- Πόντοι
- 1,643
χωρίς να θέλω να σου χαλάσω τον τρόπο σκέψης, είμαι υποχρεωμένος να σου επισημάνω ότι "αντικειμενικά", το AT που διαθέτεις ήδη είναι to much για το υπόλοιπο σεταπ που σκέφτεσαι... είναι ένα σύγχρονο πικαπάκι (και με USB) που μπορεί αξιοπρεπέστατα να σταθεί σε hi fi συστήματα με τιμή στο χιλιάρικο (plus αν παρακάμψεις το ενσωματωμένο με ένα καλύτερο phono pre)...fenderiarhs είπε:Audio Technica AT-LP120.
Ψαχνοντας ολες αυτες τις ωρες τα σχετικα με τη συνδεσμολογια, κατεληξα και εγω πως δεν εχει νοημα να πηγαινω Παγκρατι μεσω Αργεντινης απλα και μονο για να γλιτωσω 100€ που κοστιζει ενας ραδιοενισχυτης, οποτε τελικα η αποφαση εληφθει, θα ακολουθησω την παραδοσιακη συνταγη, του πκαπ/tape deck------>ραδιοενισχυτης--->ηχεια. Simple and tested.
και ως ήχος αλλά και εμφανισιακά, για μένα καλύτερα είναι να ψάξεις μαζί με τον
και κάποιο πικαπ της εποχής του μέχρι 50€... κι αν δεν το θέλεις παράλληλα πια το AT (στο pc σου ας πούμε και για ακρόαση και για ψηφιοποίηση των βινυλίων σου) , πούλα το, βγάζοντας άνετα τα έξοδα για όλο το vintage set σου...Εμενα με ψηνει το Technics SA300

Τελευταία επεξεργασία από moderator: