναι για πέταμα, ή ότι δεν μπορεί να στήσει κανείς θαυμάσια συστήματα με δαύτους, αλλά από αυτό το σημείο, μέχρι το σημείο του να θεωρεί κανείς αυτονόητη την υπεροχή ενός συστήματος που φοράει AMD, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση.
Καλή η λύση με τους πολλούς σκληρούς' date=' αλλά καλύτερα θα είναι να είναι οι μισοί sata και οι άλλοι μισοί ide. επειδή χρησιμοποιούν διαφορετικό controller. πιο γρήγορα θα αντιγράψεις από σατα σε ιδε παρά από σατα σε σατα.Η γενική και καλύτερη λύση είναι να πεινάσουμε να μαζέψουμε λεφτά, να πάρουμε από ένα mac G5 να γίνουμε άνθρωποι...[/quote']
τα καινούρια motherboards έχουν εντελώς διαφορετικούς controllers για κάθε ζεύγος σκληρών, απλά είναι ίδιου είδους. :wink: τουλάχιστον στο δικό μου είναι και άλλη μάρκα (nvidia ο ένας. silicon image ο άλλος) οπότε δεν παρατηρώ κάποια πτώση στις επιδόσεις των δίσκων. οσο για τον G5... περι ορέξεως! εγώ δούλεψα 2 χρόνια με G5 και pro tools tdm, το nuendάκι μου και τον amd δεν τα αφήνω! :lol: