Ακοή και Drums

Και εγώ έχω γα Extreme Isolation και μου φαίνονται μια χαρά..

Τώρα για τα Vic Firth δεν ξέρω, δεν τα δοκίμασα, αλλά (ταπεινή μου άποψη) εφόσον και τα extreme isolation κόβουν τον ήχο σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις περισσότερα.  :)

σε μαγαζια με ειδη σκοποβολης κτλ εχουν ιδιες ωτοασπίδες (όχι ωτοασπίδες/ακουστικά) με 10-12 ευρω...

δυστυχως τα ειδα πολυ καιρο αφου πήρα τις ωτοασπιδες της vic firth 30€

Εμενα αυτη η συζητηση με εχει μπερδεψει λιγο.... ???

Εχετε να προτεινετε καποια καλα ακουστικα/ωτασπιδες/in ear monitors ....οτι να ειναι τελος παντων που και να προστατευεις την ακοη σου αλλα και να ακους καθαρα τους αλλους στις προβες ??

Τα direct sound που ανεφερε ανωτερω οτι εχω ειναι πολυ καλα για εξασκηση αλλα στις προβες δεν ακους καθαρα τους αλλους

tsgiannis13 είπε:
τελικα ρε παιδια τα ακουστικα τυπου http://www.drumstore.gr/productsdesc.php?id=1292 προστατευουν? μπερδευτηκα... ???
Ναι. Αυτά είναι τα Extreme Isolation και αυτή είναι η δουλειά τους. "Κόβουν" τον ήχο. Τα έχω και εγώ και είμαι ευχαριστημένος. Αντίστοιχα υπάρχουν και Vic Firth.

οχι αλλα ειναι και αυτα 5 db οποτε απο τα 125 db που βγαζει μονο η ντραμς θα εχω 95-100 db  και θα ακουω και μετρονομο

Γεια χαρα συναδερφοι

Μολις δοκιμασα τις νεες μου ωτασπιδες και ηθελα να πω οτι πραγματικα κανουν αυτο που υποσχονται..Δηλαδυ κοβουν 12 με 20 db χωρις να αλλοιωνουν τον ηχο..Απλα τον κατεβαζουν.

Θα πρεπει να τις παραγγειλετε απο το internet.

Οσοι ΚΟΥΦΟΙ προσελθετε ,παιδια ακουμε τον ΩΡΛ και προσεχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.φιλοι μου μουσικοι ,

επαγγελματιες νυχτοκαματου ειναι κατα 50% κουφοι .αν χρησιμοποιειτε ακουστικα καλα ειναι και τα τυπου ''Ψειρας'' (για walkman ) αλλα με περιορισμενο χρονο χρησης 1-2 ωρες και καθαρα .

ΜΟΝΟ με καθαρο οινοπνευμα γινεται οχι με τιποτα spray  του εμποριου.

Αυτα απο εναν παλιο και παρ'ολιγον κουφο .

Trending...

Νέα θέματα

Back