Ειναι πολύ πιθανό γιατί και εγώ την πήρα από πλανόδιο.Βασικά το ξανακοίταξα. Δυστυχώς είναι η μια από τις δύο κιθάρες.
Μπορώ να έχω παρακαλώ και εγώ αυτό το link?Εγω ειδοποιησα στο θρεντ που το ειδα , να ειδοποιησουν το παληκαρι.
Καλησπέρα έαν σου είναι εύκολο φίλε μου βρες με στο messenger .Μπορώ να έχω παρακαλώ και εγώ αυτό το link?
Καλησπέρα έαν σου είναι εύκολο φίλε μου βρες με στο messenger .
Dimitris Gkountonas
Είμαι φίλος του παιδιού που του κλέψανε την κιθάρα
Ευχαριστώ
+972 52-849-6026 αλλιώς εδώ viber η what's up
φιλε μου καλησπέρα!
ΘΑ σου στείλω τώρα αμέσως από τις γυναίκας μου γιατί εγώ δεν έχω!
Σου στέλνω εδώ
Ειναι πολύ πιθανό γιατί και εγώ την πήρα από πλανόδιο.
Στο παζαρι του ελαιώνα σήμερα το πρωι. Είχε πάγκο με πράγματα. Μέσα σε όλα ήταν και η κιθαρα.Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες?
Που ήταν αυτός ο πλανόδιος?
Πώς έγινε η συναλλαγή?
Αυτός σε πλησίασε?
Με ποιόν τρόπο?
Μην με παρεξηγήσεις, ρωτάω για να μπορούμε να δώσουμε κάποια συμβουλή σε αυτούς που ανοίγουν σχετικά νήματα κλοπής μουσικών οργάνων, για το που μπορούν να ψάχνουν.
Στο παζαρι του ελαιώνα σήμερα το πρωι. Είχε πάγκο με πράγματα. Μέσα σε όλα ήταν και η κιθαρα.
Για να ενημερώσω η χαρά μου ήταν μεγάλη σήμερα που ένα όργανο θα πάει πάλι στον ιδιοκτήτη του! Εγώ το πήρα για να σωθεί και τελικά έσωσα δυο ψυχές.
Το καλο το εκανες 100% εσυ.Στο λόγο μου και με το χέρι στην καρδιά. Το εννοώ πως η χαρά μου ήταν διπλή! Σκέφτομαι τον Ρώσο φίλο μας τι χαρά θα πήρε και αυτό μου φτάνει!
Καμια βόμβα δεν πέταξες.Αντίθετος έκανες ότι έπρεπε να κανεις!
Συγχαρητήρια και σε εσένα!
Άλλωστε τι λένε; Κανεις καλό σου έχετε καλό!![]()