ALESIS Vortex Wireless 1 Keytar - Το νέο μου απόκτημα!

Θα τα καταφέρει ο cos_dr με το νέο του Keytar;

• θα γίνει ο απόλυτος keytar hero!

• το Vortex θα καταλήξει στη βάση δίπλα στην άμοιρη την ηλεκτρική κιθάρα

• Το παιδί δεν ξέρει...

• Έχω δει κάτι τιμές στα κρεοπωλεία στο χωριό που δεν βγαίνει ούτε για το καλώδιο του MIDI

Results are only viewable after voting.
Η εικόνα πάντως που έχω στο δικό μου μυαλό είναι αυτή... Τον είχα δεί live Stanley με τον Clarke το 81 να παίζει ΑΥΤΟ ο κομμάτι!!!

και τι είναι αυτό δηλαδής..:D Επειδή έχει τις τζαζ..... καντέντσες, παίζουν εκεί με τις βαθμίδες άλλων κλιμάκων και το παίζουν μουσικαράδες... Σιγά τα ωα:ROFLMAO: Μια ματζόρε με 4η αυξημένη και λίγο πεντατονική παιγμένη από τον Βαγγέλα τον Παπαθανασίου και τον έπαιρνε το μαγαζί αυτόν τον Γιωργάκη και του έλεγε, μην έρθετε αυτό το σάββατο, και μη μας πάρετε τηλέφωνο την άλλη εβδομάδα, θα σας πάρουμε εμείς. (Όχι, δεν κομπλεξαρίστηκα και έβγαλα χολη. Εγώ; Α πα πα:ROFLMAO:)

Στην ψηφοφορία οι προσδοκίες είναι ψηλά, περιμένουμε βίντεο before & after 😅 😅 😅 😂😂.

Καλοφόρετο :)

και τι είναι αυτό δηλαδής..:D Επειδή έχει τις τζαζ..... καντέντσες, παίζουν εκεί με τις βαθμίδες άλλων κλιμάκων και το παίζουν μουσικαράδες...

Μία φορά κατάφερα να παίξω καλά super locrian πάνω από V altered και φώναξαν με ενθουσιασμό και οι δύο θεατές του jazz bar.

Στην ψηφοφορία οι προσδοκίες είναι ψηλά, περιμένουμε βίντεο before & after 😅 😅 😅 😂😂.

Καλοφόρετο :)
Σε ευχαριστώ αγαπητέ! 😍Ελπίζω να φτιάξει ο ώμος μου το συντομότερο και σκοπεύω να δημιουργήσω κάτι ωραίο με αυτό.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back