Καπου διαβασα οτι αν ειναι σε bypass mode λειτουργει μονο σαν di!stepar10 είπε:Είναι true bypass?
Καπου διαβασα οτι αν ειναι σε bypass mode λειτουργει μονο σαν di!stepar10 είπε:Είναι true bypass?
Aρα δεν επηρααζει καθόλου το tone?marioG542 είπε:Καπου διαβασα οτι αν ειναι σε bypass mode λειτουργει μονο σαν di!
Με τι ενισχυτη παιζεις;;;thymorrison είπε:καλημέρα,εχω μια fender jazzmaster και εχω ένα ένα σχήμα alternative rock στο οποίο παίζω κυρίως ακόρντα ,θά θελα ένα πετάλι δεν με ενδιαφέρει η τιμή σε πρώτη φάση να μου βγάζει δυναμική στα ακόρντα (garage,punk rock,grunge)μου αλλα να μην μεταλίζει , έχετε κάτι να μου προτείνετε ??
και εγω αυτο θα σου ελεγα το 2.AndreasZ είπε:Καλησπερα σε ολους!
Παντα προσωπικη γνωμη:
1. Blackstar HT - DUAL
2. MXR 78' CUSTOM BADASS (To οποιο εχει και κουμπι crunch και απογειωνεται!!) ;D
3.Για fuzz προσωπικα θα επαιρνα το Big Muff της Electro Harmonix (Ακουσε το!) 8)
4. Για overdrive το GT-OD MXR τρομερα καλο!! και το SD-1 Super Overdrive της BOSS.
Φυσικα οπως εχουν αναφερει τα αξιοτιμα και πιο εμπειρα απο εμενα μελη,
μεγαλο ρολο παιζει και ο ενισχυτης. ;D ;D
Συμφωνω απολυτα!! αλλα μπορει να παει να το παρει και απο Καταστηματα Νακας και ισως του κανουν καποια καλυτερη τιμη,που σιγουρα θα του κανουν!! ;Djimi Ts. είπε:και εγω αυτο θα σου ελεγα το 2.
Αλλα δες και αυτο MXR 77 CUSTOM BADASS αλλα το MODIFIED O.D
http://www.thomann.de/gr/mxr_m77_custom_badass_modified_od.htm
105 Euro στο thomann
+1gpiad είπε:suhr riot