Εγω παιδια προσπαθω να αναβαθμισω ηχητικα ενα μετριο οργανο, κ θελω με την μια να πετυχω την καλυτερη αποδοση συμφωνα με αυτα που θελω, κ ετσι απευθυνομαι σε ολους εσας που εχετε δοκιμασει παμπολα σετ ωστε να μου πειτε τις γνωμες σας κ να βγαλω εστω κ μια θολη εικονα απο την ολη ιστορια..
Το γεγονος πως πολλοι απο σας εκατσαν κ αλλαξαν πολλα σετ δεν θα επρεπε να σημαινει πως πρεπει να το κανω κ εγω ωστε να μαθω με τον ιδιο τροπο με εσας...
Απο την στιγμη που δοκιμες εχουν γινει απειρες, θα επρεπε να υπαρχει μια συνολικη εικονα για τους μαγνητες κ τα σετ που αποδιδουν καλα σε μια RG η σε καποια αλλη κιθαρα γενικοτερα..
Αυτην την εικονα ψαχνω κ γω ωστε να μην αλλαζω μαγνητες κ να πληρωνω τα κερατα μου καθε 3 μηνες..
Ισως καποιος πει..
Οπως πληρωσαμε κ μαθαμε με τον δυσκολο τροπο, ετσι να μαθεις κ εσυ..
Ελπιζω να μην υπαρχουν τετοιες σκεψεις..
Ας ανακεφαλαιωσουμε...
Η προταση που ψαχνω απο μια συνολικη εικονα για σετ μαγνητων σε Rg ειναι πχ:
Η καλυτερη επιλογη για την κιθαρα σου ever συμφωνα με τον ηχο που θες ειναι jb Πισω κ paf joe μπροστα για παραδειγμα..
Δυσκολο να βγαλω ενα τετοιο συμπερασμα βεβαια μονο απο απαντησεις σε ενα φορουμ, αλλα ειναι μια αρχη.. Ουτως η αλλος δεν βιαζομαι ιδιαιτερα..
Εχει δοκιμασει κανεις τους evo2?? γνωμες κ διαφορες απο τους evolution?
Y.Γ
Μα γιατι ολα τα συγκριτικα βιντεακια στο net να ειναι τοσο χαλια δημιουργημενα??
Ας βγει ενας που κανει το βιντεο κ να κανει συγκριση dimarzio με SD κ να πει, ο ενισχυτης μου ειναι αυτος.
Το eq ειναι flat
εφε δεν εβαλα
κ η δοκιμη που κανω ειναι με καθαρο ηχο.
βαζω distortion χωρις reverb η delay κ ο ταδε μαγνητης ακουγεται ετσι, κ ο αλλος ετσι...
Ολοι ομως σχεδον που ειδα να κανουν συγκριτικα βιντεο στο νετ εχουν σχεδον παντα delay στα σολαρισματα!!! ΕΛΕΟΣ! ;D