Πολλοι θα το αμφισβητησουν αλλα...τελικα οταν εχουμε ηλεκτρονικα τυμπανα προσπαθουμε να τα κανουμε να ακουγονται φυσικα και οταν εχουμε φυσικα τυμπανα προσπαθουμε να τα κανουμε ν ακουγονται σαν ηλεκτρονικα... :-X
Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μην ειναι πλεον ευδιακριτο στις mainstrem παραγωγες,τι τυμπανα παιζουν.
Ως εκ τουτου,θεωρω οτι το κολλημα με τα φυσικα τυμπανα(κι εγω,φυσικα τυμπανα εχω στο studio μου κι ας ειναι home-με πολλες θυσιες)εχει εκτος απ την αισθηση για τον ντραμμερ και μια ψυχολογικη-μεταφυσικη ;D βαση η οποια ωστοσο οφειλει να ικανοποιειται σ ενα επαγγελματικο στουντιο.
Παρακαλω μην θεωρηθω αιχμηρος,αλλα πολλοι ντραμερς λενε ''Αααα αμα δεν εχει φυσικα τυμπανα...'' και δεν εχουν ιδεα του πως ειναι να γραφεις ΣΟΒΑΡΑ με φυσικο σετ και τι ΤΡΕΛΕΣ παικτικες απαιτησεις εχει αυτο ΠΡΩΤΑ απ τον ιδιο τον ντραμερ και μετα απ τον ηχοληπτη.
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ μιλαω γενικα και οχι για τους φιλους νοιζαδες ντραμερ που απαντησαν στο θεμα.
Φιλε μου,παρε φυσικα τυμπανα ΚΑΙ triggers οπως αναφερθηκε.
Θα καλυψεις ολα τα γουστα ετσι και θα ανεβασεις το πρεστιζ του στουντιο σου.
Το τι ειναι καλυτερο,θα το συζητας κατα την διαρκεια των sessions...
Γενικα παντως σε βλεπω ανασφαλη οσον αφορα τα φυσικα τυμπανα...
Αν ισχυει,καλυτερα να κανεις αυτο το οποιο θεωρεις πιο ευκολο-βολικο για σενα να ''πετυχεις''.
Ο,τι και να διαλεξεις,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΕΠΙΤΥΧΙΑ απο μενα!