γεια σας! όπως το λέει και ο τίτλος, ψάχνομαι για κάποιο midi για να το συνδυάσω με ερασιτεχνικο home recording με το pc μου. ηχογραφώ ηλεκτρικη κιθάρα μέσω του Guitar Rig και σκέφτηκα οτι θα μπορούσα να πάρω και ένα φθηνό midi. είδα οτι αν παω σε αρμονιο θα παρω κατι πολυ ερασιτεχνικο/παιδικο στα euros που διαθετω, ενω με κανα 100αρι μπορω να συνδυασω ενα midi με ενα καλο software.. ενας ξαδερφος μου εχει το absynth και ελεγα να δοκιμασω κι εγω.. εχω ενα pc 6 core AMD, 4GB Ram, αφθονο χωρο στο δισκο (~ 3ΤΒ), και με ONBOARD REALTEK καρτα ηχου..
το λοιπον, λεω να διαθεσω μικρο ποσο, μιας και θελώ απλως να φυγει ο διακαης ποθος να δοκιμάσω και τα πλήκτρα (οποτε ενα ποσο εως 100, βαρια 150 νομιζω θα με καλυπτε, εφοσον και με 60-80 θα εχω το ιδο πραγμα, δε με χαλαγε
).τι πρεπει να προσεξω απο αποψη χαρακτηριστικων? καταρχας, μπορω να καταλαβω εναν ενα midi παρεχει τη δυνατοτητα ευαισθησιας στα πληκτρα ή αυτο γινεται μεσω του software? α! και θα προτιμουσα να εχει ικανοποιητικο μεγεθος (49, αμα λαχει και 61 πληκτρα, οχι 25 / 37)
ευχαριστω εκ των προτερων!
το λοιπον, λεω να διαθεσω μικρο ποσο, μιας και θελώ απλως να φυγει ο διακαης ποθος να δοκιμάσω και τα πλήκτρα (οποτε ενα ποσο εως 100, βαρια 150 νομιζω θα με καλυπτε, εφοσον και με 60-80 θα εχω το ιδο πραγμα, δε με χαλαγε

ευχαριστω εκ των προτερων!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: