- Πόντοι
- 38
Mα..ποιον νομιζεις προκαλω τοσην ωρα? ;D ;D ;DΚατσε να μπει ο Νεστορας δασκαλε και θα δεις τι εχεις να παθεις.
Mα..ποιον νομιζεις προκαλω τοσην ωρα? ;D ;D ;DΚατσε να μπει ο Νεστορας δασκαλε και θα δεις τι εχεις να παθεις.
Χμ δε νομίζω οτι είναι πια και τόσο μεγάλο το ποσοστό.freerock1974 είπε:Ξερω οτι θα ακουστω αιρετικος και αντιθετος με την αποψη του 99,999% των νοιζαδων αλλα...
Ούτε αυτό είναι απόλυτο. Έχω ακούσει ήχους διαμάντια από λεγόμενους ''πειραματικούς'' κιθαρίστες (ambient κτλ) με 2 πετάλια.Τι τα κανετε τοσα πεταλια ρε παιδια?(αν δεν παιζετε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ πραματα..)
Εσύ είσαι καλυμμένος με αυτά, όμως εγώ δεν πάω σε πρόβες ή live χωρίς τουλάχιστον 8 πετάλια. Όπως είπες, αυτό αφορά αποκλειστικά τον κάθε παίκτη και τα γούστα - ανάγκες του.Εντελως προσωπικη αποψη:Ενας ΚΑΛΟΣ καθαρος ενισχυτης με ΕΝΑ καλο distortion,ενα delay και ενα wah αν το χρησιμοπποιει ο παιχτης,ειναι αρκετα...
Nestoras είπε:Μόνο 2 έχω.
2 Drive, για προσέξτε.freerock1974 είπε:![]()
![]()
:-X
Nιωθω οτι θα χαλασει το θεμα του φιλου Mustafank o οποιος θελει βοηθεια σ αυτο που ψαχνει και οχι αμπελοφιλοσοφιες (σαν τις δικες μου) συνεχιστε την ομορφη πεταλοκουβεντα παιδες!![]()
παρε κιθαρα, και disto στο χερι και go for it - αμα εχουν και τον ενισχυτη σου ακομα καλυτερα να το δοκιμασεις εκει και οχι ως συνήθως στα κτηνοι ενισχυτες που εχουνε...mustafank είπε:Ωστόσο, μπορεί να σκεφτώ και την προτροπή του saviola να κινηθώ για drive. :-\
Φιλε μου στη γλωσσα που γραφεις και γω σαν e3wghinos θα σε κοιτουσα .Φιλικα παντα εδω γραφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.telegun msdto xw 2 xronia k opoy to phga me koitoysan les kai eimai e3wghinos
para thn ypshlh timh tou san kainoyrgio (210) to xw dei stis aggelies tou forum mexri k 130 europaika.
Δικια σου γλωσσα δεν ειναι ;Συγγνωμη κυριε τεοσπιρ που σας εθιξα την γλωσσα σας.
Γιατι αρπαζεσαι ; και αυτο μεταφραση θελειοχι πως με πολυνοιαζει κιολας αλλα μπορεις να πεις κατι στο αλλο και καλο προερετα αν σου λεει κατι.
το είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι πως, αν και το συγκεκριμένο είναι περίσσοτερο από τίμιο, για το κόστος του, θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα πεταλάκια.saviola είπε:..ειμαι προς bad monkey overdrive γιατι το θελω να τα κανε ολα και να συμφερει (απο blues μεχρι rock)