Αγορα μικροφωνου για ηχογραφηση κιθαρας

n4Sha

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Γεια χαρα παιδες! 

σκεφτομαι να παρω κανα μικροφωνο για να ηχογραφησω κιθαρα.

μεχρι 100 ευρω. να πω οτι δεν εχω ιδεα απο τυπους μικροφωνουν -χαρατκηριστικα κτλ.

ενισχυτης bugera 333xl - καμπινα 1x12 Harley benton - v30

η καρτα ηχου ειναι μια asus xonar d2 των 130 ευρω. ( να πω οτι δεν εχει υποδοχη για guitar input ,εχω παρει εναν ανταπτορα απο μεγαλο σε μικρο για να κανω τη δουλεια μου )

ευχαριστω εκ των προτερων ! υγεια σε ολους καλες γιορτες !

Superfunk είπε:
το νεο standard εδω και καμμια 5αρα χρονια (και γλυτωνεις και τα εξοδα της βασης μια και απλα το κρεμας μπροστα απο το μεγαφωνο)
Από το 2011 δηλαδής;  :P ;D ;D ;D

Ευχαριστω superfunk 

απο thomman ψωνιζω κανονικα?  (εχω πολυ καιρο να παρω απ εξω)

βλεπω οτι και τα δυο ειναι χωρις καλωδιο.

καλωδιο να παρω οτ να ναι? :D

αν κάποιος θελήσει να το χρησιμοποιήσει και για φωνή ...δεν?

ή είναι συμβιβασμός μέχρι να πάρει κάτι πιό εξειδικευμένο?

τελικα θα παρω το shure sm 57.

παιδες, θα δουλεψει με τη καρτα μου ομως? ρωτησα στο καταστημα και μου ειπαν πρεπει να εχει υποδοχη xlr.

εριξα μια ματια αλλα δεν βλεπω κατι....

μηπως εχω τετοια υποδοχη κ δε το ξερω? μπορει να δει καποιος? (ειμαι ασχετος ενταξει :P )

η καρτα μου ειναι αυτη 

https://www.asus.com/us/Sound-Cards/Xonar_D2PM/

Δεν έχει. Οι xlr είναι έτσι

usb-io-rear-sml.jpg

το μονο που βρηκα σε μεγαλο ειναι αυτο ...

CAM00428.jpg

δεν κανει δηλαδη? μπορω να το σωσω ? υπαρχει ανταπτορας ? 

πρεπει να παρω καινουργια καρτα ?

γαμωτο ...

Αυτό που πόσταρες είναι midi cable. Νομίζω υπάρχει αντάπτορας αλλά δεν γνωρίζω τι ηχητικό αποτέλεσμα έχει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει.

Αφού ασχολείσαι με τη μουσική πάντως, γνώμη μου είναι να πάρεις κάποια στιγμή μια εξωτερική κάρτα ήχου

mauromouris είπε:
Αυτό που πόσταρες είναι midi cable. Νομίζω υπάρχει αντάπτορας αλλά δεν γνωρίζω τι ηχητικό αποτέλεσμα έχει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει.

Αφού ασχολείσαι με τη μουσική πάντως, γνώμη μου είναι να πάρεις κάποια στιγμή μια εξωτερική κάρτα ήχου
Πιστεύω οτι η πρωτη κίνηση που πρεπει να κανείς ειναι να αναβαθμίσεις την κάρτα ήχου σου, όχι απαραίτητα με εξωτερική κάρτα. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πρόταση, γιατί λόγω laptop δουλεύω και γω με εξωτερική κάρτα.Τα midi καλώδια δε θα δώσουν λύση στο προβλημα σου.

Μοναδική λύση, αλλά λύση ανάγκης, ειναι να συνδέσεις το μικρόφωνο στην mic in είσοδο σου με καλώδιο xlr σε jack. Και μάλλον θα χρειαστείς ξανά και μετατροπέα απο μεγάλο jack σε μικρό.

Trending...

Νέα θέματα

Back