Ακόμη μια κόπια;;;

Andreas Black

Μέλος
Πόντοι
28
Καλησπέρα σας. 

Σημερινή αγορά. Ταλαιπωρημένη και ολίγον βανδαλισμένη με χρώματα σε covers μαγνήτες κτλ κτλ.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά πέραν του Steinberger system bridge.

Από μαγνήτες φοράει DiMarzio  Chopper για Neck και Tone Zone στην θέση Bridge.

Οποία βοήθεια δεκτή για ακόμη μια φορά.

Σας ευχαριστώ!

AD6A63D3-8B3D-44B5-BD21-346D1B444BD2.jpeg

0349DCBF-B651-4ACB-8E5A-EDC180BE74D5.jpeg

0996AF42-5895-436D-BF32-13C795499D1C.jpeg

41790D14-E936-48F4-921E-AD2395C73B71.jpeg

8875E48E-C5E3-403A-ADB0-C567183DD8C8.jpeg

57D7FEC2-E5E3-4244-9499-D0BB825AF0BD.jpeg

E968B9FA-A1DE-4AD1-B0A5-D35AE8A95828.jpeg

99% μια "πειραγμένη" Hohner - διακρίνω να έχει καλυφθεί η οπή του μεσαίου μαγνήτη και αλλαγμένα τα controls.

Hofner.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έτσι πιστεύω ναι. Μάλιστα στην παρακάτω φωτογραφία δίπλα στο knob έχω μαρκάρει δυο τρύπες που ίσα ισα αχνοφαίνεται η μια στην φωτογραφία . 

Εκεί που δεν ταιριάζει είναι στο body, στο πάνω μέρος, έχει άλλο σχήμα. Όπως και το κόψιμο κάτω δεξιά. Τόσο "πειραγμένη";;;

5C92562D-8086-4C86-881F-DCB87B9552AD.jpeg

Εκεί που δεν ταιριάζει είναι στο body, στο πάνω μέρος, έχει άλλο σχήμα.

Δεν έχει άλλο σχήμα στο πάνω μέρος, αλλά στο κάτω.

Φαίνεται σαν κάποιος να την έχει κόψει (να έχει φτιάξει κάτι σαν cutaway) για να έχει καλύτερο fret access.

Επίσης κάποιος της έχει δώσει contour στο πίσω μέρος του σώματος.

Το καπάκι που είναι προς το μπράτσο στο πίσω μέρος του σώματος τι έχει μέσα?

Γιατί και αυτό πρέπει να έγινε μετά.

Από τις φωτό δεν φαίνεται καλά το neck heel για να δούμε αν το έχει φάει κι αυτό λίγο, γιατί έχει βγάλει το strap pin από εκεί και έχει βάλει ένα κέρατο στο πάνω μπροστά μέρος.

Το καπάκι που είναι προς το μπράτσο στο πίσω μέρος του σώματος τι έχει μέσα?

Γιατί και αυτό πρέπει να έγινε μετά.

Έναν σκαραβαίο κολλημένο!   Χαχαχαχχαχαχαχχαχα

7FAD5736-CC3E-4B30-A8C5-4BD222AB3512.jpeg

Έναν σκαραβαίο κολλημένο!   Χαχαχαχχαχαχαχχαχα

Αυτό σκάφτηκε μετά πάντως.

Τώρα μπορεί να ήθελε να κρύψει τίποτα ναρκωτικά εκεί, ποιος ξέρει?

Μήπως την πήρες από το Νίκολας Κέιτζ την κιθάρα; Για κοίτα μήπως έχει κι άλλα στοιχεία που οδηγούν σε θησαυρό!

Βρε εγώ σου λέω ότι αν την κάνει φύλλο και φτερό, μπορεί να βρει καναδύο γραμμάρια κόκα κάπου εκεί μέσα.

Πιθανολογώ πως είναι χώρος για 9v μπαταρία σε περίπτωση active μαγνητών 

Το πιθανότερο.

Πάντως της έχουν αλλάξει τον αδόξαστο.

Μάλλον κάποιος την πήρε, είδε ότι δεν έχει καλό fret access και σου λέει "κόψε λίγο από εδώ", μετά σκέφτηκε να βάλει emg και έσκαψε τρύπα, μετά θέλησε να την κάνει strat και έσκαψε contour, και στο τέλος σκέφτηκε "αφού την μάμησα που την μάμησα την κιθάρα, δεν την κόβω κι άλλο λίγο εκεί στο κάτω μέρος?"

Βρε εγώ σου λέω ότι αν την κάνει φύλλο και φτερό, μπορεί να βρει καναδύο γραμμάρια κόκα κάπου εκεί μέσα.

Το πιθανότερο.

Πάντως της έχουν αλλάξει τον αδόξαστο.

Μάλλον κάποιος την πήρε, είδε ότι δεν έχει καλό fret access και σου λέει "κόψε λίγο από εδώ", μετά σκέφτηκε να βάλει emg και έσκαψε τρύπα, μετά θέλησε να την κάνει strat και έσκαψε contour, και στο τέλος σκέφτηκε "αφού την μάμησα που την μάμησα την κιθάρα, δεν την κόβω κι άλλο λίγο εκεί στο κάτω μέρος?"
Εξωτερικά είναι τσίρκο, καρναβάλι και όλα τα καλά. Αλλά παιδιά δεν παίζει καθόλου άσχημα τώρα που έβαλα χορδές. 

Λοιπόν, αν αλλάξω ένα knob σε μαύρο, ξεβάψω τους μαγνήτες που έχει βάψει, ξεβάψω και το πράσινο πλαστικό που είναι ο επιλογέας και γίνει μαύρο, κάτι θα κάνουμε. 

Το θεμα είναι με τι να ξεβάψω τον διπλό μαγνήτη;;;

ψαχνω ένα cover από dimarzio, έχω βάλει και αγγελία! 

8CBB5A6C-3BAA-48E5-BD61-10C03DD1A642.png

Λοιπόν, αν αλλάξω ένα knob σε μαύρο, ξεβάψω τους μαγνήτες που έχει βάψει, ξεβάψω και το πράσινο πλαστικό που είναι ο επιλογέας και γίνει μαύρο, κάτι θα κάνουμε.

Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να μπορούσες να την γυρίσεις στην αρχική της κατάσταση σχετικά με τα ηλεκτρικά.

Να έχει τρεις μαγνήτες, με το vol και tone τους, και τα τρία switch-άκια (τα δύο είναι on-off για τους μονούς, και το άλλο on-off-on για τον διπλό, που νομίζω ότι σπλιτάρει κιόλας).

Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να μπορούσες να την γυρίσεις στην αρχική της κατάσταση σχετικά με τα ηλεκτρικά.

Να έχει τρεις μαγνήτες, με το vol και tone τους, και τα τρία switch-άκια (τα δύο είναι on-off για τους μονούς, και το άλλο on-off-on για τον διπλό, που νομίζω ότι σπλιτάρει κιόλας).
Πολύ δουλειά και δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο. 

Να έχει τρεις μαγνήτες…
Ας το καλύτερα. Έχω τη ορίτζιναλ και δεν μπορείς να παίξεις γιατί οι μαγνήτες είναι πολύ κοντά από τις άλλες κιθάρες. Τουλάχιστον εμένα με ενοχλεί.

Έχω τη ορίτζιναλ και δεν μπορείς να παίξεις γιατί οι μαγνήτες είναι πολύ κοντά από τις άλλες κιθάρες.

Εννοείς πολύ κοντά στις χορδές?

Αυτό με ενοχλεί και εμένα.

ΕΠΕΙΓΟΝ 

Νομιζω πως η κιθάρα σου είναι κλεμμένη. Κλάπηκε από Ρώσο μουσικό που έπαιζε στο δρόμο κ μέσα στην τελευταία εβδομάδα, είδα ποστ που είχε δύο τέτοιες κιθάρες σε φωτό με πληροφορίες του πώς κλάπηκαν 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back