don't you worry!! μα at all!!! ;DWaterfall-K είπε:Περιμενεις απαντηση τωρα? Ή να σου απαντησει κι αυτος σε 3 χρονια? 8)
don't you worry!! μα at all!!! ;DWaterfall-K είπε:Περιμενεις απαντηση τωρα? Ή να σου απαντησει κι αυτος σε 3 χρονια? 8)
Ρε ΠΩΣ και μου ξεφυγε αυτη η ThreadΑΡΑ... ;D....Δεν δουλεύει.
Επειδή εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα είναι ανοργάνωτα, τρώω περισσότερο απ' ότι ρίχνω.
Δεν είναι η Αθήνα Βερολίνο Νικόλα, κάταλαβέ το.Ασε που ζηλεύω κιόλας.......
Νίκο με τρομάζεις... Δεν πιστεύω να είχατε και μπάντα μαζί ;D ;D ;DSuperfunk είπε:ωσπου ο ...κομμουνιστης της παρεας... Oh yes...it was a GAY Schnitzel place
Πραγματικά είναι έπος, αλλά ημιτελές. Τελικά τι έγινε, το ειδύλλιο προχώρησε ή τζάμπα τόσες σελίδες thread;BillTrantos είπε:Ε-ΠΙ-ΚΟ thread,ίσως το καλύτερο που έχω διαβάσει ποτέ στο forum τόσο καιρό!! ;D ;D ;D ;D
Δυστυχώς δε μπορώ να ξέρω,αλλά από την ελάχιστη εμπειρία μου από τέτοια ειδύλλια,μάλλον βλέπω τη μπάντα να έσπασε και τον φίλο να έμεινε με την κιθάρα στο χέρι! ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Πραγματικά είναι έπος, αλλά ημιτελές. Τελικά τι έγινε, το ειδύλλιο προχώρησε ή τζάμπα τόσες σελίδες thread;
1000+funky_bassman είπε:Πάντως ισχύουν 2 κανόνες για μπάντες:
α) Μην πάρεις γυναίκα στην μπάντα
β) ΕΑΝ παραβείς τον πρώτο κανόνα, ΜΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΣΟΥ!!!
αυτά...
Ειναι κανονας αυτος. Δεν μπλεκουμε τη δουλεια με την κρεβατοκαμαρα.BillTrantos είπε:Δυστυχώς δε μπορώ να ξέρω,αλλά από την ελάχιστη εμπειρία μου από τέτοια ειδύλλια,μάλλον βλέπω τη μπάντα να έσπασε και τον φίλο να έμεινε με την κιθάρα στο χέρι! ;D
Πέρα από τον (πολύ) χαβαλέ,2 μπάντες ήξερα που η τραγουδιάρα τα είχε με κάποιο μέλος και οι 2 μπάντες έσπασαν με το χωρισμό των ζευγαριών!Στη μια από τις 2 μπάντες έγινε πανικός,φωνές και κακό μέσα στο studio εν ώρα πρόβας και show.Άτιμη φάρα οι τραγουδιάρες! ;D
Εκτός αν είσαι ζιγκολό ;DThomsot είπε:Ειναι κανονας αυτος. Δεν μπλεκουμε τη δουλεια με την κρεβατοκαμαρα.
Εε καλά, ένα ψιλοπροβληματάκι θα υπήρχε, του στύλ "γιατί να μην πρέπει να της την πέσω ρε γαμώτο" ;DΔεν ξέρω για εσάς, πάντως οι δυο προηγούμενες μπάντες μου είχαν τραγουδιάρες (και νόστιμες μάλιστα), και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα...
Το πάντα μην το λες .... :-\Miltos23 είπε:Αγαπηθειτε ελευθερα ρεεεεεεε και μην σας νοιαζει!
Μπαντες και γυναικες παντα θα βρισκονται και μερικες φορες πανω απο μια! ;D
Με την μία καθόλου καθ'ότι σε χρόνια σχέση, με το ζευγάρι να είναι πολύ καλοί φίλοι όλων μας... με την δεύτερη ήταν μια φευγαλέα σκέψη με αμελητέο χρόνο ημιζωής. ;Dtheoctapus είπε:Εε καλά, ένα ψιλοπροβληματάκι θα υπήρχε, του στύλ "γιατί να μην πρέπει να της την πέσω ρε γαμώτο" ;D
Aν πατούσες και κανένα enter όταν το έγραφες θα είχε γνωρίσει μεγαλύτερη δόξα το,κατά τα άλλα,απολαυστικότατο post σου. ;Dbloody_sunday είπε:Aν και λίγο χοντροκομμένη, χαίρομαι που κάποιος το πρόσεξε, έστω & μερικά χρόνια μετά! ;D
Σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο.
Σε ευχαριστώ! Eπίτηδες δεν είχα βάλει enter γιατί ήθελα να έχει μια μανιοκαταθλιπτική μορφή σαν "μονορούφι" μονόλογος, και επίσης για να έχει ένα ήπιο discomfort ο αναγνώστης ώστε να μπει λίγο περισσότερο στο πνεύμα του κειμένου...Κανιμώθριος είπε:Aν πατούσες και κανένα enter όταν το έγραφες θα είχε γνωρίσει μεγαλύτερη δόξα το,κατά τα άλλα,απολαυστικότατο post σου. ;D
Ναι... και μετά όλοι μαζί για σνίτσελ στο Βερολίνο ;D ;D ;DMiltos23 είπε:Αγαπηθειτε ελευθερα ρεεεεεεε και μην σας νοιαζει!
Μπαντες και γυναικες παντα θα βρισκονται και μερικες φορες πανω απο μια! ;D