Αγορά Vibrato

messalion είπε:
αααααααα δεν το ειπες απο την αρχη :D

ειναι μεταλικη κατασκευη - καπως "βαρυ" αλλα μην ξεχνας οτι εχει 2 footswitches και ολοκληρο κυκλωμα να υποστηρηξει

παιρνει ρευμα απο απλο 1spot αλλα παιρνει και μπαταριες αν σε ευχαριστει

για τον θορυβο θα σε γελασω γιατι ειλικρινα δεν θυμαμαι κατι τετοιο να μου ειχε κανει κλικ - αλλα αν εκανε "ενοχλητικο" θορυβο θα το θυμωμουν οποτε η πλαστιγγα να γυρει πιο πολυ ως προς το "δεν κανει θορυβο" παρακαλω

απο κατω εχει καλη ποιοτητας πλαστικο και παρα πολυ καλο grip (εγω το ειχα στην πεταλιερα μου χωρις strap)

αυτα..........

Υ.Γ. 1: το θεμα βαρυ μην σε ξενισει - ειναι λιγοτερο απο 1 κιλο νομιζω χωρις τις μπαταριες

Υ.Γ. 2: μην περιμενεις με το που θα το συνδεσεις να βγαλεις και τον ηχο που γουσταρεις - θελει λιγο ψαξιμο - δεν ειναι δυσκολο αλλα θελει να του αφιερωσεις χρονο

αυτα απο μενα ;D
Ευχαριστω πολυ ,κατατοπιστικοτατος  ;)

vibrato και tremolo και reverb ανεξ'αρτητο...ολα σε ενα. χειροποιητο απο εναν τυπο στην Λετονία. το έχω και ειναι πραγματικα πολύ καλό και οικονομικό, αν αναλογιστείς ότι ειναι 3 σε 1.

http://www.zcatpedals.com  Ρίξε μια ματιά..τιμές, video, κτλ

20090818015752AjJA_1.jpg

tassosx είπε:
vibrato και tremolo και reverb ανεξ'αρτητο...ολα σε ενα. χειροποιητο απο εναν τυπο στην Λετονία. το έχω και ειναι πραγματικα πολύ καλό και οικονομικό, αν αναλογιστείς ότι ειναι 3 σε 1.
για κλωνος δεν ακουγεται και ασχημα - αλλα για κλωνος ειναι ακριβο  ;)

blue είπε:
Για να διασαφηνίσουμε αυτό :

Θεωρω οτι γνωριζεις οτι distortion, wah και αλλα εφε δεν κανουν phase shifting, ουτε μονα τους ουτε αν μιξαριστουν με καθαρο σημα.
ε ειπαμε. αυτο εχει να κανει με την γνωστη εννοια το ορου. δηλαδη να λειτουργει ως  univibe, phaser κλπ

Superfunk είπε:
Τοτε γιατι το Α & το Ω του ηχου σου (δηλ.ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ σου) ειναι ΨΗΦΙΑΚΟΣ? ;D
αααα δλδ δεν απαντησα και απο μερους σου ε ?  :P :P ξεχασα να το αναφερω αλλα πιστευω οτι καταλαβε σε γενικες γραμμες τι παιζει ;)

messalion είπε:
αααα δλδ δεν απαντησα και απο μερους σου ε ?  :P :P ξεχασα να το αναφερω αλλα πιστευω οτι καταλαβε σε γενικες γραμμες τι παιζει ;)
Ενταξει ναι νομιζω καταλαβα πλεον τι περιπου παιζει, απλα δεν ειχα ιδεα τι ειναι αυτη η COSM και ουτε οτι την χρησιμοποιει ο Cube μου. Το σκεφτομαι τωρα γι αυτο το πεταλι της boss.Εσεις που το εχετε πιστευετε οτι αξιζει τα λεφτα του (υποκειμενικα) ? Το βρηκα απο ελλαδα 191 ευρω με αμεση παραδοση σε 1-2 μερες.

To Wiggler δεν έχει πάντοτε θόρυβο όπως σημειώθηκε προηγουμένως. Τα δυο που είχα δοκιμάσει εγώ δεν είχαν. Είναι ένα συνηθισμένο προβληματάκι που παρουσιάζουν ορισμένα κομμάτια από τη σειρά των λαμπάτων πεταλιών της Electroharmonix - νομίζω με μια προβληματική γείωση - όπως το έχω διαπιστώσει κι εγώ, πχ. σε αρκετά Black Finger. Συνήθως λύνεται σφίγγοντας μια βιδούλα κάτω από την προστατευτική σχάρα των λυχνιών (φήμη που τη μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
bloody_sunday είπε:
To Worm δεν έχει πάντοτε θόρυβο όπως σημειώθηκε προηγουμένως. Τα δυο που είχα δοκιμάσει εγώ δεν είχαν. Είναι ένα συνηθισμένο προβληματάκι που παρουσιάζουν ορισμένα κομμάτια από τη σειρά των λαμπάτων πεταλιών της Electroharmonix - νομίζω με μια προβληματική γείωση - όπως το έχω διαπιστώσει κι εγώ, πχ. σε αρκετά Black Finger. Συνήθως λύνεται σφίγγοντας μια βιδούλα κάτω από την προστατευτική σχάρα των λυχνιών (φήμη που τη μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη).
δεν χρειαζεται η επιφυλαξη - αυτο συμβαινει (δεν ξερω ως προς τον τροπο που λυνεται το προβλημα) με καποια κομματια - το ειχα διαβασει και σε ξενο φορουμ - αν το βρω θα το πραθεσω - οταν ομως ειπαμε για "θορυβο" μαλλον εννωουσε οτι στο on το πεταλι αλλα χαμηλωμενο να κανει θορυβο - ολα τα πεταλια κανουν απλα καποια αλλα πιο λιγο και αλλα πιο πολυ (φυσικα σε αυτο που ειπα χωραει αλλη τοση συζητηση οση εχουμε ριξει αλλα.....)

Ενταξει ναι νομιζω καταλαβα πλεον τι περιπου παιζει, απλα δεν ειχα ιδεα τι ειναι αυτη η COSM και ουτε οτι την χρησιμοποιει ο Cube μου. Το σκεφτομαι τωρα γι αυτο το πεταλι της boss.Εσεις που το εχετε πιστευετε οτι αξιζει τα λεφτα του (υποκειμενικα) ? Το βρηκα απο ελλαδα 191 ευρω με αμεση παραδοση σε 1-2 μερες.
στο ξαναειπα οτι εσυ εισαι ο τελικος κρητης της αγορας σου - για μενα αξιζε οταν ειχα σκασει 250 ευρω στον στολλα για να το παρω και μετα το εδωσα - περι ορεξεως ειναι αυτα - ενας φιλος μου εβρισκε ακριβο το να δωσει 90ευρω για acoustic sim (που το χρειαζοταν για την δουλεια του) αλλα πηγε και αγορασε 100 ευρω ηλεκτροακουστικη ??? ??? αβυσσος η ψυχη του καλλιτεχνη  ;D

messalion είπε:
οταν ομως ειπαμε για "θορυβο" μαλλον εννωουσε οτι στο on το πεταλι αλλα χαμηλωμενο να κανει θορυβο
Όταν το Wiggler είναι off δεν κάνει απολύτως τίποτα μιας και είναι true bypass. Όταν είναι οn είναι πιθανό είτε να έχει έντονο hum, είτε υψηλό noise floor. Δεν έχω βρεθεί στη θέση να εξακριβώσω αν λύνεται το πρόβλημα με αυτή τη παρέμβαση, για αυτό και κρατώ την επιφύλαξή μου.

The Genius Loci είπε:
Καταρχάς λέγεται Worm (ο Σκουλίκης).

To είχα παλιότερα. Τουλάχιστον εκείνη η έκδοση, είχε πολύ θόρυβο. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που το έδωσα. Ηχητικά ήταν πολύ ενδιαφέρον.

Συγγνώμη, μπερδεύτηκα. Άλλο Worm, άλλο Wiggler. Eγώ πρότεινα το Wiggler. Δεν έχω δοκιμάσει το Worm.

Άλλη ερώτηση: o συνφορουμίτης που έβαλε βίντεο από το Seppuku τι εντυπώσεις είχε? Κάπου είδα κι ένα leslie sim της Τech 21... τι σχέση έχει το leslie?

scott_pilgrim είπε:
@ ThanosJ

στην τελικη ειναι εξισου σημαντικο , να βρεις και ενα πεταλι με τη καλυτερη δυνατη χρησιμοτητα σε αυτα που παι3εις

π.χ το seppuku εχει πολυ πλακα σαν πεταλι, αλλα δε μπορω να βρω τρελη χρησιμοτητα σ αυτο που κανει (να το βαλω σε 1-2 κομματια, μετα;) , γαι να σκασω 200 ευρω

bloody_sunday είπε:
Όταν το Wiggler είναι off δεν κάνει απολύτως τίποτα μιας και είναι true bypass. Όταν είναι οn είναι πιθανό είτε να έχει έντονο hum, είτε υψηλό noise floor
μα αυτο εννοω και εγω !!!

Pilgrim, το διάβασα αυτό που έγραψες, αλλά δεν διευκρίνισες ποιες ήταν οι δικές σου εντυπώσεις όταν το είχες. Αν δε το είχες, αυτά που γράφεις προσωπικά δεν μου είναι χρήσιμα μιας και οποιοσδήποτε μπορεί να αρχίσει να παραθέτει βιντεάκια από το Youtube.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
scott_pilgrim είπε:
αυτο ειναι το δυσκολο man

απ οτι ακουσες δε βρισκεται ενα πεταλι που να χει το κλασσικο vibrato μα3ι με κατι αλλο.

αν περισσοτερο σε τρωει η υπαρξη επιλογων , 8α σου λεγα το kilpatrick vibroman, που αν ακουσεις συνολικα τα πεταλια του ειναι ενα και ενα (αλλα δε μπορω να στο προτεινω με κλειστα ματια , γιατι το συγκεκριμενο το γνωρι3ω μονο απο ενα καλογραμμενο demo)

αν σε ψηνουν τα  chorus κοιτα οσα εχουν vibrato switch,8α λεγα παλι jam waterfall.Tωρα αυτα που χουν ενα σωρο mods, μερικα ειναι φθηνα αλλα φοβαμαι πως δε θα τα χαρεις και αλλα  ξεφευγουν απ το bugdet σου http://www.thomann.de/gr/line6_mm4_modulation_modeller.htm (ναι ψηφιακο αλλα μην το κρινεις αυστηρα γι αυτο)

οπως αναφερω και για το kilpatrick , ετσι για το seppuku , δειχνω το demo αλλα ξεκαθαρα εξαρχης δεν το προτεινω σε κανεναν , απλα το βαζω να το δει.ο,τι θα διαβασεις να χω προτεινει το χω γνωρισει.κατι που δε μπορει να αποδειχθει βεβαια ,οπως και για κανεναν

Καλό θα είναι να μη βάζεις το καινούργιο σου κείμενο μέσα σε παλιότερα quotes γιατί μπερδεύει (πχ. δηλώνει ότι χάσαμε τμήμα της συζήτησης που πρέπει να την ξαναπιάσουμε από την αρχή για να το αντιληφθούμε).

edit: με πρόλαβε ο Messalion.

ok sorry,

αυτο που ειπα ειναι οτι εξαρχης ουδεποτε εκανα καποια προταση αγορας πεταλιου που δεν εχω γνωρισει.Και στο kilpatrick ανεφερα ακριβως το οτι δε μπορω να προτεινω ενα πεταλι που το μαθα απο ενα καλογραμμενο demo.Η ψηφος μου ειναι στο malekko εξαρχης. και ουτε στα δυο videos που εστειλα δεν ειπα αυτο ειναι για σενα or κατι τετοιο.Μονο για το seppuku μου φανηκε τοσο χαρακτηριστικη αυτη η αρρωστεια που χει σαν πεταλι , που του πα οτι δε 8α μπορουσα να το χρησιμοποιησω και σε πολλα τραγουδια.ουτε για τhn kataskευη του box του ειπα ουτε οτι αλλο αλλαζεις στα knobs αλλα κανει κλπ.Απ τη στιγμη που τπτ δε μπορει να αποδειχθει , νομιζω οτι ολοι βασισονται στον λογο του αλλου.Δε μπορω να σου πω κατι παραπανω να σ αποδειξω οτι oi γνωμες μου για τα malleko,worm  , βασιζoνται σε γνωριμια μ αυτα.Νομιζω απαντησα τωρα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back