- Πόντοι
- 36
Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και αυτό http://smart.noiz.gr/details.php?id=90138 είναι σε πολύ καλή τιμή (δεν έχω σχέση με τον πωλητή).
Θα συμφωνίσω με τον φίλο.metalmike είπε:Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και αυτό http://smart.noiz.gr/details.php?id=90138 είναι σε πολύ καλή τιμή (δεν έχω σχέση με τον πωλητή).
Σχεδόν καμιά... Απλά άλλαξε το μοντέλο.Zografos είπε:ρε φιλε ποια διαφορα αναμεσα στο UM-100 kai sto UM-300
θελει να σου πει οτι με αλλο ενισχυτη θα ακουγεται αλλιως η κιθαρα σου και οι μαγνητες,και μπορει να αλλαξεις γνωμη και να θες ενισχυτη και οχι μαγνητες.(ε sottos?)ti θες να πεις οτι εχω enan mg15 δηλαδη ουτε το behringen μου κανει
Φίλε μου είναι μεγάλη ιστορία ο ήχος .Zografos είπε:ti θες να πεις οτι εχω enan mg15 δηλαδη ουτε το behringen μου κανει
Συμφωνώ απολύτως με την σύγκριση. 8)ουτε εγω εχω σχεση με τον πωλητη του metall muff και το δικο μου το εδωσα ηδη ,ε σε σχεση με τα behringer ειναι ο ναυτης και ο αστροναυτης και σε αυτα τα λεφτα ειναι λουκουμι,
Για περισσότερα μπάσα μάλλον θέλεις μεγαλύτερο μεγάφωνο στον ενισχυτή γιατί το marshal l των 8" ιντσών σε αυτό το μέγεθος combo amp, πόσο μπάσο και όγκο να δώσει?Zografos είπε:Oπως ειπα ο ηχος που θελω να βγαλω ειναι ιδιετερος καταρχην θελω να ειναι θρασ μεταλ δευτερον μου αρεσει ο ηχος να εχει μπασο και αρκετο διστορκτιον θελω να ειναι καπως πιο βαρυ απο MAster of puppets για παραδειγμα.
Στο βίντεο που σου είχα στείλει τα δυο πρώτα πετάλια Boss MT-2 και ΕΗΧ ανταποκροίνονται σε αυτό που ζητάς τουλάχιστον στο δικό μου αυτί.(στο ΕΧΗ έχουν παραπάνω πρίμα αν θες να συγκρίνεις αυτά τα δυο).Zografos είπε:Oπως ειπα ο ηχος που θελω να βγαλω ειναι ιδιετερος καταρχην θελω να ειναι θρασ μεταλ δευτερον μου αρεσει ο ηχος να εχει μπασο και αρκετο διστορκτιον θελω να ειναι καπως πιο βαρυ απο MAster of puppets για παραδειγμα.
Δε μ απογοητεύεις καθόλου, όπως είπα έχω και mg15dfx και αρκετούς line6 στο στουντιάκι. Αν τον δοκίμασες στο Νάκα ή έστω με τα αποθηκευμένα κανάλια που έχει απ τη μάνα του, έχεις δίκιο: λαλακίες έχουν βάλει εξ αρχής στους line6... Όμως, αν το ρυθμίσεις σωστά το line6(ελάχιστοι πειραματίζονται με τις ρυθμίσεις του και με τα έξτρα κόλπα του tap button), θα δεις ότι ο marshallάκος θα αποδειχθεί λίγος. Και ξαναλέω, έχω και marshall mg15dfx, mg50 και line6 (spider II 15, spider II 75, spidervalve 212 mkI, spider HD75).Zografos είπε:File μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα ο MArshall απο το LIne6 ειναι σκαλες ανωτερος γιατι τους δοκιμασα και τους δυο ο Line 6 εχει ποιο ψηφιακο ηχο (πιο ψευτικο) ενω ο Marshall πιο ζεστο και επισης ενισχυτη δεν θελω να παρω τωρα γιατι τον πηρα τα Χριστουγεννα ειναι προσφατος δηλαδη
http://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_metal_muff.htmZografos είπε:re paidia το MEtal Muff ποσο εχει περιπου γιατι δεν λεει το μαγαζι
Δεν ξέρω αν σου άρεσε το ΕΗΧ αλλά δοκιμασέ το μια πριν φύγει γιατί η τιμή είναι καλή.Zografos είπε:θα παω σε ενα μαγαζι που εχει τον ενισχυτη μου και 3 4 πεταλακια που θελω να δω και θα διαλεξω νομιζω οτι ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω