- Πόντοι
- 28
Χαχαχαχα καλό!Κι εγώ ο κατσικοπόδαρος σου ευχήθηκα "καλόπαιχτη".
Χαχαχαχα καλό!Κι εγώ ο κατσικοπόδαρος σου ευχήθηκα "καλόπαιχτη".
Πηγαμε το καταστροφη νηματος σε αλλα επιπεδα?Κι εγώ ο κατσικοπόδαρος σου ευχήθηκα "καλόπαιχτη".
Απ'ολη τη συμπεριφορα σου κ το ηθος που εδειξες το πιστευω απολυτα.Μπααα… Είναι από τις λίγες φορές που δεν κλαίω τα χρήματα μου!
Μην το σκέφτεσαι καν
Αντίθετα... Εδώ είναι ένα τρανό παράδειγμα του πώς λειτουργεί ένα community.Πηγαμε το καταστροφη νηματος σε αλλα επιπεδα
- Τι ειναι αυτο μαστορα?
- Κιθαρα ψηλε. Ηλεχτρονικια
- Ποσο εχει?
- Ενα κατοσταρι
- Τι μαρκα ειναι?
- Δε ξερω απο κιθαραι αγορι μου
-Δε την ανοιγεις να τη δω λιγο..
-Αντε να την ανοιξω
Κ την ανοιγει κ ειναι τελεκαστερ δεκαετιας 50 ολα αυθεντικα
-Τη θες?
-Σιγα μη δωσω ενα κατοσταρι για το κουτσουρο. Αν εχεις καμμια Αρια Προ να τη παρω, αλλα αυτη αποκλειεται ....
Τα μεγαλα πνευματα συναντιοντανεσταντουστο... "Ώπα, για κάτσε, με τόσους ινφλουένσερς στο noiz μπορεί να την πουλήσω" σκέφτηκε.
"Για δώσ' τη μου".
"Αχχχχ" έπιασε την μέση του πηγαίνοντας να την σηκώσει αυτός που ήταν πίσω από τον πάγκο, και έπεσε στο πάτωμα.
"Τι στα δγιάλα, πέτρες έχει μέσα? Να φωνάξεις γερανό με φορτηγό να την πάρει φίλε. Δεν μπορώ να την σηκώσω"
"Άσε ρε φίλε, πολύ βαβούρα για την παλιοάγκυρα" είπε ο ΦΑΣΙΟΝ και απομακρύνθηκε αργά.
Αν εννοείς για την τιμή αγοράς ήταν 50€. Τώρα για να μοιραστεί η ζημιά εγώ δεν ζήτησα τίποτα, δεν μου πήγαινε. Τηλεφωνικός που μίλησα βέβαια προσφέρθηκαν να μου δώσουν τα χρήματα που έδωσα αλλά αρνήθηκα. Οι γνώμες διίστανται το ξέρω αλλά έτσι το θεώρησα σωστό εγώ. Μουσικός του δρόμου είναι ο άνθρωπος και αν πληροφορήθηκα καλά τηλεφωνικός έπαθε μεγάλη ζημιά. Δεν ήταν το μόνο αντικείμενο που του κλέψανε. Κλαίει για άλλη μια κιθαρα, ενισχυτή κτλ κτλ. Άτιμο πράγμα η κλεψιά.παιδες ετσι απο περιέργεια
1. ποση ήταν η χασούρα?
2. δεν θα έπρεπε αυτή να "μοιραστεί" με τον αρχικό ιδιοκτήτη που θεωρητικά θα έπρεπε να την κλαίει υπο κανονικές συνθήκες?
Για 50 δε συζηταμε.Αν εννοείς για την τιμή αγοράς ήταν 50€. Τώρα για να μοιραστεί η ζημιά εγώ δεν ζήτησα τίποτα, δεν μου πήγαινε. Τηλεφωνικός που μίλησα βέβαια προσφέρθηκαν να μου δώσουν τα χρήματα που έδωσα αλλά αρνήθηκα. Οι γνώμες διίστανται το ξέρω αλλά έτσι το θεώρησα σωστό εγώ. Μουσικός του δρόμου είναι ο άνθρωπος και αν πληροφορήθηκα καλά τηλεφωνικός έπαθε μεγάλη ζημιά. Δεν ήταν το μόνο αντικείμενο που του κλέψανε. Κλαίει για άλλη μια κιθαρα, ενισχυτή κτλ κτλ. Άτιμο πράγμα η κλεψιά.
Να την πάρει ο άνθρωπος πίσω θέλω να χαμογελάσει και πάλι! Και μιας και κάναμε αναφορά σε αυτό, σήμερα η κιθαρα θα παραδοθεί σε φίλο του ιδιοκτήτη για μεταφερθεί ξανά στον φίλο Ρώσο μουσικό του δρόμου.
Για 50 δε συζηταμε.
Θα μπορουσες πχ να ειχες δωσει 500.
Καλη τη πιστει εννοω
κοίτα ο καφενές δουλεύει εδώΝαι. Τα ευχαριστώ που άκουσα και ή κατάληξη που είχε αυτή η ιστορία με αποζημίωσαν και με το παραπάνω. Χάρηκα που ποσταρα εδώ και να φανερώθηκε η κλοπή. Ήταν η μοίρα της να γυρίσει πάλι πίσω!