Και σου ξαναλέω, δεν είναι θέμα δίκασης ή τρίκασης, δεν είναι θέμα μωρού ή γέροντα, δεν είναι θέμα ώρας ή στιγμής αλλά της εκλιπούσας στην Ελλάδα κοινωνικής συνείδησης και ευγενικής συμπεριφοράς καθότι απλά.........ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην ενοχλείς.
Εδώ δεν διαφωνούμε
ΑΝ θέλεις άλλοθι και πίπες μάντολες ("σιγά μωρε...", "ο νόμος λέει.....", "βράζει το αίμα .....", "άμα είσαι γεροπαράξενος .....") μπορείς να συνεχίσεις τη κουβέντα μέχρι να συμφωνήσετε σε αυτά που από μέσα σας έχετε συμφωνήσει από καιρού ούτως ή άλλως.
Πίπες μάντολες επίσης. Αυθαιρετείς και γενικεύεις. Δεν έχουμε συμφωνήσει τίποτα - εγώ τουλάχιστον και οι περισσότεροι σώφρονες άνθρωποι/ντράμερς/μπουζουκτζήδες/τουμπίστες που ξέρω. Αλλά πάλι αποφεύγω να κάνω παρέα με μαλάκες, οπότε το δείγμα μου μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτικό.
Να βριστούμε δεν πρόκειται γιατί είσαι γλυκό αγόρι και σ' αγαπώ πολύ.
Θα σου ανέβω επάνω όμως μια από αυτές τις μέρες για να δω (με καφέ και τσιγάρο βέβαια) τι ηχομόνωση δεν έχεις βάλει και κουράζεις τους γειτόνους με τα τούμπανα στο πέτρινο σαλόνι.
Όλο λόγια είσαι...
Αν κάποτε δεήσεις κι έρθεις, θα δεις ότι δεν ενοχλώ κανέναν γιατί - για να απαντήσω και στην έρευνα του Μπάμπη
- μένω σε μονοκατοικία, τα κουφώματα είναι καινούργια και τα τζάμια διπλά και τρίδιπλα, έχω μία υποτυπώδη αλλά επαρκή ηχομόνωση, το πλησιέστερο σπίτι είναι στα 20 μέτρα, και δεν διανοούμαι να παίξω πριν τις 11 και μετά τη 1 το πρωί-μεσημέρι, και πριν τις 6 και μετά τις 9 το απόγευμα-βράδυ. Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία δεν έχω ακούσει ούτε μισό παράπονο από τους γείτονες, εκτός από ένα πιτσιρίκι που μου χτύπησε το κουδούνι για να με ρωτήσει γιατί δεν παίζω ποτέ το Creep των Radiohead...