Άλλο ένα thread για metalοκίθαρο

Insectius είπε:
Έλα bill πάρε αυτήν να γλυτώσεις http://www.thomann.de/gr/fender_starcaster_guitar_mn_blk.htm

και θα είσαι πρώτη μούρη. 8)

Είναι βαριά βαριά η κιθάρα του τσολιά! (στο πνεύμα  του muntial.. και του headstock)
Χαχα ρε τρελέ!!! ;D ;D

Μιλάμε για ΑΣΧΗΜΙΑ! 8)

Billy ασε τα ημιμετρα και παρε μα 7χορδη να τελειωνεις ;D.Bρες εκει καμια ibanezo-shechter μεταχειρισμενη και αρχισε να....βρυχασαι 8).

Dreamdancer είπε:
Billy ασε τα ημιμετρα και παρε μα 7χορδη να τελειωνεις ;D.Bρες εκει καμια ibanezo-shechter μεταχειρισμενη και αρχισε να....βρυχασαι 8).
Μου έχει περάσει κι αυτό από το μυαλό,αλλά εδώ δεν κατέχω καλά καλά τις 6,θα πάω στις 7; ??? ;D

BillTrantos είπε:
Μου έχει περάσει κι αυτό από το μυαλό,αλλά εδώ δεν κατέχω καλά καλά τις 6,θα πάω στις 7; ??? ;D
Nαι γιατι οσοι εχουν 7χορδες ξερεις την εχουν...εξαντλησει την εξαχορδη.... ;D

Dreamdancer είπε:
Nαι γιατι οσοι εχουν 7χορδες ξερεις την εχουν...εξαντλησει την εξαχορδη.... ;D
Με βλέπω για την Chapman ML-2.Από την αρχή μου έχει κάνει τρελό click,αλλά εδώ και 2 μήνες ψάχνω μήπως βρω κάποια που να μου αλλάξει γνώμη.Προς το παρόν πάντως δεν έχω βρει κάποια... 8)

BillTrantos είπε:
Με βλέπω για την Chapman ML-2.Από την αρχή μου έχει κάνει τρελό click,αλλά εδώ και 2 μήνες ψάχνω μήπως βρω κάποια που να μου αλλάξει γνώμη.Προς το παρόν πάντως δεν έχω βρει κάποια... 8)
δες την goldtop ειναι αλλο πραμα

Limited Edition Gold Top Finish

Seymour Duncan USA SH1 Blues Humbucker set

Push/Pull Tone knob inverts the neck pickup phase

Includes Hardcase

οι αλλες δεν εχουν τα παραπανω

http://www.andertons.co.uk/solid-body-electric-guitars/pid32045/cid671/chapman-ml2-classic-gold-top-electric-guitar.asp

Mike G είπε:
Kαι σκληρη θήκη μαζί. Κλοπη!!! ;D
Body

Solid mahogany body

Hi Gloss Goldtop finish.

Neck

Maple neck with ebony fret board.

Extra Jumbo Frets.

350mm (13 ¾”) Radius.

43mm Nut Width (57mm at 24th fret).

25” Scale Length.

Set neck construction.

Satin finish to reverse of neck with gloss finish on headstock.

Hardware & Pickups

HH configuration with Seymour Duncan SH-1 Blues humbucker set

Tone Pro Bridge & tail Piece

TUSQ Nut

Grover Machine Heads

3 way pickup switch with tone & 2 x volume controls – tone control is pulled out to activate neck phase reverse (Peter Green mod)

Νομιζω ειναι κλοπη  ;D

Παιδιά είναι και γαμώ τις κιθάρες,με ωραία specs,αλλά δε μ'αρέσει το χρώμα! ;D

Θα χτυπήσω την Satin Black! ;)

BillTrantos είπε:
Παιδιά είναι και γαμώ τις κιθάρες,με ωραία specs,αλλά δε μ'αρέσει το χρώμα! ;D

Θα χτυπήσω την Satin Black! ;)
Σωστος Βασιλη τελικα εχεις γουστο....η  gold ειναι για....αθιγγανες καταστασεις.... ;D

Dreamdancer είπε:
Σωστος Βασιλη τελικα εχεις γουστο....η   gold ειναι για....αθιγγανες καταστασεις.... ;D
Κρίμα που έχει λίγο χειρότερα specs η Satin Black.Μου τη σπάει να διαλέγω τελικά λόγω εμφάνισης μεταξύ 2 κιθάρων με συναφή specs,αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και το να κοιτάς την κιθάρα σου και να γουστάρεις πιο πολύ να παίξεις.

Το ίδιο πράγμα παθαίνω με τη Partcaster Strat μου,η οποία έχει Cream White χρώμα και κάθε μέρα μου αρέσει πιο πολύ! ;D 8)

BillTrantos είπε:
Κρίμα που έχει λίγο χειρότερα specs η Satin Black.Μου τη σπάει να διαλέγω τελικά λόγω εμφάνισης μεταξύ 2 κιθάρων με συναφή specs,αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και το να κοιτάς την κιθάρα σου και να γουστάρεις πιο πολύ να παίξεις.

Το ίδιο πράγμα παθαίνω με τη Partcaster Strat μου,η οποία έχει Cream White χρώμα και κάθε μέρα μου αρέσει πιο πολύ! ;D 8)
Σιγα τις διαφορες....μαγνητες αλλαζεις οποτε θες στην τελικη(ασε που ισως ουτε οι duncan σου εκαναν και θα τους πληρωνες και παραπανω).Η κιθαρα ειναι βασικα η ιδια....απλα η μαυρη με το ωραιο veneer τα σπαει εμφανισιακα ενω η goldtop....ειναι για το λαιμο του Γκλετσου ;D.

Dreamdancer είπε:
Σιγα τις διαφορες....μαγνητες αλλαζεις οποτε θες στην τελικη(ασε που ισως ουτε οι duncan σου εκαναν και θα τους πληρωνες και παραπανω).Η κιθαρα ειναι βασικα η ιδια....απλα η μαυρη με το ωραιο veneer τα σπαει εμφανισιακα ενω η goldtop....ειναι για το λαιμο του Γκλετσου ;D.
Θα δοκιμάσω εκτενώς τους μαγνήτες και αν δε μου κάνουν θα αλλάξω.Λογικά θα πάω για κάνα modern set.Εδώ θα είμαστε και θα ανοίξω thread! ;D :-X

:o :o :o

Chapman ML-2 ΔΑΓΚΩΤΟ!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Και η κοκκινη και η μαυρη ειναι τρομερα eye candy!!! + ebony fretboard σε αυτα τα λεφτα???

Δεν το συζητω καν!! Εκει που ελεγα οτι η δευτερη κιθαρα μου θα ειναι παλι PRS αρχισα να εχω αμφιβολιες τωρα! Παντα γουσταρα τις κιθαρες με αυτον τον "ανυπαρκτο καβαλαρη"  ;D

BlackForest είπε:
:o :o :o

Chapman ML-2 ΔΑΓΚΩΤΟ!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Και η κοκκινη και η μαυρη ειναι τρομερα eye candy!!! + ebony fretboard σε αυτα τα λεφτα???

Δεν το συζητω καν!! Εκει που ελεγα οτι η δευτερη κιθαρα μου θα ειναι παλι PRS αρχισα να εχω αμφιβολιες τωρα! Παντα γουσταρα τις κιθαρες με αυτον τον "ανυπαρκτο καβαλαρη"  ;D
Έλα δικός μου είσαι εσύ!!Από την αρχή,ήμουν ανάμεσα στην ML-2 και στην Pacer Classic.Τελικά διάλεξα την ML-2 γιατί έχω ήδη κιθάρα Strat type και έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια για την ML-2,είναι ΤΟ value for money για κάποιον που θέλει να παίξει rock/metal με LP.

Αντε με γεια λοιπον  ;D Πλακα πλακα απο που θα την παρεις? Δεν την ειδα ουτε στο θωμα ουτε στο dv247 ουτε στο musikstore!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back