- Πόντοι
- 16
Χαιρετώ.
Χρειάζομαι αλλη μια φορα την αποψη σας.
Πρεπει να αγορασω ενα combo για τις live εμφανησεις με το συγκροτημα μου.
Τα μαγαζια στα οποια θα παιζουμε ειναι μικρα με αρκετα μικρο stage οποτε
ελεγα να κινηθώ στην κατηγορια εως 30watt λαμπα.Ειμαι αρκετα pedalboardακιας
κι εχω τα εφεδακια μου και τα drives μου εκει αλλα δεν θα λεγα οχι και σε ενα ποιοτικο
drive channel.Δεν ψαχνω να βρω ΤΟΝ ενισχυτη ουτε κατι το ιδιαιτερο.Χρειαζομαι ευελιξία
στις ρυθμισεις και ευκολια στις μεταφορες.Να πω επίσης οτι παιζουμε συνιθως χωρις μικροφωνα οποτε θα ηθελα κατι σε 1x12 η 2x12 για να ακουγομαι.Η κιθαρα ειναι στρατοκαστερ με Noisless μαγνητες και ο αλλος κιθαριστας εχει μια ibanez αρκετα high gain και εναν randall 2x12 75watt hybrid.
Το στυλ ειναι ελληνικα ροκ και ποπ ροκ διασκευες.
Απο παλιοτερα threads και με αναζητησεις που εκανα πιστευω οτι blues junior η classic 30 ειναι αρκετα κοντα σε αυτο που ψαχνω.Η να δω και τιποτα marshall η οτιδιποτε αλλο?
Διαθετω μεχρι 700 ευρω.
Καντε προτασεις.
Ευχαριστω.
Σημειωση:
Η αγορα θα γινει μεσα στην εβδομαδα οποτε παρακαλω οι προτάσεις να κινηθούν σε εταιριες που μπορω να βρω στα μαγαζια της Αθηνας για δοκιμη.
Χρειάζομαι αλλη μια φορα την αποψη σας.
Πρεπει να αγορασω ενα combo για τις live εμφανησεις με το συγκροτημα μου.
Τα μαγαζια στα οποια θα παιζουμε ειναι μικρα με αρκετα μικρο stage οποτε
ελεγα να κινηθώ στην κατηγορια εως 30watt λαμπα.Ειμαι αρκετα pedalboardακιας
κι εχω τα εφεδακια μου και τα drives μου εκει αλλα δεν θα λεγα οχι και σε ενα ποιοτικο
drive channel.Δεν ψαχνω να βρω ΤΟΝ ενισχυτη ουτε κατι το ιδιαιτερο.Χρειαζομαι ευελιξία
στις ρυθμισεις και ευκολια στις μεταφορες.Να πω επίσης οτι παιζουμε συνιθως χωρις μικροφωνα οποτε θα ηθελα κατι σε 1x12 η 2x12 για να ακουγομαι.Η κιθαρα ειναι στρατοκαστερ με Noisless μαγνητες και ο αλλος κιθαριστας εχει μια ibanez αρκετα high gain και εναν randall 2x12 75watt hybrid.
Το στυλ ειναι ελληνικα ροκ και ποπ ροκ διασκευες.
Απο παλιοτερα threads και με αναζητησεις που εκανα πιστευω οτι blues junior η classic 30 ειναι αρκετα κοντα σε αυτο που ψαχνω.Η να δω και τιποτα marshall η οτιδιποτε αλλο?
Διαθετω μεχρι 700 ευρω.
Καντε προτασεις.
Ευχαριστω.
Σημειωση:
Η αγορα θα γινει μεσα στην εβδομαδα οποτε παρακαλω οι προτάσεις να κινηθούν σε εταιριες που μπορω να βρω στα μαγαζια της Αθηνας για δοκιμη.