Αλλαγη P-90's

το μονο που μπορω να πω ειναι οτι μετα απο αυτην την..εμπειρια μου η επομενη μου κιθαρα θα ειναι ή καποια Gibson Doublecut ή μια prs se2 για να την βγαλω φτηνα αλλα συγχρονως και ποιοτικα... 8) αλλα εχω πολυ καιρο ακομη μεχρι να την παρω... :cry:
H PRS ακόμα και stock' date=' τρώει την Gibson για πρωϊνό και μετά φτύνει τα κουκούτσια. :lol: :lol: :lol:[/quote']

Για δεν το καταπινεις μωρη...κουκουτσια εχει;;;

(παρακαλω συνεχιστε........σοβαρα) :?

απο ποια αποψη βασιλη;με ενδιαφερει το θεμα γι αυτο σε ρωταω... :wink:
Καλύτερη ποιότητα κατασκευής (ακόμα και rolled off τάστα, το συζητούσαμε με τον kotsadoro αυτό :wink: ), πολύ ελαφριά και resonant.

Τα μόνα περιθώρια βελτίωσης είναι τα ηλεκτρικά (αν και στη δική μου ήταν μια χαρά) και οι μαγνήτες αν θέλεις διαφορετικό ή πιο vintage ήχο.

Τέλος αν χρησιμοποιείς 11άρες 8O 8O πιθανώς η γέφυρα να μην καλύπτει τις ανάγκες του intonation (λόγω κατασκευής), αλλά αυτό είναι too much.

Ο καλύτερος τρόπος να πειστείς είναι να παίξεις με τη δικιά μου :wink:

ενδιαφερον....οχι οχι με 10αρες παιζω...υπομονη μεχρι νοεμβρη για πιθανη αγορα... :roll:

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ GIBSON LES PAUL FADED SPECIAL ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΟΥΤΕ 3 ΚΙΛΑ,ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΟΝΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ! :wink:

Αν είναι αυτή που είχα δει Νίκο - Τάκη λίγο πριν την κάνουμε για το event τότε από το λίγο που έπαιξα στον Mesa Boogie σου Νίκο μπορώ να πώ ότι η αίσθηση ήταν εκπληκτική για την κατηγορία της!

Πολύ καλή ήταν αν δε φεύγαμε δεν θα ξεκόλαγα :lol: :lol:

Έτσι, έτσι, ένας ένας να πηγαίνουμε σε 'παλιομοδίτικες' λύσεις... P-90 κλπ... :D :D :D

Να η δικιά μου (φωτό όταν ήταν ακόμα στο μαγαζί, στην Ολλανδία):

prsSE.jpg

καλα βασιλη εννοειται οτι αν παρω prs se 2 θα παρω ακριβως ιδια με την δικια σου!ειναι ΚΟΥΚΛΑ!

μια σχετική ερώτηση....

Ενδιαφέρομαι και γώ να δοκιμάσω στην gibson μου P90 (μήπως και δεν την πουλήσω τελικά) Αλλα πριν το κάνω αυτό σκέφτομαι και σαν λύση να κάνω split τον Bridge SD custom-5 για να πάρω ηχόχρωμα single coil..

Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις έναν P-94 στην neck θέση και να κρατήσεις τον humbucker στην bridge θέση για τα "γκάζια"! :idea:

Trending...

Νέα θέματα

Back