- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα midi keyboard για να το συνδέσω στο pc και να δουλέψω μέσω fruity loops. Τα τραγούδια μου τα γράφω στην κιθάρα, απλά χρειάζομαι να τα διανθίζω σε μερικά σημεία με πλήκτρα. Απλά μου είναι δυσκολο να τα γράφω με το πληκτρολόγιο (
). Όπως καταλάβατε ψάχνω για κάτι απλό και καθώς είμαι άσχετος απο πλήκτρα ζητάω την βοήθεια των ειδικών...
Έχω δεί και κατα καιρούς κάποιες προσφορές σε κάποια keyboards-αρμόνια που έχουν έξοδο midi αλλά φοβάμαι μήπως γίνει καμιά στραβή και δεν το αναγνωρίσει το FL (είπαμε, εντελώς άσχετος...) οπότε στρέφομαι σε original midi keyboard. Πρέπει να προσέξω κάτι κατά την αγορά; Κανένα προτεινόμενο κομμάτι; Δεν έχω πρόβλημα αν είναι μεταχειρισμένο...
Θα το συνδέσω σε μια X-fi fatal1ty platinum σε ένα μουλαρο-pc me windows xp.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους.

Έχω δεί και κατα καιρούς κάποιες προσφορές σε κάποια keyboards-αρμόνια που έχουν έξοδο midi αλλά φοβάμαι μήπως γίνει καμιά στραβή και δεν το αναγνωρίσει το FL (είπαμε, εντελώς άσχετος...) οπότε στρέφομαι σε original midi keyboard. Πρέπει να προσέξω κάτι κατά την αγορά; Κανένα προτεινόμενο κομμάτι; Δεν έχω πρόβλημα αν είναι μεταχειρισμένο...
Θα το συνδέσω σε μια X-fi fatal1ty platinum σε ένα μουλαρο-pc me windows xp.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους.